Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Nah, οι δικοί μας πήραν απειροελάχιστες και μετά έπηξαν κι αυτοί για να βγάλουν τις υπηρεσίες που έχασαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 γαστρεντεριτιδα με εμετούς και διαρροια, κάποιοι πρόλαβαν να πάνε στην τουρκικη τουαλέτα και όπως ήταν μέσα και έκαναν διαρροια ξέρασαν πάνω στην πόρτα της τουαλέτας. Αλλοι μέσα στους νιπτήρες, άλλοι στα μπάνια, κτλ. Την επομενη μέρα έβαλαν κάτι κακομοιρηδες (φαντάρους) να τα καθαρίσουν, και απο την μυρωδιά, ξυνιλα που μυριζε απο μακριά, αρχισαν και ξερνάνε και αυτοι. Στο αναρρωτήριο ο γιατρός μας έδωσε κάτι φαρμακα και ειπε να φάμε φιδέ, όταν ήρθε το φαί ήταν κάτι ασχετο, το λέω στον και καλά νοσοκόμο (βύσμα που φίδιαζε στο στεπ) και μου λέει αυτο μας εφεραν, αν δεν θες μην το φας... Την επομενη μέρα ο λοχαγός και ο διοικητής πήγαν να μας βγάλουν τρελούς, και καλά κάνουμε θεατρο για να βγούμε Ε.Υ. και άλλα παρανοϊκά. κάπως έτσι θα πάρουμε την Πόλη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 σε εμας παλι ουτε που ακουστηκε για γαστρεντεριτιδα και σε κεντρο και στις μοναδες. Το μονο πλησιεστερο που εχω ειναι καποια χαλασμενα αυγα μια φορα στο κεντρο που οκ τα καταλαβαινεις πριν τα φας. και με αφορμη καποια ποστ σαν αυτο που ο billdanos καυχιεται για τα μαχαιροπιρουνα, καλο θα ηταν να αναφερουμε και το ποτε πηγαμε γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει στρατοπεδο τωρα που δεν εχει. εγω πριν 2-3 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 γαστρεντεριτιδα με εμετούς και διαρροια, κάποιοι πρόλαβαν να πάνε στην τουρκικη τουαλέτα και όπως ήταν μέσα και έκαναν διαρροια ξέρασαν πάνω στην πόρτα της τουαλέτας. Αλλοι μέσα στους νιπτήρες, άλλοι στα μπάνια, κτλ. Την επομενη μέρα έβαλαν κάτι κακομοιρηδες (φαντάρους) να τα καθαρίσουν, και απο την μυρωδιά, ξυνιλα που μυριζε απο μακριά, αρχισαν και ξερνάνε και αυτοι. Στο αναρρωτήριο ο γιατρός μας έδωσε κάτι φαρμακα και ειπε να φάμε φιδέ, όταν ήρθε το φαί ήταν κάτι ασχετο, το λέω στον και καλά νοσοκόμο (βύσμα που φίδιαζε στο στεπ) και μου λέει αυτο μας εφεραν, αν δεν θες μην το φας... Την επομενη μέρα ο λοχαγός και ο διοικητής πήγαν να μας βγάλουν τρελούς, και καλά κάνουμε θεατρο για να βγούμε Ε.Υ. και άλλα παρανοϊκά. κάπως έτσι θα πάρουμε την Πόλη... Ναι λες και δεν τους ξερουμε τους δικοικητες. Εμενα μου ελεγε οτι εγω τους φοβιζω και για αυτο ζαλιζονται (οχι οτι ειχε ξερασει εκαστος 4-5 φορες και αρκετοι ειχαν πυρετο). Μολις του ειπα να υπογραψει αυτος στο βιβλιο ασθενων οτι δεν βγαινουν ΕΥ σταματησε να μου τα πρηζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τα αγήματα ρε φουστόνεα είναι για να αποδίδονται τιμές. Πρέπει να νιώθεις περήφανος που τιμάς ... βέβαια, μεγάλη υπερηφάνεια για 2, 3 μέρες άγραφη άδεια να περιφέρεις ένα πτώμα. Αν ήταν εθελοντικά και χωρίς ανταλλάγματα θα σου έλεγα πόσοι θα πήγαιναν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Απο δευτέρα τετραημερα σκηνακια... Αγοράσαμε νάιλον και αλλα απαριατητα πραγματα και μας πήγε 10 ευρω ο καθένας. Δεν φτάνει η ταλαιπωρεία, χαλάμε και επιπλέον χρήματα. Και άμα πιάσει και ο τρελος αέρας της Σαμοθράκης προβλέπω άσχημες καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 βέβαια, μεγάλη υπερηφάνεια για 2, 3 μέρες άγραφη άδεια να περιφέρεις ένα πτώμα. Αν ήταν εθελοντικά και χωρίς ανταλλάγματα θα σου έλεγα πόσοι θα πήγαιναν όλα σου ξινίζουν. και δλδ ότι δεν θα πήγαινε κανείς αν [..] το θεωρείς σωστό; ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ να στρωσει λιγο η νεολαια ... (πλάκα κάνω αλλά έχετε παρά χαλαρώσει) ένα μαμημένο 9μηνο έχετε ως υποχρέωση και κλαίτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 όλα σου ξινίζουν. και δλδ ότι δεν θα πήγαινε κανείς αν [..] το θεωρείς σωστό; ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ να στρωσει λιγο η νεολαια ... (πλάκα κάνω αλλά έχετε παρά χαλαρώσει) ένα μαμημένο 9μηνο έχετε ως υποχρέωση και κλαίτε. Δικαιώματα έχουμε σε αυτήν την χώρα ή μόνο υποχρεώσεις; Γιατί όταν μου ζητάς να γίνω δούλα για 9 μήνες περιμένω να πάρω κάτι σαν αντάλλαγμα και το μόνο που παίρνω είναι ανεργία, αισχρό σύστημα Υγείας κτλ. κτλ. κτλ. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω γιατί θα βρεθούμε πάλι να λέμε τα ίδια πράγματα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John323 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 όλα σου ξινίζουν. και δλδ ότι δεν θα πήγαινε κανείς αν [..] το θεωρείς σωστό; ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ να στρωσει λιγο η νεολαια ... (πλάκα κάνω αλλά έχετε παρά χαλαρώσει) ένα μαμημένο 9μηνο έχετε ως υποχρέωση και κλαίτε. Χμ. Λογικα εισαι 40αρης. Καβατζωμενος η εστω ειχες καβατζωθει τις καλες εποχες. Δεν νιωθεις μια τι τραβαει η νεολαια σημερα. Δεν πειραζει. Κι αυτοι ξυπνανε, την κανουν για εξω. Σα να πεσαν πολλες υποχρεωσεις και απο προνομια γιοκ. Να δω ποιος θα σας χρηματοδοτει τις συνταξεις απο τις εισφορες του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δικαιώματα έχουμε σε αυτήν την χώρα ή μόνο υποχρεώσεις; Γιατί όταν μου ζητάς να γίνω δούλα για 9 μήνες περιμένω να πάρω κάτι σαν αντάλλαγμα και το μόνο που παίρνω είναι ανεργία, αισχρό σύστημα Υγείας κτλ. κτλ. κτλ. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω γιατί θα βρεθούμε πάλι να λέμε τα ίδια πράγματα. Τραγικ! ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουμε μόνο δικαιώματα και 1 πραγματική υποχρέωση που έχουμε (ο στρατός) κλαίμε. 1 έχουμε ρε! 1! και τώρα διαβάζω ότι και καλά έχουμε μόνο υποχρεώσεις... Χμ. Λογικα εισαι 40αρης. Καβατζωμενος η εστω ειχες καβατζωθει τις καλες εποχες. Δεν νιωθεις μια τι τραβαει η νεολαια σημ κόψε μια δεκαετία. δεν είμαι καθόλου καβατζωμένος. Απλά δεν έχω τα μυαλά ενός 18χρονου υποψήφιου φαντάρου που δεν έχει καταλάβει ότι η ζωή έχει και υποχρεώσεις. Ας βάλουμε τα σκυλιά τότε να φυλάνε την πατρίδα. Α! και ωραίο επιχείρημα θα μου φέρετε "έλα μωρέ σιγά μην γίνει πόλεμος". τι να πω ρε! μερικοί λέμε τα αυτονόητα και τρώμε κράξιμο. νταξ. και επειδή βαριέμαι. "ο στρατός δεν έπρεπε να υπάρχει. να μην πάει κανείς" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τραγικ! ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουμε μόνο δικαιώματα και 1 πραγματική υποχρέωση που έχουμε (ο στρατός) κλαίμε. 1 έχουμε ρε! 1! και τώρα διαβάζω ότι και καλά έχουμε μόνο υποχρεώσεις... Επαναλαμβάνεσαι... Ξαναλέω λοιπόν Εγώ να πάω να υπηρετήσω. Η Πατρίδα τι θα μου προσφέρει όμως; Το να παω να κανω την δουλάρα 9 μήνες ενώ η πατρίδα δεν μου παρέχει τα βασικά δεν παίζει σαν σενάριο Να προσφέρει σωστή εκπαίδευση στα παιδιά μου αύριο - μεθαύριο, να στρώσει το σύστημα υγείας που είναι για τα πανηγύρια, ας κόψει και κανέναν από τους δυσβάσταχτους φόρους και τότε εγώ με μεγάλη χαρά να υπηρετήσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τραγικ! ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουμε μόνο δικαιώματα και 1 πραγματική υποχρέωση που έχουμε (ο στρατός) κλαίμε. 1 έχουμε ρε! 1! και τώρα διαβάζω ότι και καλά έχουμε μόνο υποχρεώσεις... Το τραγικό είναι που γράφεις ότι έχουμε μόνο μία υποχρέωση. Τα αγήματα ρε φουστόνεα είναι για να αποδίδονται τιμές. Πρέπει να νιώθεις περήφανος που τιμάς ... Τι σας λέω... στα @ η σημερινή νεολαία. Ακόμα και στην παρέλαση βαριούνται να πάνε. Η παραπάνω ορολογία πηγαίνει πακέτο με την στρατολαγνεία ή μετά την θητεία εμπλουτίζεται το λεξιλόγιό μας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Επαναλαμβάνεσαι... Ξαναλέω λοιπόν Εγώ να πάω να υπηρετήσω. Η Πατρίδα τι θα μου προσφέρει όμως; Το να παω να κανω την δουλάρα 9 μήνες ενώ η πατρίδα δεν μου παρέχει τα βασικά δεν παίζει σαν σενάριο Να προσφέρει σωστή εκπαίδευση στα παιδιά μου αύριο - μεθαύριο, να στρώσει το σύστημα υγείας που είναι για τα πανηγύρια, ας κόψει και κανέναν από τους δυσβάσταχτους φόρους και τότε εγώ με μεγάλη χαρά να υπηρετήσω. Δεν καταλαβαίνεις ότι ΕΣΥ πρέπει να προσφέρεις στην πατρίδα; Ο στρατός δεν είναι δουλειά όπου προσφέρεις έργο και πληρώνεσαι Τα χάλια της πατρίδας στην εκπαίδευση, υγεία και οικονομία είναι κάτι που δεν αφορά τον στρατό. Ο στρατός υπάρχει να φυλάει τα εδάφη. Άρα σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να πεις "με γ@μνε στους φόρους, ΕΝΦΙΑ κλπ και γιατί να πάω φαντάρος". Το τραγικό είναι που γράφεις ότι έχουμε μόνο μία υποχρέωση. Η παραπάνω ορολογία πηγαίνει πακέτο με την στρατολαγνεία ή μετά την θητεία εμπλουτίζεται το λεξιλόγιό μας; Εννούσα ότι έχεις μια υποχρέωση χωρίς ανταπόδοση. Ως πολίτης έχεις 1002 υποχρεώσεις αλλά το κράτος σου παρέχει πολλές διευκολύνσεις. Φαντάσου τον εαυτό σου χωρίς την Ευρωπαική ένωση, χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία. Θα μπορούσες έτσι απλά να αγοράζεις από το Ebay? θα μπορούσες έτσι απλά να πας στην δουλειά σου αν δεν υπήρχε το Μετρο? Δηλαδή δεν μπορείς να ζεις σε μια κοινωνία όπου θα θες δωρεάν τα πάντα (παιδεία, υγεία κλπ) και να μην θες να πληρώνεις φόρους. Δεν υποστηρίζω το κράτος. Ότι μας παρέχουν τα πληρώνουμε επί 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Άρα σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να πεις "με γ@μνε στους φόρους, ΕΝΦΙΑ κλπ και γιατί να πάω φαντάρος". Ήμουν έτοιμος να το πω, αλλά τώρα που είπες ότι δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να το λέμε, δεν μπορώ να φανταστώ το πως θα το κάνω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakislolGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ήμουν έτοιμος να το πω, αλλά τώρα που είπες ότι δεν γίνεται δεν μπορώ να φανταστώ το πως θα το κάνω! Ρε συ, δεν λέω ότι μου αρέσουν αυτά τα πράγματα (δηλαδή το φανταρικό) Δεν είμαι μαζόχας. Απλά δέχομαι/σέβομαι ότι πρέπει κάποιος να φυλάει την χώρα. Είναι κάτι που περνάνε όλοι άρα δεν τίθεται θέμα αδικίας. Έτσι και αλλιώς την μισή θητεία θα την περάσετε σε κάνα φυλάκιο με σουβλάκια. Πως κάνετε έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις