NobodyRankXV Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Με πήρανε για ΕΛΔΥΚ ενώ τους είχα πει ότι δεν επιθυμώ μάλλον δεν θα είχανε άτομα , από την μια λέω καλύτερα Κύπρο πάρα εύρο από την άλλη δεν ξερω.. μου έκατσε ειδικότητα πολυβολητης έχει κανεις καμία ιδέα ; Που θα με πάνε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Με πήρανε για ΕΛΔΥΚ ενώ τους είχα πει ότι δεν επιθυμώ μάλλον δεν θα είχανε άτομα , από την μια λέω καλύτερα Κύπρο πάρα εύρο από την άλλη δεν ξερω.. μου έκατσε ειδικότητα πολυβολητης έχει κανεις καμία ιδέα ; Που θα με πάνε ; 3 είναι τα στρατόπεδα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Τα δύο τάγματα, Αγ. Ιωάννη και Αθαλάσσα, και το σύνταγμα στη Μαλούντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DestinyGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Συγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλα μπορούν να σε πάνε ΕΛΔΥΚ και ας μην το επιθυμής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 τυπικά όχι, στη πράξη στο επιβάλλουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 τι είναι καλύτερο; διαβιβάσεις Αυλώνα ή Υλικο πολέμου στη Λαμία; γιατί ρε "μάγκες" διαλέγετε κιόλας πλέον; και τα 2 φιδίσια ειναι δεν σε φοβάμαι. χαιρετισμούς στον θείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 γιατί ρε "μάγκες" διαλέγετε κιόλας πλέον; και τα 2 φιδίσια ειναι δεν σε φοβάμαι. χαιρετισμούς στον θείο μια ερωτηση εκανα, σε πειραζει ή ζηλευεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 γιατί ρε "μάγκες" διαλέγετε κιόλας πλέον; και τα 2 φιδίσια ειναι δεν σε φοβάμαι. χαιρετισμούς στον θείοΤι σου κάνει εντύπωση; Όσκαρ για την ερμηνεία της παπατζας στον Α'γεα. Άριστα εκπαιδευμενοι για μια ριμαδοπαρελαση, 10 μέρες άδεια γιατί το αξίζουν (!), είναι νέα στελέχη (όχι δουλακια όπως στον στρατό). Και 15 off το μήνα... Ωραίο ύφος, η ικανοποίηση ζωγραφισμενη στο πρόσωπο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 μια ερωτηση εκανα, σε πειραζει ή ζηλευεις? αν δεν μπεις δημόσιο ακριβώς μετά σου έχω άσχημα νέα για την ποιότητα της ζωής σου και την ανάπτυξη σου ως χαρακτήρα με τέτοια στάση. signed : ένας τίποτας ζηλιάρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT-MAN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 αν δεν μπεις δημόσιο ακριβώς μετά σου έχω άσχημα νέα για την ποιότητα της ζωής σου και την ανάπτυξη σου ως χαρακτήρα με τέτοια στάση. signed : ένας τίποτας ζηλιάρης γιατι πραμα να μπει δημοσιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 αν δεν μπεις δημόσιο ακριβώς μετά σου έχω άσχημα νέα για την ποιότητα της ζωής σου και την ανάπτυξη σου ως χαρακτήρα με τέτοια στάση. signed : ένας τίποτας ζηλιάρης Με ξερεις; δουλευεω ηδη σε ιδιωτικο τομεα αλλά για να το λες εσυ για το δημοσιο κατι θα ξερεις... απο κει και περα αν λαβω το πρωτο ειρωνικο σου μηνυμα και αυτο τοτε καταλαβαινω πολλα...καταρχην καταλαβαινω περισσοτερα για σενα, οταν κρινεις εναν ανθρωπο απο αυτο που ρωταει για το στρατο..μια απλη ερωτηση που δεν ξερεις καν αν αφορα εμενα κιολας...τελος παντων δεν θα ασχοληθω καλη συνεχεια.... signed: ενας τιποτας σκατοχαρακτηρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 3 είναι τα στρατόπεδα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. Τα δύο τάγματα, Αγ. Ιωάννη και Αθαλάσσα, και το σύνταγμα στη Μαλούντα. Εχει και αλλου να ξερεις Συγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλα μπορούν να σε πάνε ΕΛΔΥΚ και ας μην το επιθυμής? Ναι αν δεν εχουν ατομα, μετα αν εχεις σοβαρους λογους με υποσταση δεν σε πανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 αν δεν μπεις δημόσιο ακριβώς μετά σου έχω άσχημα νέα για την ποιότητα της ζωής σου και την ανάπτυξη σου ως χαρακτήρα με τέτοια στάση. signed : ένας τίποτας ζηλιάρης Για την ακριβεια αυτα τα ατομα ειναι που τα καταφερνουν σε ολους τους τομεις. Αυτοι που ψαχνοναι και χρησιμοποιουν τις διασυνδεσεις τους και δεν πανε με τον σταυρο στο χερι. Ο ιδιωτικος τομεας ειναι ακομη πιο αυστηρος και οι γνωριμιες σε πανε ακομα πιο μπροστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Στο στρατό σου βγάζουν τον χειρότερο εαυτό σου, δεν έχει σχέση με την ζωή έξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Στον στρατό μου βγήκε ο καλύτερος εαυτός. Υπήρχαν τιμητικες αλλα υπήρχαν και τιμωρίες. Καμια σχέση με έξω που τιμητική για να πάρεις πρέπει να είσαι ο Οδυσσέας Ελύτης και τιμωρία υπάρχει, αλλα για κάτι χοντρό να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Στο στρατό σου βγάζουν τον χειρότερο εαυτό σου, δεν έχει σχέση με την ζωή έξω.Τι διάολο, μόνο εγώ βαριόμουν ασύστολα? Ένα πράγμα θα σας πω: έφτιαξα χριστουγεννιάτικη κάρτα που ζήτησε ο διοικητής. Η φάτνη, το βρέφος, οι μάγοι, τα πρόβατα και από πάνω πετούσαν αεροπλάνα και σινουκ... 10 μέρες τιμητική. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις