Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αυτοί δεν έχουν καν στρατό φίλε μου. Η Βουλγαρία 2 ώρες υπόθεση είναι να την κατακτήσεις Η Αλβανία μισή ώρα Τα Σκόπια απλά ανακοίνωσε τους πόλεμο και θα σου παραδώσουν τα κλειδιά με απλά λόγια: δεν έχουν τα πυρομαχικά μας, δεν κάνουν άσκηση κάθε βδομάδα δεν δεν. Άρα δεν χρειάζονται τόσους κουβαλητές τρελα παπατζιλίκια, οι χρόνοι απο που προκύπτουν; καθε βδομαδα κανατε ασκησεις στη θητεία σου; οι δικοί μας τι θα πάθουν αν κουβαλήσουν τιποτα πυρομαχικά; θα τους κοπεί το γάλα;
SakislolGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Πάντως έχετε δίκιο σε ένα πράγμα. Που μερικά σκουπίδια (Λοχίες πλέον) παίρνουν 960 ευρώ και όταν κατεβαίνεις για συντήρηση κάθεται σε μια γωνία και σου λέει "πάρε αυτό, πήγαινέ το εκεί, καθάρισε αυτό"
sargio01 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αυτοί δεν έχουν καν στρατό φίλε μου. Η Βουλγαρία 2 ώρες υπόθεση είναι να την κατακτήσεις Η Αλβανία μισή ώρα Τα Σκόπια απλά ανακοίνωσε τους πόλεμο και θα σου παραδώσουν τα κλειδιά με απλά λόγια: δεν έχουν τα πυρομαχικά μας, δεν κάνουν άσκηση κάθε βδομάδα δεν δεν. Άρα δεν χρειάζονται τόσους κουβαλητές Το ίδιο έλεγε και ο Ντούτσε για εμάς 1
chrisxkar Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ενω οι σμυ και οι ευελπιδες πιανουν τοπο τα λεφτα?Τα βγαζουν καπως?
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ενω οι σμυ και οι ευελπιδες πιανουν τοπο τα λεφτα?Τα βγαζουν καπως? δηλαδή με τις φρουρές και τις αναφορές δεν ανεβαινει το ΑΕΠ; btw. Άδεια στους στρατιωτικούς τα τέκνα των οποίων θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσειςhttp://kranosgr.blogspot.nl/2017/05/blog-post_384.html υπάρχει κάποιος άλλος κλάδος που να δικαιούται άδεια όταν τα παιδιά τους δίνουν πανελλήνιες;
Oscar_Mike Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ερώτηση για οποίον γνωρίζει, τους ΕΛΔΥΚάριους όταν τους επαναπατρίσουν, πόσες μέρες άδεια τους δίνουν και σε ποιο στρατόπεδο τους πάνε συνήθως στην Αθήνα;;
aris1986 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ερώτηση για οποίον γνωρίζει, τους ΕΛΔΥΚάριους όταν τους επαναπατρίσουν, πόσες μέρες άδεια τους δίνουν και σε ποιο στρατόπεδο τους πάνε συνήθως στην Αθήνα;Δυο; Δύο (2) τον μηνα παραμεθορίου παίρνεις όσο είσαι στην Κυπρο, οταν γυρίσεις τις εξαργυρώνεις + αμα εχεις τιμητικές. Συνήθως με το που επαναπατρίζεσαι στις δίνουν. Λογικά κάπου κοντά στο σπίτι σου, αλλα εχω και φιλο εποχες 2010,που ηταν απο Αθηνα και τον εστειλαν μεσολλογι και μετα αποσπαση στα ΚΑΑΥ Αγιου Ανδρέα, οπου τελειωσε εκει την θητεια του. Ενω αλλος πηγε στο Ρουφ, πηρε αδεια μαζεμενη, εβαλε και βύσμα τις εκανε 25 μερες και δεν ξαναπατησε απολυθηκε απο κει. Βεβαια παλια καθονταν 7 μηνες στην Κυπρο αν θυμαμαι καλά.
Oscar_Mike Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Νομίζω με το που γυρίσουν τους δίνουν κάποιες έξτρα μέρες ( 10;; ) τιμητικές Κύπρου και καλά, δηλαδή πέρα από τις Κ.Α τις Ε.Τ.Α.Π (και τις Τιμητικές αν υπάρχουν)
jimakos234 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 τωρα ειμαι ελδυκ φιλε σαν ΕΠ, η Ε επαναπατριστικε με 10 μερες + 5 τιμ για κυπρο που δεν τις δινουν πλεον πριν, αλλα μετα. Για ολους ισχυει αυτο. Χοντρικα ενα μηνα πριν ληξει η θητεια σου επαναπατριζεσαι στο πιο κοντινο στρατοπεδο στο σπιτι σου και στην ειδικοτητα σου.
Diskimpex Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 υπάρχει κάποιος άλλος κλάδος που να δικαιούται άδεια όταν τα παιδιά τους δίνουν πανελλήνιες; Δεν μενουν ολοι μαζι με τα παιδια τους .Λογω μεταθεσεων
SakislolGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 τι αστεια πραγματα ειναι αυτα ρε με το παραμικρο τιμητικη ... ακομα γελαω με εναν που συνολο ειχε μαζεψει 110 μερες τιμητικη
jimakos234 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλα κυπρο γενικα παιζουν πολλες αδειες παντως, χωρια τα γκρουπ εορτων
SakislolGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλα κυπρο γενικα παιζουν πολλες αδειες παντως, χωρια τα γκρουπ εορτων όχι εδώ ήταν παραμεθόριο 40 (15Κανονικές, 16ΤΑΠ, 10 Κέντρο) +2 μήνες μονάδα γιατί όλο έκοβε χόρτα, έβαφε κλπ. Και νομίζω τους έφτιαξε τα ηλεκτρολογικά εκεί και από αυτό πήρε πολύ μπόνους.
sargio01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ε καλά, αυτός "έχτιζε" τη μονάδα! Αλοίμονο αν δεν έπερνε. Δεν είναι αστεία... Άμα οι άλλοι κοιτάνε πως να λουφάρουν καλύτερα, δεν τους φταίει αυτός που του φεύγει ο κώλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις