Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αμα είναι για πρόστιμο θα το βρούν κι ας μην το πείς, μην ανησυχείς. Let them work for it 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 νομίζω ούτε κι εγώ θυμόμουν τον αφμ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αμα είναι για πρόστιμο θα το βρούν κι ας μην το πείς, μην ανησυχείς. Όσο για τις κλοπές τώρα, μάρκαρέ τα. Την ημέρα που παρέδιδα δεν αντίκρισα το κράνος μου πάνω στο μαξιλάρι όπως το βάζαμε όλοι!! Έλα όμως που 'χα γράψει ονοματεπώνυμο στο υποσιάγωνο και έλέγχοντας των άλλων στη σειρά το βρήκα, το πήρα και πήγα γραμμή στο λαμόγιο που ήταν στη φρουρά εκείνη την ώρα κι έτσι χύμα, το σήκωσα ψηλά να φαίνεται και του φώναξα μπροστά σε όλους "τάδε πήρα το κράνος και το παω για παράδωση, ψάξε βρές το δικό σου"!! χαχαχα Στεγνό δώσιμο έτσι για να μάθει, ο πονηρός... Εγώ προσωπικά θα ανέφερα και τον κλέφτη στον διοικητή και μάλιστα και επίσημα στην πρωινή αναφορά για να το ακούσουν και όλοι (σε αυτή την περίπτωση ο διοικητής θα πρέπει να κάνει κάτι, ενώ αν του το πεις κρυφά μπορεί να το αφήσει και έτσι). Εγώ είχα αναφέρει παιδί που είχε κάνει άλλο παράπτωμα, δεν κώλωσα καθόλου, τον είχα αναφέρει κανονικά στην πρωινή αναφορά. Εκείνη την περίοδο ο διοικητής μοίραζε τιμητικές σε όλους για κάποιο λόγο, και το παιδί το οποίο ανέφερα δεν πήρε τίποτα. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα με αυτά που έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 για κλοπη δεν γινεται να το αναφερεις στην στρατονομια? αν καποιος δεν σε χωνευει και θελει να σου παρει να πραγματα ολα τι πρεπει να κανεις να γραψεις το ονομα σου σε ολα? δεν μπορει ο αλλος μετα να το σβησει? Εγώ προσωπικά θα ανέφερα και τον κλέφτη στον διοικητή και μάλιστα και επίσημα στην πρωινή αναφορά για να το ακούσουν και όλοι (σε αυτή την περίπτωση ο διοικητής θα πρέπει να κάνει κάτι, ενώ αν του το πεις κρυφά μπορεί να το αφήσει και έτσι). Εγώ είχα αναφέρει παιδί που είχε κάνει άλλο παράπτωμα, δεν κώλωσα καθόλου, τον είχα αναφέρει κανονικά στην πρωινή αναφορά. Εκείνη την περίοδο ο διοικητής μοίραζε τιμητικές σε όλους για κάποιο λόγο, και το παιδί το οποίο ανέφερα δεν πήρε τίποτα. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα με αυτά που έκανε. μετα οι αλλοι οι φανταροι δεν σε ειχαν στην μπουκα?δεν σε ελεγαν ρουφιανο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 για κλοπη δεν γινεται να το αναφερεις στην στρατονομια? αν καποιος δεν σε χωνευει και θελει να σου παρει να πραγματα ολα τι πρεπει να κανεις να γραψεις το ονομα σου σε ολα? δεν μπορει ο αλλος μετα να το σβησει? Ναι jason, γιατί ο κόσμος δεν έχει καμία καλύτερη δουλειά να κάνει από το να παίρνει τα δικά σου πράγματα με κίνδυνο να τον γ@μησουνε αν τον πιάσουνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 μετα οι αλλοι οι φανταροι δεν σε ειχαν στην μπουκα?δεν σε ελεγαν ρουφιανο? Ήμασταν μικρή μονάδα και είχαν και οι υπόλοιποι πρόβλημα μαζί του, απλώς οι άλλοι κώλωναν να κάνουν κάτι, να τον αναφέρουν δηλαδή. Αφού δεν το έκανε κανένας τελικά πήγα εγώ και έκανα την αναφορά. Όχι μόνο δεν με είχαν στην μπούκα όπως λες, αλλά μου έδωσαν και συγχαρητήρια κιόλας. Από εκείνη την ημέρα ο διοικητής τον είχε συνέχεια στο μάτι και μετά "εξυπνάκιας" δεν τόλμησε να ξανακάνει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 για κλοπη δεν γινεται να το αναφερεις στην στρατονομια? η στρατονομία ειναι σε συγκεκριμένα μέρη, πχ. λιμάνια, σταθμούς τρένου, στρ. νοσοκομεία, κτλ. και γράφει για αξυριστους, ασκεπείς, κτλ. Για κλοπές, αν ειναι κάτι σοβαρό, θα φωνάξουν την αστυνομία. Καλά πως να πάει προσπαθώ και ότι γίνει και αν πω ότι δεν το ξέρω τη θα γίνει? στην εκθεση πάντως δεν πρέπει να τα πήγες πολύ καλά. Τουλάχιστον μαθηματικά έγραψες τιποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Οταν μας ειχαν βαλει αγγαρια παντως να βαλουμε ανα ειδος τα ρουχα των παλαιων κλεβαν καργα ολοι. Ενας πηρε 4 τζακετ πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εγώ προσωπικά θα ανέφερα και τον κλέφτη στον διοικητή και μάλιστα και επίσημα στην πρωινή αναφορά για να το ακούσουν και όλοι (σε αυτή την περίπτωση ο διοικητής θα πρέπει να κάνει κάτι, ενώ αν του το πεις κρυφά μπορεί να το αφήσει και έτσι). Εγώ είχα αναφέρει παιδί που είχε κάνει άλλο παράπτωμα, δεν κώλωσα καθόλου, τον είχα αναφέρει κανονικά στην πρωινή αναφορά. Εκείνη την περίοδο ο διοικητής μοίραζε τιμητικές σε όλους για κάποιο λόγο, και το παιδί το οποίο ανέφερα δεν πήρε τίποτα. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα με αυτά που έκανε. Εμείς παραδίδαμε την τελευταία μέρα, μισή ώρα πριν την απόλυση, πριν να βγεις για τελευταία φορά απ' το στρατόπεδο. Επειδή παλιότεροι μου είχαν τσιμπήσει κάποια πράγματα απ' το μπέργκιν, αναγκάστηκα κι εγώ να τσιμπήσω ό,τι μου έλειπε από νεότερους. Με τη σειρά τους κι αυτοί θα τσίμπησαν από άλλους κ.ο.κ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 η μόνη λύση είναι να σταμπαρουμε τα πράγματα λουκέτο να βάζουμε η θα το σπάνε? έξω από τα στρατόπεδα όταν είναι οι ορκομοσιες είναι εταιρείες με ξυριστικα και μοιράζουν δωρεάν δείγματα έτσι έχω μάθει δεν ξέρω αν ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ό,τι και να βάλεις, αν θέλουν να σου πάρουν κάτι θα στο πάρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εγώ προσωπικά θα ανέφερα και τον κλέφτη στον διοικητή και μάλιστα και επίσημα στην πρωινή αναφορά για να το ακούσουν και όλοι (σε αυτή την περίπτωση ο διοικητής θα πρέπει να κάνει κάτι, ενώ αν του το πεις κρυφά μπορεί να το αφήσει και έτσι). Εγώ είχα αναφέρει παιδί που είχε κάνει άλλο παράπτωμα, δεν κώλωσα καθόλου, τον είχα αναφέρει κανονικά στην πρωινή αναφορά. Εκείνη την περίοδο ο διοικητής μοίραζε τιμητικές σε όλους για κάποιο λόγο, και το παιδί το οποίο ανέφερα δεν πήρε τίποτα. Πραγματικά το ευχαριστήθηκα με αυτά που έκανε.Βασικά δεν ξέρω τι απέγινε τελικά το ποντίκι εκείνη τη μέρα επειδή δεν είχα καμία όρεξη να ασχοληθώ παραπάνω. Τελευταία μου λεπτά ήταν στον στρατό, είχα υπηρετήσει και πέντε μέρες εξτρά οπότε όπου φύγει φύγει ήμουνα, δεν με ξαναείδανε...Ωραίος όμως που εσύ το πήρες πάνω σου για λογαριασμό και των άλλων. για κλοπη δεν γινεται να το αναφερεις στην στρατονομια? αν καποιος δεν σε χωνευει και θελει να σου παρει να πραγματα ολα τι πρεπει να κανεις να γραψεις το ονομα σου σε ολα? δεν μπορει ο αλλος μετα να το σβησει(...) Δεν θα τα σταμπάρεις εμφανώς, στο κράνος ας πούμε για το οποίο έγραψα είχα γράψει σε σημείο του ημάντα που καλυπτόταν απο ένα πλαστικό εξάρτημα που έμπαινε το σαγόνι μέσα. Πού να φανταστεί ο άλλος για να το παραμερήσει για να μουντζουρώσει τη στάμπα; Εμείς παραδίδαμε την τελευταία μέρα, μισή ώρα πριν την απόλυση, πριν να βγεις για τελευταία φορά απ' το στρατόπεδο. Επειδή παλιότεροι μου είχαν τσιμπήσει κάποια πράγματα απ' το μπέργκιν, αναγκάστηκα κι εγώ να τσιμπήσω ό,τι μου έλειπε από νεότερους. Με τη σειρά τους κι αυτοί θα τσίμπησαν από άλλους κ.ο.κ.. Κι εμείς το ίδιο και για τα "τσιμπίματα" δυστυχώς ίσχυε το ίδιο. Γι αυτό και στάμπαρα τα πάντα, για να μην τη πατήσω... Εδώ η μάνα μου ΕΙΧΕ ΡΑΨΕΙ ονοματεπώνυμο ακόμα και στα σώβρακα!! η μόνη λύση είναι να σταμπαρουμε τα πράγματα λουκέτο να βάζουμε η θα το σπάνε? έξω από τα στρατόπεδα όταν είναι οι ορκομοσιες είναι εταιρείες με ξυριστικα και μοιράζουν δωρεάν δείγματα έτσι έχω μάθει δεν ξέρω αν ισχύει? Λουκέτα βάζε και έχε και καβάτζες μαζί σου. Θα μάθεις κι εσύ ο ίδιος να σπάς λουκέτα, με ξιφολόγχη!! Να 'σαι σίγουρος γι αυτό... Για το δεύτερο, ναι ισχύει και μάλιστα έξω απο τα κέντρα υπάρχουν πολιτείες ολόκληρες με μαγαζιά που μόνο όπλα δεν πουλάνε για πάρτυ σου που λέει ο λόγος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 κανα δωρεαν δειγμα δεν δινουν? γιατι που λεφτα να αγοραζει ο αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 «Μόνος πραγματικός σύμμαχος της Ελλάδας είναι οι ΗΠΑ» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Π. Καμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε τους υπόλοιπους συμμάχους «πιστωτές χωρίς σεβασμό» που αρνούνται να δεχτούν την ήττα τους στον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τα 70 χρόνια του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ, «ολος ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο μόνος πραγματικός σύμμαχος της χώρας μας ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Οι άλλοι είναι σύμμαχοι, αλλά είναι μόνο ως πιστωτές χωρίς σεβασμό και αυτό γιατί κάποιοι από αυτούς δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι έχασαν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από αυτήν τη χώρα. Για αυτό το λόγο θέλουμε να υποστηριζόμαστε από τις ΗΠΑ σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας.» Και πρόσθεσε πως «είμαστε πολύ κοντά στην έξοδο από την κρίση και η υποστήριξη της κυβέρνησης Τραμπ των ΗΠΑ είναι σημαντική για την ελάφρυνση της χώρας μας, την ελάφρυνση όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια των ΗΠΑ για να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας για το Ναυτικό, ώστε να μπορεί να επιχειρεί από την Κρήτη ως το Σουέζ. Αν δεν διακόψουμε τώρα τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας μέσω της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, όπλων, παράνομου πετρελαίου, είναι αδύνατο να πολεμήσουμε την τρομοκρατία. Για αυτό θέλουμε τη βοήθειά σας για να επεκτείνουμε τη δυνατότητα στο Ναυτικό και την Αεροπορία επειδή η Ελλάδα θα είναι κάθε φορά με το μέρος των ΗΠΑ. Τέλος έκανε γνωστό ότι «Η Ελλάδα επεξεργάζεται θετικά την χρονική επέκταση της αμυντικής μας συμφωνίας. Ο Πρωθυπουργός εργάζεται για αυτό όπως και ολόκληρη η κυβέρνηση. Επίσης εργαζόμαστε για αυτό με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Στρατηγό James Mattis, με τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και είμαι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε όχι μόνο την επέκταση των δυνατοτήτων της αμυντικής μας συνεργασίας αλλά και μία παράταση για περισσότερα χρόνια.» https://a.msn.com/r/2/BBCjA0u?m=el-grΕδώ ο φίλος σας, που τον έχετε αδυναμία σας βάζω ένα άρθρο και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 κανα δωρεαν δειγμα δεν δινουν? γιατι που λεφτα να αγοραζει ο αλλοςΓια δωρεάν αν τύχει και κάνει καμιά εταιρία διαφημιστική καμπάνια μόνο, δυστυχώς... Αλλά να σου πω... μην παίρνεις μηχανές, αυτά τα bic μιας χρήσης κάνουν δουλειά για αρκετά ξυρίσματα μ' ενα ευρώ. Επειδή είσαι κόντρα ξυρισμένος καθημερινά δεν στομώνουν γρήγορα οπότε τη βγάζεις για κανά διβδόμαδο. Προσωπικά είχα πάρει μηχανή που παίρνει αυτά τα τετράγωνα ξυραφάκια της αυτοκτονίας και την έβγαζα "τσαμπέ" για μήνες στην κυριολεξία. Στην αρχή βέβαια εντάξει σφάζεσαι αλλά είναι μέχρι να πάρεις το κολάι της, αξίζει όμως τον κόπο γιατί κοστίζουν 50 λεπτά(?) το πακετάκι των δέκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις