Tilemaxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Είπαμε, καλό θα είναι όσοι έχουν την δυνατότητα να αποφεύγουν το στρατό με όποιο μέσο μπορούν.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 και τους φορτιστες πανω μου να τους εχω?280 ημουνα ξερεις......τωρα 313 η 4
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Παιδια εχετε βγει εντελως offtopic http://www.insomnia.gr/topic/140442-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82/page__pid__3963981__st__2300#entry3963981
giorkarapas Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και συγνώμη για το επείγουσα στον τίτλο αλλά ο αδερφός μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ και ξαφνικά τους είπαν ότι αύριο πρέπει να δηλώσουν στρατόπεδο επαναπατρισμού με τις εξής επιλογές: ΑΣΔΥΣ ΑΣΔΕΝ Στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ Ξέρει κάποιος να μου πει που είναι αυτά και κυρίως ποιο είναι το καλύτερο να δηλώσει?Οποιαδήποτε βοήθεια πολύτιμη και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και συγνώμη για το επείγουσα στον τίτλο αλλά ο αδερφός μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ και ξαφνικά τους είπαν ότι αύριο πρέπει να δηλώσουν στρατόπεδο επαναπατρισμού με τις εξής επιλογές: ΑΣΔΥΣ ΑΣΔΕΝ Στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ Ξέρει κάποιος να μου πει που είναι αυτά και κυρίως ποιο είναι το καλύτερο να δηλώσει?Οποιαδήποτε βοήθεια πολύτιμη και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Αναλογως σε ποιο οπλο υπηρετει, λογικα ειναι ΔΒ. Τεσπα αυτα αλλαζουν αλλα οταν υπηρετησα η ΑΣΔΥΣ ηταν καλη και η ΑΣΔΕΝ η απολυτη μαυριλα (οπως και το ΣΑΚΕΤΑ αν δεν απατωμαι), για τους ΔΒ παντα. Δεν ξερω αν αλλαξαν τωρα, μη σε καψω κιολας
vrwmiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 κινητο με καμερα αφηνουν?να το εχω πανω μου το καλο κ να δειξω μπακατελα?τους φορτιστες πανω μου να τους εχω?
giorkarapas Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Ο αδερφός μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ και σήμερα ξαφνικά θυμήθηκαν να τους πουν ότι αύριο θα δηλώσουν στρατόπεδο επαναπατρισμού με τις εξής επιλογές: ΑΣΔΕΝ ΑΣΔΥΣ Στρατόπεδο Σακετά Ξέρεις κανείς που είναι αυτά και ποιο από όλα θεωρείται το καλύτερο για να δηλώσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
VonLoutsos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 κινητο με καμερα αφηνουν?να το εχω πανω μου το καλο κ να δειξω μπακατελα?τους φορτιστες πανω μου να τους εχω? Καλύτερα να πάρεις ένα απλό χωρίς κάμερες κτλ ώστε να κρατάει και πολύ η μπαταρία ( γίνεται σφαγή για πρίζα στο κέντρο ) και κυρίως για να μη γίνει καμία και το << χάσεις >> όπου δε θα μπορείς να πεις κουβέντα γιατί αν κάνεις παράπονα οτι << έχασες >> κινητό με κάμερα και το κινητό δε θα βρείς και καμπάνα θα ακούσεις...μετά στην μονάδα παίρνεις οτι θέλεις πάλι όμως με το πρόβλημα να το << χάσεις >> να υφίσταται αλλά σαφώς σε μικρότερο ποσοστό.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 θελω να πω αμα το εχω στην καλτσα το καλο κ το φορτιστη πανω μου δε θα με ψαξουν?θα νε παρουν την μπακατελα?
panosno1com Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Ο αδερφός μου υπηρετεί ΕΛΔΥΚ και σήμερα ξαφνικά θυμήθηκαν να τους πουν ότι αύριο θα δηλώσουν στρατόπεδο επαναπατρισμού με τις εξής επιλογές: ΑΣΔΕΝ ΑΣΔΥΣ Στρατόπεδο Σακετά Ξέρεις κανείς που είναι αυτά και ποιο από όλα θεωρείται το καλύτερο για να δηλώσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! η ΑΣΔΕΝ ... λεωφόρος Κατεχάκης.. μετά την έξοδο για ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ... το 2ο φανάρι αριστερά... ( το οποίο κάνει 100 ώρες να ανάψει πράσινο γι αυτό υπομονή ) το βρηκα: http://forum.thiteia.org/viewtopic.php?f=2&t=989 ασδυς: http://www.army.gr/structure/asdys/epikoinwnia.html Σακετα : στον βύρωνα αττικης..; δε ξερω http://www.ekp.gr/?module=catalog&cat=9&rg=825 παρακαλω
REDODIN7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ρε παιδια επειδη και εμενα τωρα οπου νανε θα μου ερθει το αναθεματισμενο το χαρτι και μετα απο ψαξιμο και εδω και σε αλλα site σχετικα με τον στρατο ειδα οτι εκπιπτω σε δυο κατηγοριες Ι5 θελω να ρωτησω λοιπον τα εξης : 1) Κατα αρχην παιρνω Ι5 σε δυο κατηγοριες και λογο μυωπιας (10 στο ενα 11 στο αλλο ) αλλα και λογο βαρους , εγω τι πρεπει να κανω να ζητησω και για τις 2 η μονο για την μια παθηση . 2) Εγω ζηταω να εξεταστω η αυτοι μου λενε 3) Αν και δικαιουμε Ι5 συμφωνα με το ΠΔ σε περιπτωση που δεν το παρω και βγω Ι4 τι κανω πχ αν παθω καποιο ατυχημα υπαρχει τροπος να κηνηθω νομικα ( λεμε τωρα σιγα μην βγαλεις ακρη με τον στρατο ) 4) Επιδη εκτος ολον αυτο εχω και δυο γονεις με προβλημα σοβαρο ( πανω απο 67% αναπηρια ) υπαρχει περιπτωση αντι να παω σε στρατοπεδο να παω κατευθιαν σε καποιοα στρατιοτικο νοσοκομειο . Απο οτι βλεπετε ειμαι κλεπουρη ο ατιμος , περιμενω απαντησεις ευχαριστω Υ.Γ Στο ρουφ αφου επαιρνα για 2 ωρες συνεχομενα και στα δυο στρατολογικα γραφεια αφου τελικα βρεθηκε καποιος να απαντηση μου ειπε οτι δεν εχει χρονο αλλα ουτε ειναι υπεθηνος αυτος να μου απαντησει
FarCry Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=4781 Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ), το επί της ουσίας συνδικαλιστικό όργανο μονίμων στελεχών ,ζητά την ανάκληση του άρθρου με εκτενή επιστολή,στην οποία ζητά το όνομα ή τα ονόματα όσων περιγράφονται στο άρθρο να εκμεταλλεύονται προς δικό τους οικονομικό όφελος ,τρόφιμα ή άλλα είδη που έπαιρναν μέσα από τις μονάδες που υπηρετούσαν! Τη 2-4-2011, διαβάσαμε στην εφημερίδα σας άρθρο του δημοσιογράφου κ. Κ. Ζούλα, με τίτλο «Με τα κρουασάν... υπό μάλης». και περιεχόμενο το εξής: «Με δυο λόγια αυτό που μου έμεινε είναι ότι υπάρχει ακόμη μια Ελλάδα που κατά κυριολεξία περιβάλλεται από ένα συρματόπλεγμα και ζει σε ένα δικό της πλανήτη. Αφού, για να καταλάβεις, ένας ανεκδιήγητος “μονιμάς” μάζευε κάθε μέρα τα περισσευούμενα κρουασάν για να τα πουλήσει έξω, ενώ ένας άλλος έπαιρνε τα γάλατα για να τα πάει σπίτι του»... γινονται τετοια πραγματα στο στρατο? εσεις τι λετε? 1) Κατα αρχην παιρνω Ι5 σε δυο κατηγοριες και λογο μυωπιας (10 στο ενα 11 στο αλλο ) αλλα και λογο βαρους , εγω τι πρεπει να κανω να ζητησω και για τις 2 η μονο για την μια παθηση . οχι I5 δεν παιρνεις λογω μυωπιας και βαρος. I4 θες να πεις Επεξ/σία 10 Απριλίου 2011 από FarCry
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Περνας απο διαφορες εξετασεις/γιατρους κατα την καταταξη σου (την πρωτη μερα). Εκει θα δουν οι γιατροι, χωρις να χρειαστει να πεις εσυ κατι, οτι δεν πληρεις τις προυποθεσεις να υπηρετησεις (πχ λογω βαρους η λογω μυωπιας). Δεν τιθεται θεμα να σε βαλουν να υπηρετησεις αν εισαι Ι5. Με τα Ι5 ειναι τυπικοι, ειδικα τα παθολογικα Ι5 τα υπογραφουν μεχρι να πεις κυμινο. Δεν παιρνουν το ρισκο της ευθυνης να σε βαλουν να υπηρετησεις ενω εχεις παθολογικα προβληματα και να γινει τιποτα και να τρεχουν μετα. (Αν θυμαμαι καλα δινεται Ι5 και για μυωπια και για βαρος). farcry: Ναι φυσικα και γινονται. Εγω στη μοναδα που υπηρετησα εβλεπα τους μονιμαδες που βαζανε βενζινη στα ΙΧ τους μεσα στο στρατοπεδο. Γαλατα/κρουασαν κλπ των φανταρων παιρναν συχνα πυκνα, κανα 2 φορες ειχα δει εναν να μαζευει και κουτα. Τωρα αν τα πουλαγε η αν τα επαιρνε για τα παιδια του δε ξερω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 γινονται τετοια πραγματα στο στρατο? εσεις τι λετε? φυσικά και γίνονται τέτοια πράματα και πολύ χειρότερα, αν όμως δεν μπορείς να το αποδείξεις με στοιχεία θα σου κάνουν και μηνυση για συκοφαντική δυσφημιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις