logistoulis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το θέμα είναι να προλάβεις να ορκιστείς, αν γίνει αυτό δε πας πουθενά Σε φίλο μου δεν του είχαν δει ένα μάλλον καλοήθη όγκο στην ακτινογραφία όταν παρουσιάστηκε και στη συνέχεια αφου ορκίστηκε παρόλο που του έλεγαν να πάρει αναβολή αυτός δεν πήγαινε πουθενά να τον εγχειρησουν τζάμπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 lol, ζητάνε διορισμούς στα στρατιωτικά δικαστήρια που το κύριο αντικειμενο τους ειναι να ασχολούνται με τους ανυπότακτους και τους φαντάρους. Αν δεν υπήρχε θητεία αντι για καμια δεκαπενταρια στρ. δικαστήρια που υπάρχουν τώρα ένα θα αρκούσε, αλλά στην πλάτη των φαντάρων δικαιολογούν την υπαρξη τους... Ελλείψεις στα στρατιωτικά δικαστήρια: Ερώτηση στη ΒουλήΓραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κατέθεσαν και συνυπέγραψαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Τομεάρχης Εθν. Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπλ. Τομεάρχης Εθν. Άμυνας της ΝΔ, Αν. Δημοσχάκης, σχετικά με τις σημαντικές ελλείψεις που παρατηρούνται στα στρατιωτικά δικαστήρια.Συγκεκριμένα, ο τελευταίος διαγωνισμός που διενεργήθηκε για τη πρόσληψη Δικαστικών Λειτουργών των Ε.Δ. ήταν το 2010. Από τότε έχουν αποχωρήσει από το Σώμα πολλοί Δικαστικοί Λειτουργοί, με αποτέλεσμα σήμερα να παραμένουν κενές περισσότερες από 40 θέσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία των στρατιωτικών δικαστηρίων.Οι δύο Βουλευτές ρωτάνε, μεταξύ άλλων, τον αρμόδιο Υπουργό αν έχει προγραμματιστεί να γίνουν προσλήψεις Δικαστικών Λειτουργών και Γραμματέων στα στρατιωτικά δικαστήρια.Επίσης, για το αν υπάρχει η βούληση ώστε η στελέχωση των στρατιωτικών δικαστηρίων να γίνεται στο μέλλον με την εισαγωγή και φοίτησή τους στην Εθνική Σχολή Δικαστών.http://www.militaire.gr/ελλείψεις-στα-στρατιωτικά-δικαστήρι/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 από αυτά που σου δίνει ο στρατός τη μπορείς να κρατήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 από αυτά που σου δίνει ο στρατός τη μπορείς να κρατήσεις? Τα προσωπικά είδη(εσώρουχα κλπ) συν τις παραλλαγές, τις αρβύλες και το όπλο. Πλάκα κάνω για τ' όπλο!! χαχαχαχα εννοείται οτι το παραδίδεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 παραλαγες τις ζητανε πλεον σε καποια στρατοπεδα. Εξαρταται σε τι διοικηση θα πεσεις στο εκαστοτε στρατοπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τις παραλλαγές;; Που είναι λιωμένες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 παραλαγες τις ζητανε πλεον σε καποια στρατοπεδα. Εξαρταται σε τι διοικηση θα πεσεις στο εκαστοτε στρατοπεδο. εξαρτάται και σε τι μακάκα στέλεχος-αποθηκάριο θα πέσεις όταν παραδώσεις. Υπάρχουν γιωτάδες-φοβιτσιάριδες ΕΠΟΠ που σου φωνάζουν ακόμα και για 1 πετσέτα προσώπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 σακους,φανελες,υδροδοχειο,πουλοβερ,τζακετ τα επεστρεφουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ανάλογα την εποχή που πας πχ σε προηγούμενες σειρές από τη δική μου ζητούσαν τζάκετ, σε άλλες παγούρια εμένα παγούρι και τζάκετ με άφησαν να τα κρατήσω αλλά μου ζήτησαν το λουκάνικο ανάλογα τι τους λείπει (δε ξέρω από πού βέβαια) πουλόβερ φανέλες πολύ χλωμό να σου ζητήσουν.. το τζάκετ είναι το μόνο από τα ρούχα που έχω υπόψιν το πουλόβερ βέβαια ίσως και να άξιζε να το ζητήσουν (ειδικά αυτό που είναι με ψηλό λαιμό και κάνει δουλειά, το άλλο με το V είναι χάρτινο για πέταμα δε κρατάει τίποτα) αλλά φανέλα θα μου έκανε φοβερή εντύπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 εμενα παντως που τα ζητησαν ολα και επειδη ειχα ξεχασει την ζωνη μου ειπε οτι αμα δεν την παω θα την στειλει στην εφορια και θα μου ερθει προστιμο μεσω taxisnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 και αν στα κλεψουν τη γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Θα τα πληρώσεις στην επόμενη φορολογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Στην κατάταξη όταν ζητήσουν αφμ, πείτε ότι δεν το ξέρετε. Jason, εσύ τώρα δίνεις πανελλαδικές; Πώς πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλά πως να πάει προσπαθώ και ότι γίνει και αν πω ότι δεν το ξέρω τη θα γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αμα είναι για πρόστιμο θα το βρούν κι ας μην το πείς, μην ανησυχείς. Όσο για τις κλοπές τώρα, μάρκαρέ τα. Την ημέρα που παρέδιδα δεν αντίκρισα το κράνος μου πάνω στο μαξιλάρι όπως το βάζαμε όλοι!! Έλα όμως που 'χα γράψει ονοματεπώνυμο στο υποσιάγωνο και έλέγχοντας των άλλων στη σειρά το βρήκα, το πήρα και πήγα γραμμή στο λαμόγιο που ήταν στη φρουρά εκείνη την ώρα κι έτσι χύμα, το σήκωσα ψηλά να φαίνεται και του φώναξα μπροστά σε όλους "τάδε πήρα το κράνος και το παω για παράδωση, ψάξε βρές το δικό σου"!! χαχαχα Στεγνό δώσιμο έτσι για να μάθει, ο πονηρός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις