Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 τα κομματα ειναι που βγάζουν τις περισσότερες παπατζες
bilya Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 τα κομματα ειναι που βγάζουν τις περισσότερες παπατζεςγια να βγάζουν κ κατι από τα εξοπλιστικά.
logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Λοιπόν, γνωστός που είναι μέσα στα πράγματα μου είπε ότι 28 του μηνός παίζει διάσκεψη στη Γενεύη για το Κυπριακό και το αν ο Ερντογάν θα κάνει πίσω (για να μπει και στην Ε.Ε.) ή θα συνεχίσει το ίδιο τροπάρι. Αν επιλέξει την κουρτίνα 2 (είναι και άλλα στη μέση), μας βλέπει να φοράμε πάλι τα χακί. Δε δίνω και πολλή βάση και αντιλαμβάνομαι πώς ακούγεται, αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω. Νομίζω ότι το να μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ λιγότερο πιθανό από το να μας χαρίσουν το χρέος και να μας ζητήσουν και συγγνώμη για τη ταλαιπωρία.. Δεν παίζει να κάνουν τόσα mil Τούρκους Ευρωπαίους να κυκλοφορούν όπου θέλουν ανενόχλητοι στην ΕΕ για πολλούς λόγους Και επειδή το δούλεμα της Ευρώπης γενικά οι Τούρκοι το έχουν καταλάβει δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα γενικά
Lacepo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Eιχα διαβασει οτι δεν χρειαζεται να πας στην επιτροπη (βρισκεται στο 401 σε ενα λυωμενο) αλλα σε ειδοποιουν για το αποτελεσμα(παντα για απαλλαγη)ισχυουν τα ιδια και στο ναυτικο?Και οταν λες επιτροπη ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια με την αναβολη?Βεβαια και χρειαζεται να πας επιτροπη με την ταυτοτητα σου και το χαρτι που σου ηρθε σπιτι και με το χαρτι του γιατρου που σου εδωσε πχ στο 401 και επισης το χαρτι του δικου σου γιατρου που το κανουν φωτοτυπια εκει, τους τα παραδιδεις τα κοιτανε και σου υπογραφουν, δεν χρειαζεται να πολυ μιλας μαζι τους. Μετα απο λιγες μερες σου ερχεται το γιωτοχαρτο σπιτι. Την διαδικασια της αναβολης την εχω περιγραψει πληρως, συνηθως αν σου δωσουν 2 χρονια την πρωτη φορα αναβολη και την δευτερη κανεις ακριβως ιδια διαδικασια και επιτροπη για απαλλαγη. 1
xasiw Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σε ολους.. Εχω 2 ερωτησεις.. 1ον γνωμη για 96 ΤΥΠΕΘ στη Χιο?? και 2ον που παω για να βγαλω ακτοπλοικο εισιτηριο με την καρτα επιβιβασης?? Ευχαριστω εκ των προτερων Στρ. Υγειονομικου, 2017, Γ ΕΣΣΟ
jason97 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 τα sleep bag επιτρέπονται? υγ οι στρατολογιες είναι μεραρχιες?
sargio01 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Sleeping bug επιτρέπεται υπο προϋποθέσεις και στρατολογίες είναι μονάδες-γραφεία προσωπικού και υπηρεσιών. (η μεραρχία που ανέφερες νομίζω οτι είναι σύμπλεγμα μονάδων της αεροπορίας, δηλαδή το αντίστοιχο της ταξιαρχίας για τον στρατό ξηράς στην οποία υπάγονται και τα ανάλογα στρατολογικά γραφεία. Μην το δένεις κόμπο όμως γιατί μπορεί να κάνω λάθος) Ανέκδοτο: Το αντίστοιχο της στρατολογίας στην αεροπορία είναι "αερολογία";; 1
raxanas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εγω εχω μια απορία.Πηγα έκοψα την αναβολη μου στις 25 Μαιου.Με ενημέρωσαν οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μπω Σεπτεμβρημ, και να μπώ στο https://parousiasi.army.gr/ να δηλωσω οταν ανοιξει για Ε' ΕΣΣΟ. Στο site λέει μονο για ΣΤ' ΕΣΣΟ οτι θα ανοίξει. Έχει κανεις ιδέα τι συμβαίνει?
chrisxkar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εγω εχω μια απορία.Πηγα έκοψα την αναβολη μου στις 25 Μαιου.Με ενημέρωσαν οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μπω Σεπτεμβρημ, και να μπώ στο https://parousiasi.army.gr/ να δηλωσω οταν ανοιξει για Ε' ΕΣΣΟ. Στο site λέει μονο για ΣΤ' ΕΣΣΟ οτι θα ανοίξει. Έχει κανεις ιδέα τι συμβαίνει? μεχρι και το 2013 πηγαινε ως εξης αν εκοβες την αναβολη σου σημερα και η επομενη σειρα εμπαινε ιουλιο εσυ 99% θα εμπαινες τον αυγουστο
raxanas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ναι κ εγω για αυτο την έκοψα μόλις τελείωσε του Ιουλίου ώστε να μπω Σεπτέμβρη . Το θέμα ειναι οτι στο site λέει για την επόμενη ΕΣΣΟ και όχι για του Σεπτεμβρίου
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Λοιπόν, γνωστός που είναι μέσα στα πράγματα μου είπε ότι 28 του μηνός παίζει διάσκεψη στη Γενεύη για το Κυπριακό και το αν ο Ερντογάν θα κάνει πίσω (για να μπει και στην Ε.Ε.) ή θα συνεχίσει το ίδιο τροπάρι. Αν επιλέξει την κουρτίνα 2 (είναι και άλλα στη μέση), μας βλέπει να φοράμε πάλι τα χακί. Δε δίνω και πολλή βάση και αντιλαμβάνομαι πώς ακούγεται, αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω. Ο Λιακοπουλος καλυτερη αναλυση θα εκανε απο τον γνωστο σου... 1
aris1986 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πάει χάλασε και ο phanispal, άλλη μια απώλεια για το antithread του στρατού.
GTI890 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 τι είναι καλύτερο; διαβιβάσεις Αυλώνα ή Υλικο πολέμου στη Λαμία;
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 τι είναι καλύτερο; διαβιβάσεις Αυλώνα ή Υλικο πολέμου στη Λαμία;Αν είσαι από Αθήνα το πρώτο φυσικά Αν μιλάς για κέντρο και όχι για θητεία αδιάφορο σχετικά με τη Λαμία κάπως καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις