John323 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ανεξάρτητα πάντως από την απερισκεψία του 23χρονου, ευθύνη για το γεγονός ότι στο πεδίο βολής υπήρχε εγκαταλελειμμένο από προηγούμενη άσκηση στρατιωτικό υλικό, φέρονται να έχουν και οι αξιωματικοί βολής και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αναμένεται η διενέργεια σχετικής Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης με παραγγελία του Στρατηγού Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ προθέτει η Δημοκρατική. Natural selection. Δε θα τον λυπηθω αμα φαει καμια γερη καμπανα, λογω της αναπηριας του θα επαιρνε και αλλο κοσμο στο λαιμο του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μύτη δεν θα ανοίξει...
John323 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ισχυει, για να μην καταλογιστουν ευθυνες στους καραβαναδες θα δοσουν αναρρωτικες και αγραφες στον αναπηρο και θα ληξει εκει το θεμα.
Adon1s Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 BTW εγώ είχα να κάνω με ΕΠΟΠ μάγειρες Σε ποιά γλώσσα μιλούσες μαζί τους ;
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Natural selection. Δε θα τον λυπηθω αμα φαει καμια γερη καμπανα, λογω της αναπηριας του θα επαιρνε και αλλο κοσμο στο λαιμο του. βλάκας και ανεκπαιδευτος με τέτοια πυρομαχικά
andreapaog328 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 μπιτι ταλαίπωρο στρδο κεινο στου αφάντου. και ταλαίπωρο χωριό.
aris1986 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δεν ρώτησε τι ηταν αυτό το μαραφετι; Μάλλον για να μην του το πάρουν το έκρυψε καλα σαν τον Γκολουμ. Παλι καλα, πλαστικη, αναρρωτική και απέφυγε τα χειροτερα.
frozex Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Σε ποιά γλώσσα μιλούσες μαζί τους ; Δεν μιλούσα με ΕΠΟΠ. Ότι και να λέγανε απαντούσα μάλιστα και έφευγα.
SakislolGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 βλάκας και ανεκπαιδευτος με τέτοια πυρομαχικά να σε κάνω μια ερώτηση έσταξες πολύ στην θητεία σου? γιατί βγάζεις μια κακία πίκρα για τον στρατό. δεν θα πέρασες καλά λογικά
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 γιατί βγάζεις μια κακία πίκρα για τον στρατό. δεν θα πέρασες καλά λογικά Ή έχει μυαλό Φιλικά πάντα. 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 να σε κάνω μια ερώτηση έσταξες πολύ στην θητεία σου? γιατί βγάζεις μια κακία πίκρα για τον στρατό. δεν θα πέρασες καλά λογικά Ή έχει μυαλό Φιλικά πάντα. Αν συγκεντρώσω όσα έμαθα στο στρατό που δεν τα γνώριζα πριν, θα μπορούσαν να μου τα δείξουν σε μια εκπαίδευση το πολύ μιας εβδομάδας. Το υπόλοιπο διάστημα καλύπταμε πάγιες ανάγκες των στρατοπέδων και οι εμπειρίες αυτές δεν θα μας προσφέρουν κάτι στη ζωή μας, ούτε προφανώς και σε μια περίοδο πολέμου... Για μένα το πιο λογικό θα ήταν μια βασική εκπαίδευση λοιπόν σε κάθε πολίτη της χώρας (απο μια βδομάδα μέχρι ένα μήνα το πολύ) και οι υπόλοιπες θέσεις/ανάγκες για τη λειτουργία και τη συντήρηση των στρατοπέδων, να καλύπτονται από έμισθο προσωπικό. 4
chrisxkar Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν έχω καμία υποχρέωση να προσφέρω τίποτα σε μια πατρίδα που δεν μου δίνει τίποτα. Ειδικά μετά από όλα αυτά που ήδη μου ζητάει δε μπορεί να θέλει και 9 μήνες (το διάστημα ενός μεταπτυχιακού σχεδόν) για να καθαρίζω τουαλέτες. Αλλά δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Εσύ το βλέπεις λίγο πιο πατριωτικά το θέμα. Δεκτό. κοιταξε δεν εχεις υποχρεωση οκ εγω να το δεχτω,ουτε εγω μπηκα στρατο και ελεγα hell yeah murica και ολα τα συναφη.Καθαρα ωμα ειμαστε μια χωρα που περιβαλεται απο σχεδον τριτοκοσμικες χωρες οι οποιες φανατιζουν τον λαο τους για την κατακτηση της ελλαδας και ενσωματωση της στην χωρα τους (βλεπε μεγαλη τουρκια,μεγαλη αλβανια ,μεγαλη μακεδονια,μεγαλη βουλγαρια μονο η ιταλια δεν θελει να μας επιτεθει) και η ιστορια εχει δειξει πως σε τετοιες στιγμες ολες οι μεγαλες δυναμεις μας εχουν γυρισει την πλατη τους κατα κυριο λογο γιατι ξερουν οτι οποιος και να κατακτησει την γεωγραφικη αυτη περιοχη μπορουν να τον κανουν οτι θελουν. Οποτε αντικειμενικα η χωρα πρεπει να εχει στρατο. Απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα ειναι θεμα προσωπικης αποψης και ιδεολογιων βάση της εκπαιδευσης που καναμε ούτε σε κυνηγι αγριογουρουνου δεν πάω ενταξει υπαρχουν και αυτα οντως αλλα μην εισαι υπερβολικος δεν ειναι παντου ετσι.Κανεις δεν εγινε john rambo οπως και κανεις δεν κρεμοταν απο τα χειλη των εποπαδων αλλα πως να κρατας το οπλο για βολες το εμαθες πως να το λυνω ακομα το θυμαμαι και αλλα μικροπραγματα που θα σου χρειαστουν (σε αυτην την απειροελαχιστη πιθανοτητα που ισως να σου χρειαστουν) τα κουτσοθυμαμαι.Εγω το βλεπω σαν το διπλωμα αυτοκινητου οταν το παιρνεις εισαι ενας φονιας της ασφαλτου δεν εχεις στην ουσια ιδεα πως να οδηγας απλα εχεις μια βαση και δεν εισαι εντελως παναχρηστος. Αν συγκεντρώσω όσα έμαθα στο στρατό που δεν τα γνώριζα πριν, θα μπορούσαν να μου τα δείξουν σε μια εκπαίδευση το πολύ μιας εβδομάδας. Το υπόλοιπο διάστημα καλύπταμε πάγιες ανάγκες των στρατοπέδων και οι εμπειρίες αυτές δεν θα μας προσφέρουν κάτι στη ζωή μας, ούτε προφανώς και σε μια περίοδο πολέμου... Για μένα το πιο λογικό θα ήταν μια βασική εκπαίδευση λοιπόν σε κάθε πολίτη της χώρας (απο μια βδομάδα μέχρι ένα μήνα το πολύ) και οι υπόλοιπες θέσεις/ανάγκες για τη λειτουργία και τη συντήρηση των στρατοπέδων, να καλύπτονται από έμισθο προσωπικό. βδομαδα οχι αλλα μηνα διμηνο σιγουρα Οι ομελέτες στο στρατό είναι ο καινούριος godzilla. 1000 φορές διπυρίτης παρά αυτά το αίσχος... φιλε αν ετρωγες διπυριτη στο στρατο πρεπει να εβαλες τουλαχιστον 10 κιλα αν σκεφτεις οτι ενα πακετακι εχει τις θερμιδες για να κρατησει ενα ατομο για μια ολοκληρη μερα
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αν συγκεντρώσω όσα έμαθα στο στρατό που δεν τα γνώριζα πριν, θα μπορούσαν να μου τα δείξουν σε μια εκπαίδευση το πολύ μιας εβδομάδας. Το υπόλοιπο διάστημα καλύπταμε πάγιες ανάγκες των στρατοπέδων και οι εμπειρίες αυτές δεν θα μας προσφέρουν κάτι στη ζωή μας, ούτε προφανώς και σε μια περίοδο πολέμου... Για μένα το πιο λογικό θα ήταν μια βασική εκπαίδευση λοιπόν σε κάθε πολίτη της χώρας (απο μια βδομάδα μέχρι ένα μήνα το πολύ) και οι υπόλοιπες θέσεις/ανάγκες για τη λειτουργία και τη συντήρηση των στρατοπέδων, να καλύπτονται από έμισθο προσωπικό. Ναι σε αυτό που λες συμφωνώ και εγώ και μάλιστα το έχω γράψει μερικές σελίδες πίσω. Αν ήταν λίγες εβδομάδες μάλιστα, δεν θα υπήρχε κάποιο θέμα. Άλλα 9 μήνες δεν παίζει. κοιταξε δεν εχεις υποχρεωση οκ εγω να το δεχτω,ουτε εγω μπηκα στρατο και ελεγα hell yeah murica και ολα τα συναφη.Καθαρα ωμα ειμαστε μια χωρα που περιβαλεται απο σχεδον τριτοκοσμικες χωρες οι οποιες φανατιζουν τον λαο τους για την κατακτηση της ελλαδας και ενσωματωση της στην χωρα τους (βλεπε μεγαλη τουρκια,μεγαλη αλβανια ,μεγαλη μακεδονια,μεγαλη βουλγαρια μονο η ιταλια δεν θελει να μας επιτεθει) και η ιστορια εχει δειξει πως σε τετοιες στιγμες ολες οι μεγαλες δυναμεις μας εχουν γυρισει την πλατη τους κατα κυριο λογο γιατι ξερουν οτι οποιος και να κατακτησει την γεωγραφικη αυτη περιοχη μπορουν να τον κανουν οτι θελουν. Οποτε αντικειμενικα η χωρα πρεπει να εχει στρατο. Απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα ειναι θεμα προσωπικης αποψης και ιδεολογιων Κοίτα να δεις ανοίγεις ένα θέμα που έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές και άκρη δεν βγάζουμε ποτέ. Η δική μου άποψη είναι ότι όλα αυτά είναι παιχνίδια καθαρά για αγορά - πώληση οπλικών συστημάτων. Θα φοβηθούμε την Αλβανία ή τα Σκόπια; Το μόνιμο προσωπικό δηλαδή θα τα βρει σκούρα με τους συγκεκριμένους και χρειαζόμαστε και εμείς; Επίσης το έχω πει πολλές φορές, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα και με κανέναν. Η Τουρκία (που είναι ο μοναδικός γείτονας που θα έπρεπε να μας απασχολεί) σε περίπτωση που κάνει το οτιδήποτε ενάντια στην Ελλάδα θα καταστραφεί οικονομικά και αυτό το ξέρουνε δεν είναι ηλίθιοι. Και τέλος, εγώ δεν είπα ποτέ να μην υπάρχει στρατός, είπα να μην υπάρχει θητεία. Στρατός πρέπει να υπάρχει και να είναι καθαρά επαγγελματικός, να πηγαίνει όποιος γουστάρει και όχι εγώ που 9 μήνες θα μετράω την κάθε μέρα, θα προσπαθώ να λουφάρω και μόλις τελειώσω θα κάνω Delete τα πάντα από το μυαλό μου.
John323 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Και τέλος, εγώ δεν είπα ποτέ να μην υπάρχει στρατός, είπα να μην υπάρχει θητεία. Στρατός πρέπει να υπάρχει και να είναι καθαρά επαγγελματικός, να πηγαίνει όποιος γουστάρει και όχι εγώ που 9 μήνες θα μετράω την κάθε μέρα, θα προσπαθώ να λουφάρω και μόλις τελειώσω θα κάνω Delete τα πάντα από το μυαλό μου. Ολοι να ειναι υποχρεωμενοι να κανουν τη βασικη θητεια. Μετα οσοι δεν θελουν θα πληρωνουν μια αποζημιωση ετσι ωστε οσοι θελησουν να κανουν θητεια να παιρνουν καποια χρηματα. Εστω το βασικο. Αλλα αυτοι να καθονται ενα μεγαλυτερο χρονικο διαστημα για να εχει νοημα ολο αυτο, πχ 1 χρονο και βαλε.
SakislolGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Συμφωνώ και εγώ με ένα 3μηνο ΣΠΕΝ. Όχι αστεία όμως! κανονικό ΣΠΕΝ. -μετά θα λέτε κάντε το καλύτερα 12μηνο να λουφάρουμε- Ναι ρε οκ! καλά τα λέτε! απλά ποιος θα κουβαλάει? ποιος θα καθαρίζει? έτσι είναι ο κόσμος. είσαι ότι κατώτερο στην ιεραρχία, στρατιώτης, άρα ... καλύτερα να συμφιλιωθείτε με αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις