Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληρώνεις το πρόστιμο και μετά υπηρετείς ή εξαγοράζεις θητεία....

α ειναι extra? ε τοτε δε γλυτωνεις γιατι θελει ως τα 35. οποτε ετσι θα γυρισουν ολοι οι ανυποτακτοι να υπηρετησουν

μουφες. λαθος το καταλαβα εγω :-(

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πληρώνεις το πρόστιμο και μετά υπηρετείς ή εξαγοράζεις θητεία....

Τυπικα ναι.

Πρακτικα ομως δεν βλεπω να υπηρετει κανενας απο τους ανυποτακτους (εσωτερικου/εξωτερικου).

Δημοσ.

χαχαχαχααχα πηξ λα μουν πουστόνεο....ΠΗΞ ΛΑ ΦΑΚΙΝ ΜΟΥΝ.

Εν τω μεταξύ φρηντούμπου, τσέκαρε ανθυπολοχαγό που θα βαράς προσοχή...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τι θες ρε; Δεν με τρομάζεις, δίπλα στο σπίτι μου και στη μαμά μου θα είμαι.

Δημοσ.

Τυπικα ναι.

Πρακτικα ομως δεν βλεπω να υπηρετει κανενας απο τους ανυποτακτους (εσωτερικου/εξωτερικου).

καλα του εξωτερικου αστο. του εσωτερικου ομως τι γινεται? με το προστιμο δεν παιρνουν χαρτι απολυσης δε μπορουν να βρουν δουλεια. δεν εχουν τελειωσει τη θητεια.

το θεμα ειναι οτι θα σε πιασουν

Δημοσ.

καλα του εξωτερικου αστο. του εσωτερικου ομως τι γινεται? με το προστιμο δεν παιρνουν χαρτι απολυσης δε μπορουν να βρουν δουλεια. δεν εχουν τελειωσει τη θητεια.

το θεμα ειναι οτι θα σε πιασουν

Aποσο ειχα ενημερωθει δεν κανουν τιποτα στους ανυποτακτους, φυσικα ουτε τους πιανουν.

Για το θεμα της δουλειας, κανεις δε θα σου ζητησει να δει απολυτηριο, θα πρεπει να εισαι γκαντεμης. Απλα θα πεις οτι εχεις τελειωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις.

Δημοσ.

Τι θες ρε; Δεν με τρομάζεις, δίπλα στο σπίτι μου και στη μαμά μου θα είμαι.

So close no matter how far...\m/

Δημοσ.

Aποσο ειχα ενημερωθει δεν κανουν τιποτα στους ανυποτακτους, φυσικα ουτε τους πιανουν.

Για το θεμα της δουλειας, κανεις δε θα σου ζητησει να δει απολυτηριο, θα πρεπει να εισαι γκαντεμης. Απλα θα πεις οτι εχεις τελειωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις.

αρα αν πληρωσεις το προστιμο μπορεις να δουλευεις κανονικα χωρις προβλημα :shifty:

αλλο προστιμο δε τρως. μονο αν σε πιασουν που λες οτι δε παιζει. και στη δουλεια αν δε ζητανε χαρτι απολυσης μια χαρα :shifty:

αρα γλυτωσα :shifty:

:devil: :devil:

Δημοσ.

Ναι για ολα αυτα δε παιρνω ορκο. Ψευτοπληροφοριες σε ψευτοφορουμς χαζευα. Εγω εκανα το στρατο μου προσωπικα δε το εψαξα και πολυ το ζητημα ανυποταξιας.

Δημοσ.

καλα θα ρωτησω και κατι ατομα που ειναι μονιμοι του στρατου.

δεν ειναι επι της ωρας αλλα το σκεφτομαι γενικα

Δημοσ.

αν το έχεις στη βαλίτσα και το δουν θα στο πάρουν.

αλλά αν το έχεις πάνω σου με τα ρούχα που θα μπεις δεν θα στο πάρουν, δεν κάνουν προσωπικό έλεγχο.

αν πας ΕΔ πρόσεχε γιατί εκεί που κοιμάσαι μπορεί να κάνουν ξαφνικό έλεγχο και να στο βρουν.

αν πας αλλού μη σε νοιάζει τίποτα, αρκεί να μην το έχεις προκλητικά και το δουν.

tnx φιλος.για υγειονομικο παω

Δημοσ.

Υπαρχουν 1000δες ανυποτακτοι και εντος Ελλαδος και παραμενουν ανυποτακτοι :rolleyes:

Ανυποτακτος δεν ειναι μονο αυτος του εξωτερικου, αλλα και του εσωτερικου.

Θεωρητικα οι ανυποτακτοι εχουν νομικες κυρωσεις, αλλα στην πραξη αποτι ακουω, δεν κανανε τιποτα ακομα και σε αυτους του εσωτερικου.

Ε τωρα τους επιβαλλουν προστιμο (καλα κανουν) το οποιο ωστοσο ειναι χαμηλοτερο απο το κοστος εξαγορας της θητειας.

Αυτο καταλαβα εγω απο το αρθρο τουλαχιστον.

Πριν 2 χρονια, η προξενος στο Λονδινο, μου ειπε οτι ανυποτακτος εξωτερικου δεν ειναι το ιδιο με του εσωτερικου...

δε βγαινει ακρη στο μπαχαλο....

6000+7300 δλδ? εγινε τα λεμε, θα τους στειλω καρτ ποσταλ 13300 @@

δε παιζει να βελτιωθει το ελλαντα σε 5-6 χρονια παντως που ηλπιζα να γυρισω...

θα ειμαι κ 35+.... catch me if u can φαση

:)

Δημοσ.

Πριν 2 χρονια, η προξενος στο Λονδινο, μου ειπε οτι ανυποτακτος εξωτερικου δεν ειναι το ιδιο με του εσωτερικου...

δε βγαινει ακρη στο μπαχαλο....

6000+7300 δλδ? εγινε τα λεμε, θα τους στειλω καρτ ποσταλ 13300 @@

δε παιζει να βελτιωθει το ελλαντα σε 5-6 χρονια παντως που ηλπιζα να γυρισω...

θα ειμαι κ 35+.... catch me if u can φαση

:)

Kαλα μεταξυ μας τωρα η επιβολη προστιμων και ποινικων κυρωσεων στους ανυποτακτους ειναι ενδειξη βελτιωσης και οχι παρακμης σε σχεση με πριν που οι ανυποτακτοι δεν ειχαν ιδιαιτερες πρακτικες κυρωσεις σε σχεση με οσα προβλεπει ο νομος.

Ενδειξη παρακμης ειναι το γεγονος οτι ποτε δε θα τηρηθει τιποτα απο οσα προβλεπονται απο το (νεο) νομο.

Δημοσ.

Kαλα μεταξυ μας τωρα η επιβολη προστιμων και ποινικων κυρωσεων στους ανυποτακτους ειναι ενδειξη βελτιωσης και οχι παρακμης σε σχεση με πριν που οι ανυποτακτοι δεν ειχαν ιδιαιτερες πρακτικες κυρωσεις σε σχεση με οσα προβλεπει ο νομος.

Ενδειξη παρακμης ειναι το γεγονος οτι ποτε δε θα τηρηθει τιποτα απο οσα προβλεπονται απο το (νεο) νομο.

οχι, εννουσα βελτιωση της καταστασης στην χωρα γενικοτερα......

παρακμη παντου

Δημοσ.

Αυτο που τους νοιαζει ειναι η κάμερα. Εγω είχα πάει χωρίς κινητό μιας και ήθελα την ησυχία μου :P και δεν με πιστευανε οτι δεν ειχα κινητο και με πριζανε που το εχω. Αν θες να είσαι ήσυχος πάρε μια μπακατέλα των 10E και έχε το άλλο πάνω σου. Ο προσωπικός έλεγχος απαγορεύετε.

Α! Παρε και ένα μικρο πολύμπριζο μαζί σου γιατι θα γίνετε πόλεμος για το ποιος θα προτοφωρτίζει το κινητο του με κάμερα που απαγορεύετε να φέρει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...