frozex Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Να ξεκαθαρίσω πως τελείωσα, δεν μπήκα τώρα. Κιλα έχασα 6 στο κέντρο και μετά άλλα 4 στην υπολοιπη θητεία. Αυτή ήταν η ερώτηση πως γίνετε να έχασα κιλά με τόσο πολύ που έτρωγα και με τόσο λάδι που είχαν μέσα. Επίσης τα 6 κιλά σε 4 βδομάδες δεν είναι λίγα.
sargio01 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 (...)Καταδρομεας αλεξιπτωτιστής ήμουν. Γεια σου ρε πρασινοσκούφη Έλα ρε κομμάντοο Όσο πάμε και πληθαίνουμε οι πρασινοσκούφηδες στο insomnia! Αυτά είναι (είναι άλλα δυο-τρία παιδιά ακόμα, θα τα δείς με τον καιρό)Μη μου πείς πως στη ΣΧΑΛ είχες διοικητή τον Πανουργιά;;;; Ακομα καλύτερα για εσένα αφού τα γλίτωσες.. Σε εμάς ήταν καθημερινά φαινόμενα και δεν υπήρχε σαν ενδεχόμενο να πεις κάτι γιατί πολύ άπλα μετά θα το μετάνιωνες από πολλές πλευρές.. Σε εμάς με την αλλαγή λοχαγού βέβαια είχε σκάσει και μια μόδα οπού όταν έκανε ένας μαλακία έπεφταν καψόνια σε όλους τους άλλους και έβαζαν αυτόν που έκανε την μαλακία να μας κοιτάει ή συνηθέστερα να δίνει τα παραγγέλματα για τα καψόνια .(...) Αυτά τα 'χαμε κι εμείς(στο 4ο ΕΤΕΘ ως επι το πλείστων), μάλιστα είχαν βρεί μια τρύπα στον κανονισμό για να με αποκρούουν που όταν μας έριχναν ομαδικά για κάμψεις ή μας έτρεχαν γύρους στο γήπεδο, εκτελούσε μαζί μας και αυτός που παράγγελνε το καψώνι βαφτίζοντάς το "γυμνάσια"! Το αστείο είναι οτι ψάχτηκα και μάθαινα τελικά το μηνιαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης των μονάδων που πήγα απο 'κει και μετά και καταργούσα και αυτά τα σκηνικά ως παραβίαση του προγράμματος! Το κλειδί ήταν η προσπάθεια να είμαι στρατιώτης υπόδειγμα όπου πήγα, η γνώση του στρ. κανονισμού και η απειλή πως αν συνεχιζόντουσαν οι παρατυπίες, θα προχωρούσα σε καταγγελία σε πολιτική εφημερίδα. Δεν το πίστευαν μέχρι που το 'κανα! Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι το όνομα Γαλανόπουλος(ανθυπολοχαγός τότε)
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Σε γενικές γραμμές οι αυξομοιωσεις του βάρους είναι λόγω της διαταραχής του μεταβολισμου. Όταν κοιμάσαι 2-4 ώρες σπαστά, το σώμα σου ούτε αναβολιζει σωστά και κυρίως δεν καταβολιζει με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να παίρνουν βάρος. Μετά την θητεία έκανα ενδοκρινολογικες εξετάσεις και οι τιμές σε ορισμένες ορμόνες ήταν κάτω από τα φυσιολογικά όρια. Πέρασαν αρκετοί μήνες, >6, μέχρι να επανέλθει ο μεταβολισμος μου στα φυσιολογικά επίπεδα. 1
frozex Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 1,91 ύψος. Μπήκα 96 κιλά και βγήκα 86. Τα 96 στα 1,91 νομίζω είναι καλά.
web_assasin Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μάγκες να κάνω μια ερώτηση που έχω απορία εδώ και ένα χρόνο. Με όσους έχω μιλήσει εδώ στην πόλη μου που πηγανε πρόσφατα στρατό στο κέντρο όλοι χάσαμε τουλάχιστον 6 κιλά, ένας μάλιστα έχασα 9 κιλά σε αυτές τις 4 βδομάδες. Το μοναδικό κοινό που βρήκα είναι πως όλοι πήγαμε Τρίπολη, άλλοι 124 και άλλοι 11ο Σύνταγμα. Βάζουν κάτι στο φαγητό; Φταίει το ωράριο; Το κλίμα; Μήπως η παραλλαγή; η παραλλαγη αδυνατιζει,για αυτο ειναι τοσο της μοδας στης γυναικες. 1
frozex Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 η παραλλαγη αδυνατιζει,για αυτο ειναι τοσο της μοδας στης γυναικες. Το εννοούσα με την ψυχολογική έννοια.
sargio01 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το βασικό πρόβλημα στο φαγητό για το οποίο λέτε, έχει να κάνει θεωρώ πως μάγειρες είναι κοινοί φαντάροι που μαθαίνουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη να μαγειρεύουν και μάλιστα σε τεράστιες ποσότητες... Το λεω με την έννοια οτι βάλε να έκαναν εμένα μάγειρα μέσα σ' ενα μήνα που δεν ξέρω ούτε αυγό να βράσω για ενα άτομο που λέει ο λόγος! Ε όσο και να το παλέψω δε γίνεται να φτιάχνω γαμάτο φαγητό, εκτός αν προέκυπτε ταλέντο που δεν το 'ξερα... Προσωπικά παρουσιάστηκα 49 κιλά(!!) και απολύθηκα 62. Το φαγητό ήταν πάρα πολύ καλό αν εξαιρέσω του κέντρου Υ.Γ. Εφιάλτης μου ήταν η ομελέτα-σφουγγάρι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Οι ομελέτες στο στρατό είναι ο καινούριος godzilla. 1000 φορές διπυρίτης παρά αυτά το αίσχος...
FarCry Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Οι ομελέτες στο στρατό είναι ο καινούριος godzilla. 1000 φορές διπυρίτης παρά αυτά το αίσχος... ποτε δεν εφαγα απο αυτο το πραγμα . οποτε το εβλεπα μου ερχοταν μια αηδια 1
logistoulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μήπως ήσουν υπερβαρος;Δεν είναι θέμα υπέρβαρου, όταν είσαι 90φευγα κιλά πρέπει να τρώς ανάλογα και το φαγητό του στρατού δεν φτάνει για τέτοια μεγέθη Βάλε και ενδεχόμενο κρύο αν δεν είσαι μαθημενος όπου θες κι άλλες θερμίδες, κακούς υπνους κτλ, χάνεις Κάποιοι βάζουν, ανάλογα τη καθημερινότητα τους 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Έσκασε στα χέρια στρατιώτη πυροκροτητής χειροβομβίδας Στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης, ένας 23χρονος Ροδίτης, γιός γνωστού εκπαιδευτικού, που τραυματίστηκε στο δεξί χέρι από έκρηξη πυροκροτητή χειροβομβίδας, γράφει η Δημοκρατική Ρόδου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 23χρονος, που εκτίει την στρατιωτική του θητεία, σε μονάδα του πυροβολικού στ’ Αφάντου, είχε μεταβεί στο πεδίο βολής Αφάντου στο πλαίσιο άσκησης. Βρήκε τον πυροκροτητή και την περόνη εκπαιδευτικής χειροβομβίδας και τον πήρε μαζί του στο στρατόπεδο ως «σουβενίρ». Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ περιεργαζόταν τον πυροκροτητή εξερράγη στο χέρι του με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Του έγινε συρραφή των τραυμάτων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανότατα να απαιτηθεί πλαστική χειρουργική για την αποκατάσταση τραύματος στο ένα του δάκτυλο. Ανεξάρτητα πάντως από την απερισκεψία του 23χρονου, ευθύνη για το γεγονός ότι στο πεδίο βολής υπήρχε εγκαταλελειμμένο από προηγούμενη άσκηση στρατιωτικό υλικό, φέρονται να έχουν και οι αξιωματικοί βολής και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αναμένεται η διενέργεια σχετικής Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης με παραγγελία του Στρατηγού Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ προθέτει η Δημοκρατική. O 23χρονος είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να λάβει εξιτήριο από την χειρουργική κλινική την Τρίτη. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τον 23χρονο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο η ηγεσία της 95 ΑΔΤΕ και ενημερώθηκε διεξοδικά για την πορεία της υγείας του. http://www.onalert.gr/stories/eskase-xeria-strativth-pyrokrothths-xeirobombidas/56724 κάτι λέγαμε για εκπαιδευση στον στρατό, απο κάτι τέτοια φαινεται...
logistoulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλά στα επείγοντα νοσοκομείου μια φορά που έκανα υπηρεσία έρχεται στέλεχος που του είχε σκάσει μπαταρία τζιπ στη μούρη γιατί έβαλε ανάποδα τους πόλους μάλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις