Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 αυτο ειναι το κακό, σου χρειαζεται το reality check
logistoulis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Εσύ δηλαδή γνωρίζεις ακριβώς τι θα σου συμβεί στον πόλεμο και αν ναι πώς;
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 βάση της εκπαιδευσης που καναμε ούτε σε κυνηγι αγριογουρουνου δεν πάω
Shadows Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δηλαδή θεωρείς ότι η εκπαίδευση μας, έστω το μορφωτικό επίπεδο αν θες δεν είναι αρκετά καλά; Αν είναι έτσι γιατί πανε τόσοι έξω και "πετυχαίνουν"; (ή έτσι το παρουσιάζουν; ) Ξαφνικά έξω αλλάζουν οι γνώσεις τους και τους έρχεται επιφοίτηση; Ή μήπως απλά υπερβάλλουμε για πολλοστή φορά για τα κακά της χώρας μας; Το μορφωτικο επιπεδο είναι καλο γτ δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο εχεις χαλασει 2 μεζονετες λεφτα σε ιδιαιτερα και φροντιστηρια. Εκτος αν εννοεις μορφωτικο επιπεδο μεχρι το μαθαίνω να γραφω διαβαζω,ναι εκει είναι επαρκες το σχολειο,για οτιδήποτε πιο συνθετο πληρωνεις και πολύ μαλιστα. 2
logistoulis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ναι δυστυχώς πληρώνεις, απλά μέχρι και τώρα είχαν αρκετοί να πληρώσουν και αρκετοί ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν Από δω και πέρα δε ξέρω πόσα χρόνια πίσω θα πάμε, αν και off topic αυτή η κουβέντα
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μα ήταν ο νέος σου λεω Δεν διαφωνώ σ' αυτό που λες, αψυχολόγητα το 'κανα(ήμουν πιτσιρικάς, μεσ' την καλή χαρά), δεν είχα παρατήσει και το όπλο και μάλιστα το χρησιμοποίησα στην αναφορά! Έλεγε ο διοικητής: "εντάξει καθόσουν εν ώρα υπηρεσίας, δεν έφτανε όμως αυτό, εσύ είχες βγάλει και την εξάρτηση, είχες αποθέσει και το κράνος!!". "Το όπλο το κρατούσα όμως!" του απάντησα! χαχαχα .... εμ για αυτό "έφαγες" 20φ. γιατί αντιμιλούσες. στον στρατό ρε τρελέ σε ψαρώνουν άσχημα με το ύφος. Εκεί που θα ήσουν για 5Φ , με το που είδε "μα αυτό, μα το άλλο" τις έκανε 20. ναι ρε! δεν ασχολούνται με φαντάρους. βλέπουν ότι στάζουν και σου λέει 'άσε τον μωρε να βγει' Σαν το σκυλί στο αμπέλι θα πας αν γίνει κάνα ντου Nα τελειώνουμε με το παραμύθι της θητείας μια και καλή κρυφός σου πόθος? δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά με τέτοιους γείτονες δεν θα καταργηθεί ποτέ ο στρατός. άντε να δεχτώ ότι δεν το κάνουν για τους γείτονες. Μετά πως θα κλέβουν οι πολιτική και πως θα μειώσουν την ανεργία??? τρελός είσαι!
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 άλλο στρατός, άλλο θητεία δεν ειναι κρυφός μου πόθος, αλλά δεν βλέπω πως αλλιώς θα εξορθολογιστεί αυτο το παπατζιλίκι 1
Rodes Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Απο δευτέρα τετραημερα σκηνακια... Αγοράσαμε νάιλον και αλλα απαριατητα πραγματα και μας πήγε 10 ευρω ο καθένας. Δεν φτάνει η ταλαιπωρεία, χαλάμε και επιπλέον χρήματα. Και άμα πιάσει και ο τρελος αέρας της Σαμοθράκης προβλέπω άσχημες καταστάσεις. Αυτό για μένα είναι μεγάλη ξεφτίλα.
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 κρυφός σου πόθος? δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά με τέτοιους γείτονες δεν θα καταργηθεί ποτέ ο στρατός. άντε να δεχτώ ότι δεν το κάνουν για τους γείτονες. Μετά πως θα κλέβουν οι πολιτική και πως θα μειώσουν την ανεργία??? τρελός είσαι! Κακό κόλλημα με τους γείτονες, Ναι γιατί αν ο Τουρκος αποφασίσει να μπουκάρει θα τον τρομάξει ο Κυρ Μπαμπης που έκανε 9 μήνες θητεία. Ζήτω που καήκαμε δηλαδή. 1
Rodes Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αντί να τα έχετε με τους νέους που γκρινιάζουν με το στρατό(Sakis), βάλτε τα με την κοινωνία και με τους μαλάκες που ψηφίζουμε που δεν μπορούμε να οργανώσουμε ένα κωλοbudget και έναν dedicated στρατό.
tritonas00 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Κακό κόλλημα με τους γείτονες, Ναι γιατί αν ο Τουρκος αποφασίσει να μπουκάρει θα τον τρομάξει ο Κυρ Μπαμπης που έκανε 9 μήνες θητεία. Ζήτω που καήκαμε δηλαδή. 10 εκανα
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 ναι σιγά μην σε βάλουν με το γ3 μπροστά. Την δουλειά θα την κάνουν τα μηχανήματα. Τα αεροπλάνα, τα πυροβόλα τα άρματα κλπ κλπ. ποιος θα κουβαλάει 50 κιλά βλήμα?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τραγικ! ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουμε μόνο δικαιώματα και 1 πραγματική υποχρέωση που έχουμε (ο στρατός) κλαίμε. 1 έχουμε ρε! 1! και τώρα διαβάζω ότι και καλά έχουμε μόνο υποχρεώσεις... κόψε μια δεκαετία. δεν είμαι καθόλου καβατζωμένος. Απλά δεν έχω τα μυαλά ενός 18χρονου υποψήφιου φαντάρου που δεν έχει καταλάβει ότι η ζωή έχει και υποχρεώσεις. Ας βάλουμε τα σκυλιά τότε να φυλάνε την πατρίδα. Α! και ωραίο επιχείρημα θα μου φέρετε "έλα μωρέ σιγά μην γίνει πόλεμος". τι να πω ρε! μερικοί λέμε τα αυτονόητα και τρώμε κράξιμο. νταξ. και επειδή βαριέμαι. "ο στρατός δεν έπρεπε να υπάρχει. να μην πάει κανείς" Μονο που οι περισσοτεροι δεν ειναι 18χρονοι. Ειναι 25χρονοι, μορφωμενοι, που δεν γουσταρουν να κανουν την υπηρετρια στον καθε βλαχουπαξ για 9 μηνες. Εσυ πηγες και φουσκωσες υπερηφανια που καθαρισες τουαλετες, αλλος προτιμουσε να δουλευει και να ζει. Για αυτο η θητεια θα επρεπε να ειναι προαιρετικη ή εστω εξαγορασιμη, εσυ που εχεις καυλα θα μπορουσες να πας να κανεις τον χαμαλη κουβαλωντας επιταφιους, λειψανα ή απλα μαζευοντας γοπες, εγω που δε γουσταρω να παω θα μπορουσα να εξαγορασω τη θητεια μου, ακομα και με τον μισθο ενος ΕΠΟΠ. Ποσο παιρνει το μηνα; 800€; Να μπορουσα να δωσω 9*800 και να κουνησω μαντηλι. Και εγω θα ξενοιαζα και θα μπορουσαν διαφοροι στρατοκαυλοι ή Ιασωνες να πληρωθουν απο τις ενοπλες δυναμεις. Win-win 3
sargio01 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 εμ για αυτό "έφαγες" 20φ. γιατί αντιμιλούσες. στον στρατό ρε τρελέ σε ψαρώνουν άσχημα με το ύφος. Εκεί που θα ήσουν για 5Φ , με το που είδε "μα αυτό, μα το άλλο" τις έκανε 20. ναι ρε! δεν ασχολούνται με φαντάρους. βλέπουν ότι στάζουν και σου λέει 'άσε τον μωρε να βγει' Στο τέλος του κατηγορητηρίου στην αναφορά με ρώτησε ο διοικητής "τί έχεις να πείς για ολα αυτά;" κι απλά μέσα στην πίκρα μου πέταξα αυτό. Δεν ήθελα να το πω, μου βγήκε γιατί δεν είχα τι άλλο να πω, αφού δεν είχα δικαιολογία. Την είχα κάνει τη μαλακία και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έβγαινα μετά χωρίς να ψάξω το γιατί επιμένουν να μου βγάζουν εξοδόχαρτα... Εν το μεταξύ ναι κι εγώ πιστεύω οτι ήταν ψαρωτική η φυλακή, για να μην ξεχνιόμαστε που λέει ο λόγος. Εξάλλου είχα και ανάστημα στη μονάδα που μπορεί να μέτρησε κι αυτό... <— εντάξει, όχι επειδή είμαι μπροστά αλλά έτσι ήταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις