jason97 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 κάτι με 10 ευρώ που έχουν τα Gillette λένε τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αν μπορείς να βάλεις φωτογραφία για να καταλάβω ποιά εννοείς, θα με διευκολύνεις πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ότι έβλεπα απο τα φυλλάδια αλλα δεν θυμάμαι ποια είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δεν πειράζει, γενικά παίρνε ό,τι νομίζεις όλα κάνουν τη δουλειά. Άλλα "με πόνο" και άλλα ανώδυνα... που ξαναλέω: Επειδή θα ξυρίζεσαι καθημερινά, το ξύρισμα θα καταλήξει παιχνιδάκι αφού απλά θα φρεσκάρεις το προηγούμενο και ολη η διαδικασία θα 'ναι του λεπτού. (πιθανόν να κάνεις και μια-δυό φορές στεγνό ξύρισμα επειδή ξεχάστηκες ή για κάποιον λόγο δεν πρόλαβες οπότε καταλαβαίνεις πως δεν θα 'ναι τίποτα το κανονικό με κρέμες κλπ, παίρνε ό,τι να 'ναι λοιπόν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Για ΚΕΔΑ Ζούμπερι στη Νέα Μάκρη ξέρει κάποιος πληροφορίες; Παρόλο που έχω πτυχίο & μετ/κό μου δώσανε σήμερα ειδικότητα ΔΕΥ ΣΥΕΓ, δηλαδή συντηρητής εγκαταστάσεων στη παραπάνω μονάδα.... Τι @@ θα κάθομαι να σερβίρω και να κάνω λάτζες για τους αξιωματικούς που θα έρχονται να αράξουν στη παραλία μέστο καλοκαίρι... Ε ρε ξενέρα, καλύτερα σε κανονική μονάδα και σκοπιές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Φίλε τι πτυχίο και μεταπτυχιακό; Εδώ τύπο με μεταδιδακτορικο τον είχαν όλη μέρα να μαζεύει πευκοβελόνες και να καθαρίζει χεστρες Γιατρός μάγειρας και κομμωτής είναι οι μόνες σημαντικές ειδικότητες που σου εξασφαλίζουν πόστο που μπορείς να χειριστείς και ηρεμία, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Για ΚΕΔΑ Ζούμπερι στη Νέα Μάκρη ξέρει κάποιος πληροφορίες; Παρόλο που έχω πτυχίο & μετ/κό μου δώσανε σήμερα ειδικότητα ΔΕΥ ΣΥΕΓ, δηλαδή συντηρητής εγκαταστάσεων στη παραπάνω μονάδα.... Τι @@ θα κάθομαι να σερβίρω και να κάνω λάτζες για τους αξιωματικούς που θα έρχονται να αράξουν στη παραλία μέστο καλοκαίρι... Ακριβώς, και αυτό ορισμένοι braindead το λένε υποχρέωση σου στην πατρίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 γιατί τόσο πολύ με το ξύρισμα εγώ νόμιζα μην είναι μόνο για την προεδρική φρουρά σχολαστικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εκεί είναι πιο σχολαστικοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αν ήμουν στην προεδρική θα 'κανα λέιζερ στα μούτρα πρίν μπω για να ξενοιάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Για ΚΕΔΑ Ζούμπερι στη Νέα Μάκρη ξέρει κάποιος πληροφορίες; Παρόλο που έχω πτυχίο & μετ/κό μου δώσανε σήμερα ειδικότητα ΔΕΥ ΣΥΕΓ, δηλαδή συντηρητής εγκαταστάσεων στη παραπάνω μονάδα.... Τι @@ θα κάθομαι να σερβίρω και να κάνω λάτζες για τους αξιωματικούς που θα έρχονται να αράξουν στη παραλία μέστο καλοκαίρι... Ε ρε ξενέρα, καλύτερα σε κανονική μονάδα και σκοπιές... Ενταξει ρε μερακλη επειδη εχεις πτυχιο μεταπτυχιακο τι περιμενες να σε βαλουν συντιρητη στα ρανταρ?Στο στρατο τα πτυχια ειναι λιγο αχρηστα για το απλο λογο οτι μεχρι να σου δειξουν να σε εκπαιδευσουν εσυ θα φυγεις.Και πιστεψε με δεν ειναι καλυτερα οι σκοπιες.να καθεσαι φουλ ντυμενος το καταμεσημερο με το οπλο ιδιως οταν ξενικανε τα 34+ κελσιου με απνοια απλα θες να πεθανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Όπως και να έχει αυτό το πράγμα δεν είναι ούτε υποχρέωση, ούτε υπηρεσία στην πατρίδα, ούτε τίποτα. Εκμετάλλευση και κοροιδία με χακί πατριωτικο περιτύλιγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 γιατί τόσο πολύ με το ξύρισμα εγώ νόμιζα μην είναι μόνο για την προεδρική φρουρά σχολαστικη γιατί εισαι πνεο και θελουν να σου στρωσουν τον χαρακτηρα. καλο θα σου κανει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Λοιπόν, γνωστός που είναι μέσα στα πράγματα μου είπε ότι 28 του μηνός παίζει διάσκεψη στη Γενεύη για το Κυπριακό και το αν ο Ερντογάν θα κάνει πίσω (για να μπει και στην Ε.Ε.) ή θα συνεχίσει το ίδιο τροπάρι. Αν επιλέξει την κουρτίνα 2 (είναι και άλλα στη μέση), μας βλέπει να φοράμε πάλι τα χακί. Δε δίνω και πολλή βάση και αντιλαμβάνομαι πώς ακούγεται, αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 lol, μέσα στα πράγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις