Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Η αισθητική του στρατού είναι γνωστή Τέσπα, αν ήξερα τότε τι απάτη ήταν ούτε απ'εξω δεν θα με έβλεπαν οι βλακες
defendar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Στο στρατό σου βγάζουν τον χειρότερο εαυτό σου, δεν έχει σχέση με την ζωή έξω. Ο φωνακλας τρελο'λοχαγος που γκαριζε ολη μερα επειδη τσακωνοταν με τη γυναικα του σπιτι, ηταν μια χαρα αρνακι σε σχεση με εκεινη την /(/%ργιολα αφεντικινα μου λιγο καιρο αργοτερα μετα την απολυση....
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ο φωνακλας τρελο'λοχαγος που γκαριζε ολη μερα επειδη τσακωνοταν με τη γυναικα του σπιτι, ηταν μια χαρα αρνακι σε σχεση με εκεινη την /(/%ργιολα αφεντικινα μου λιγο καιρο αργοτερα μετα την απολυση.... Στοκους στη δουλειά είχα και εγώ, δεν δούλευα όμως υποχρεωτικά για 8€ το μήνα και χωρίς ένσημα. Ακόμα και υπερωρίες τις έπαιρνα σε ρεπό ή λ7
sargio01 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Στοκους στη δουλειά είχα και εγώ, δεν δούλευα όμως υποχρεωτικά για 8€ το μήνα και χωρίς ένσημα. Ακόμα και υπερωρίες τις έπαιρνα σε ρεπό ή λ7 Οι μέρες θητείας υπολογιζόντουσαν κανονικά σε ένσημα στην εποχή μου, αρκούσε να πας μετά στο ταμείο ασφάλισής σου και να κάνεις τις απαραίτητες διαδικασίες! Έχει αλλάξει αυτό;
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Οι μέρες θητείας υπολογιζόντουσαν κανονικά σε ένσημα στην εποχή μου, αρκούσε να πας μετά στο ταμείο ασφάλισής σου και να κάνεις τις απαραίτητες διαδικασίες! Έχει αλλάξει αυτό;Τα έχουμε πει αυτά, πρέπει να τα εξαγοράσεις Και στην δική σου περίπτωση κάποιος τα πλήρωσε, απλά ήταν φτηνά τότε ακόμα. Ακόμη και ο πατέρας μου τα είχε εξαγοράσει.
sargio01 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ναι, ο πατέρας τα 'χε κανονίσει. Δεν το θυμόμουν οτι το 'χουμε ξαναπεί... χαχα
NobodyRankXV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εγώ που πάω φαντάρος Κύπρο έχω μια απορία πρόσφατα δεν ψηφίστηκε νόμος για την περιαγωγή δικτύων στο εξωτερικό ; Πχ έχω κοσμοτε με αυτόν τον νόμο δεν μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά τις παροχές μου ;
djcat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εχει και αλλου να ξερεις Τα στρατόπεδα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. είναι αυτά τα τρία. Τα τεθωρακισμένα και οι καταδρομείς δεν ανήκουν στη δύναμη της ΕΛ.ΔΥ.Κ. -όπως και κάποιους που στέλνουν στα κυπριακά στρατόπεδα( ΕΛ.ΔΥ.Κ. 3.1)
JimxxZe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μάγκες Δευτέρα παρουσιάζομαι - με μετάθεση για πρώτη φορά στη Νέα Μάκρη και Τρίτη είναι η ορκομωσία στο ΕΜΠ για το μετ/κο. Λέτε να εχω θέμα και να μη μου δώσουν άδεια επειδή θα είναι πρώτη μέρα στη μονάδα;
djcat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μάγκες Δευτέρα παρουσιάζομαι - με μετάθεση για πρώτη φορά στη Νέα Μάκρη και Τρίτη είναι η ορκομωσία στο ΕΜΠ για το μετ/κο. Λέτε να εχω θέμα και να μη μου δώσουν άδεια επειδή θα είναι πρώτη μέρα στη μονάδα; Γιατί δε μιλάς με το διοικητή σου;
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εξαρτάται, αν έχει πολλούς καραβαναδες να σερβίρεις
logistoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 συνήθως συγκινούνται με τελετές/ορκωμοσίες και σχετικά πράγματα οι σειρούληδες οπότε παίζει πολύ να σε αφήσουν να πας επίσης να ξέρεις παίζει πάντα και το κρυφό χαρτί να πάρουν τηλέφωνο οι γονείς σου. σούπερ ξεφτίλα το ξέρω αλλά πιάνει 99% στη δική μου ορκωμοσία πάντως το ξυρισμένο κεφάλι πήγαινε σύννεφο 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τι διάολο, μόνο εγώ βαριόμουν ασύστολα? Ένα πράγμα θα σας πω: έφτιαξα χριστουγεννιάτικη κάρτα που ζήτησε ο διοικητής. Η φάτνη, το βρέφος, οι μάγοι, τα πρόβατα και από πάνω πετούσαν αεροπλάνα και σινουκ... 10 μέρες τιμητική. :PSt Στολισα τις πορτες του λοχου με γιρλαντες σε σχημα Χ. Για να περασεις επρεπε να σκυψεις. Στολισα το χριστουγεννιατικο δεντρο με μαυρες μπαλες. Και κανα δυο αλλα. Αισθανομαι περηφανος που ο λοχαγος πηρε το δεντρο και το κοπαναγε στο πατωμα απο τα νευρα του ? Φακ γεα. Μου πεταξε βιβλιο ο λοχαγος οταν ζητησα την τιμητικη? Ναι, αλλα αξιζε καθε δευτερολεπτο που παρακολουθουσα την πανικοβλητη φατσα του μια μερα πριν σκασει ο διοικητης της ΠΦ για την χριστουγεννιατικη γιορτη Ολα αυτα επειδη τους ειχα πει (3 μηνες πριν απολυθω) να μη με βαλουν υπευθυνο για το στολισμο του λοχου γιατι δεν το χω. Passive agressive much 6
headbanger Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Για την ακριβεια αυτα τα ατομα ειναι που τα καταφερνουν σε ολους τους τομεις. Αυτοι που ψαχνοναι και χρησιμοποιουν τις διασυνδεσεις τους και δεν πανε με τον σταυρο στο χερι. Ο ιδιωτικος τομεας ειναι ακομη πιο αυστηρος και οι γνωριμιες σε πανε ακομα πιο μπροστα. Αντιλαμβάνεσαι τον φάβλο κύκλο σε κοινωνικό επίπεδο τώρα; Με ξερεις; δουλευεω ηδη σε ιδιωτικο τομεα αλλά για να το λες εσυ για το δημοσιο κατι θα ξερεις... απο κει και περα αν λαβω το πρωτο ειρωνικο σου μηνυμα και αυτο τοτε καταλαβαινω πολλα...καταρχην καταλαβαινω περισσοτερα για σενα, οταν κρινεις εναν ανθρωπο απο αυτο που ρωταει για το στρατο..μια απλη ερωτηση που δεν ξερεις καν αν αφορα εμενα κιολας...τελος παντων δεν θα ασχοληθω καλη συνεχεια.... signed: ενας τιποτας σκατοχαρακτηρας Δεν ρώτησα εγώ για το πού ειναι πιο καλά στο θέμα : Στρατός. όλα τα όλα ειναι να είχαμε να λέγαμε. Καλή θητεία. παίδες λογικό το υφάκι δεν με ξέρετε και αυτο ειναι καλό μιας και απέχω από το να απαντάω εδώ και λίγο καιρό. Βλέπεις : ιντερνετ και εξάπλωση. Παραθέτωντας μια απάντηση που ταιριάζει σε ολοένα και αυξηνώμενο αριθμό απαντήσεων, όχι μόνο εδώ μέσα, αλλα δυστυχώς ΚΑΙ εδώ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις