SakislolGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τα αγήματα ρε φουστόνεα είναι για να αποδίδονται τιμές. Πρέπει να νιώθεις περήφανος που τιμάς ... Τι σας λέω... στα @ η σημερινή νεολαία. Ακόμα και στην παρέλαση βαριούνται να πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Φαίνεται ο γκουρμεδιαρης δεν ειπα ρε φιλε οτι ηταν ωραιο αλλα πληρωνεις για να φας κατι καλο και τρως κατι απο αναγκη γιατι πρεπει να φας.Στην τελικη εχω φαει και χειροτερο φαγητο απο γκομενα. Το να μου λες οτι εγω δεν μπορω να φαω αυτο το πραγμα (το οποιο σε πολλες φορες ηταν το κοτοπουλο απο τα πιο ευκολα φαγητα ισως το πιο ευκολο το μαγειρευει και 10 χρονο ) σημαινει οτι εισαι ή κακομαθημενο παιδακι ή μανα σου σε ταιζε μονο νουα και kobe beef. Αν ηταν ωμο σε παιρνει ανετα να τον κραξεις σε κανενα λοχαγο ο οποιος θα τον γαμουσε οχι κυριως επειδη θα τον ενοιαζε το well being σας αλλα επειδη θα γαμουσε της υπηρεσιες και τους εποπ γιατι θα επρεπε να βγαινουν κινησεις για νοσοκομεια το φαγητό (όχι πάντα, αλλά αρκετά συχνά) ήταν σκατά αλλά το έτρωγες, εγώ το έτρωγα και ας ήταν κάνα άψητο ψάρι πχ που σε έπιανε εμετός το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι δεν ήταν αρκετό, με είχε κόψει η πείνα όταν είχα αγγαρεία και σέρβιρα έβαζα πολύ φαγητό στα φάνταρα και τους ξανάδινα άμα ζητούσαν και κάπου εκεί τσακωνόμουν με τα επόπια που δεν ήθελαν να βγάλουν κι άλλο, σε κάποια φάση ήμουν 20 κιλά μείον τι να σου πω αυτο με τις ποσοτητες ειναι καθαρα θεμα μοναδας και ατομων.Εγω ετρωγα καλα αλλα ειμασταν λιγα ατομα μαγειρευαν και για αυτους που ειχαν υπηρεσιακο (οι οποιοι τρωγαν εξω) οποτε παντα υπηρχαν 2-3 παραπανησιες μεριδες και εσπαγαν σε ολους μας To κακομαθημενο παιδακι το γραφω γιατι συνηθως αυτοι οι τυποι δεν ελεγαν απλα οτι το φαγητο ειναι χαλια ή να κανουν χιουμορ αλλα σου ζαλιζαν ολη μερα τα παπαρια για τις απαραδεκτες συνθηκες που ζουμε και χαλουσε την διαθεση ολων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 αυτο με τις ποσοτητες ειναι μιση αληθεια γιατι αφου σερβιριστουν ολοι και κρατηθουν καποια πιατα για αυτους που εχουν υπηρεσια παντα περισσευουν. Βεβαια μεχρι να ερθει δευτερη σειρα πολυ σπανια μου εδιναν δευτερο πιατο γιατι δεν φαινεται κιολας σε εμενα ποσο πολυ τρωω. Μετα που μπηκε μαγειρας απο τη σειρα μου, λιγοστεψαν τα ατομα και με μαθανε οι περισσοτεροι παντα ειχα δευτερο πιατο και πολλες φορες και κρατημενη επιλογη αναμεσα σε μπουτι/στηθος κοτοπουλο ή πιτσα/πεινιρλι κλπ. Απο γευση ποτε δεν ειπα οτι ειναι καλυτερο απο το σπιτι μου αλλα 19/20 φορες τρωγοταν χωρις προβλημα. Φυσικα ξαναλεω περα απο τα περιορισμενα υλικα που εχουν για εμπλουτισμο γευσης και τις απαρχαιωμενες εγκαταστασεις, μεγαλο ρολο παιζει και ο μαγειρας. Καλαμαρακια σαν της ταβερνας μονο ο ενας μπορουσε να κανει απο ολους οσους πετυχα οπως και το ζελε. Μεχρι να μπει αυτος ποτε δεν ηταν στερεο, σε φαση ενας να το μασαει και να το ξαναφτυνει στο πιατο χωρις να φαινεται διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 δεν ειπα ρε φιλε οτι ηταν ωραιο αλλα πληρωνεις για να φας κατι καλο και τρως κατι απο αναγκη γιατι πρεπει να φας.Στην τελικη εχω φαει και χειροτερο φαγητο απο γκομενα. Το να μου λες οτι εγω δεν μπορω να φαω αυτο το πραγμα (το οποιο σε πολλες φορες ηταν το κοτοπουλο απο τα πιο ευκολα φαγητα ισως το πιο ευκολο το μαγειρευει και 10 χρονο ) σημαινει οτι εισαι ή κακομαθημενο παιδακι ή μανα σου σε ταιζε μονο νουα και kobe beef. Στο στρατόπεδο της μονάδας μου ευτυχώς ο μάγειρας ήταν κι επαγγελματίας chef έξω, αλλά μερικά πράγματα όσο και να τα προσπαθούσε, λόγω των πρώτων υλών ήταν σχεδόν γτπ... Δεν θέλω καν να φανταστώ άλλα στρατόπεδα με ερασιτέχνες/αδιάφορους μάγειρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Στρατός = γαστρεντεριτιδα Έτσι γίνεσαι άντρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Στρατός = γαστρεντεριτιδα Έτσι γίνεσαι άντρα Ακόμα δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα. Είχε πιάσει καμιά ντουζίνα φαντάρους σε μας... Χαλάλι το χώσιμο υπηρεσία, από το χέζω και να ξερνάω για 1-2 μέρες σαν να μην υπάρχει αύριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Στρατός = γαστρεντεριτιδα Έτσι γίνεσαι άντρα Εμείς στο στρατό είχαμε κάθε μέρα 2 διαφορετικά πιάτα, πάντα φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και κανονικά μαχαιροπήρουνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Στο στρατόπεδο της μονάδας μου ευτυχώς ο μάγειρας ήταν κι επαγγελματίας chef έξω, αλλά μερικά πράγματα όσο και να τα προσπαθούσε, λόγω των πρώτων υλών ήταν σχεδόν γτπ...Δεν θέλω καν να φανταστώ άλλα στρατόπεδα με ερασιτέχνες/αδιάφορους μάγειρες... φίλε στην αβυπ είχε από τις καλύτερες πρώτες ύλες που μπορείς να βρεις σε στρατόπεδο, είχε μαρουλάκι ffs αντί για το ατελείωτο λάχανο που είχαν αλλού, είχε σωστή φέτα, λαδάκι του θεού.. βέβαια το τίμημα ήταν ότι δεν έτρωγες πρωϊνό και έπαιρνες μπάλες όταν έμενες μέσα και τα ακουμπούσες στον στεργίου επίσης ο επόμενος από τον δικό σου δεν ήταν καθόλου καλός, αν και έγινε επαγγελματίας τα επόμενα χρόνια γιατί του άρεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Και για πρωινό εκτός από καφέ και γάλα, υπήρχαν και δημητριακά, φρέσκο ψωμί και μερέντα (original). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 φίλε στην αβυπ είχε από τις καλύτερες πρώτες ύλες που μπορείς να βρεις σε στρατόπεδο, είχε μαρουλάκι ffs αντί για το ατελείωτο λάχανο που είχαν αλλού, είχε σωστή φέτα, λαδάκι του θεού.. βέβαια το τίμημα ήταν ότι δεν έτρωγες πρωϊνό και έπαιρνες μπάλες όταν έμενες μέσα και τα ακουμπούσες στον στεργίου επίσης ο επόμενος από τον δικό σου δεν ήταν καθόλου καλός, αν και έγινε επαγγελματίας τα επόμενα χρόνια γιατί του άρεσε Γιώργο? Τώρα σε κατάλαβα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Στρατός = γαστρεντεριτιδα Έτσι γίνεσαι άντρα έχω πέσει σε φάση όπου όλοι γύρω μου πάθαιναν εκτός από μένα, κάπου εκεί ανακάλυψα ότι μάλλον δε με πιάνει αυτό το μικρόβιο πίκρα πάντως να κάθεσαι 2-4 στο ψωλόκρυο και ξαφνικά να μαθαίνεις ότι αυτοί που θα σε αλλάξουν τους έπιασε τσερλιό και θα κάτσεις άλλες 2 ώρες μέχρι τις 6 που θα ξεκινήσει μετά η μέρα σου ευχάριστα.. και φυσικά τα μέτρα καραντίνας να μην εξαπλωθεί ήταν αφρικάνικου τύπου, έπαιρναν τις κουβέρτες τους και τη μαξιλαροθήκη τους μόνο και μετά από κάνα 2 χρόνια που ήταν πάνω στα κρεβάτια τις έπλεναν τα υπόλοιπα σεντόνια έμεναν ως είχαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 δεν θα σχολιασω το θεμα θητεια το εχουμε σχολιασει εδω μεσα ουκ ολιγες φορες. Για το θεμα φαγητο...δεν μπορω ρε παιδια τι κλαψα ηταν αυτη χαλια απαισιο δεν τρωγεται εγω δεν το τρωω αυτο ποση γκρινια πια. Το φαγητο εντο μεταξυ σχεδον ποτε δεν ηταν απαραδεκτο ,και το λεει ανθρωπος που πηγαινει και τρωει που και που σε γκουρμε επειδη μου αρεσουν ηταν απλα ενα ανοστο φαγητο μερικες φορες στεγνο ομως καμμενο η ωμο ποτε.Ηταν ενα φαγητο που εννοειται πως τρωγοταν, και δεν μπορουσα να καταλαβω λεβεντης 2 μετρα 24 χρονων να γκρινιαζει ετσι για το φαι. Ποσο βουτυρομπεμπες και ποσο μαμακιας ρε φιλε. Τοση κλαψα για τοσο ηλιθιους λογους δεν περιμενα να ακουσω απο μαντραχαλους ο μονος τροπος για να γλυτωσεις αυτο το κλαμα ηταν οταν σε επριζαν να τους πετας ενα φιλε βγαλε το παντελονι και βαλε καμια φουστα Δε σου περνά απ' το μυαλό ότι από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα ψυχολογίας μάλλον, ε; Όταν είσαι κάπου που δε θες να είσαι και δεν περνάς καλά, δεν είναι παράλογο να είσαι αρνητικά προκατειλημμένος για το παραμικρό. Όπως και να το κάνεις, δεν είναι το ίδιο να τρως άνοστο φαγητό απ' τη γκόμενα που θέλει να σ' ευχαριστήσει (αλλά αποτυγχάνει), με το να τρως ακριβώς το ίδιο πιάτο μέσα στη βρώμα παρέα με άλλους βρωμύλους μαντραχαλέους ενώ σε πάει 10 μέσα μία έξω. Φαντάζομαι μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Στρατός = γαστρεντεριτιδα Έτσι γίνεσαι άντρα Να εισαι ο μοναδικος ιατρος, χωρις παρουσια ανθυπιατρου, σε στρατοπεδο εκπαιδευσεως, υπευθυνος για 200 σχεδον ατομα και να ξεσπαει γαστρεντεριτιδα. Ολο το στρατοπεδο μια λεκανη, εμετοι εντος, εκτος και επι τα αυτα των κτιριων για περιπου 20 ημερες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ο στρατός πρέπει να καταργηθεί. Ακόμα μια γραμμή του συντάγματος που δείχνει πόσο ραγιάς είναι ο Έλληνας. Για την ακρίβεια πρέπει να μιλάμε για τους μεγαλύτερους ραγιάδες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Μισθοφορικός στρατός μόνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ακόμα δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα. Είχε πιάσει καμιά ντουζίνα φαντάρους σε μας... Χαλάλι το χώσιμο υπηρεσία, από το χέζω και να ξερνάω για 1-2 μέρες σαν να μην υπάρχει αύριο... ήμουν από τους τυχερούς που κόλλησαν...Μια βδομάδα πόνεσα αλλά για τον επόμενο μήνα έκανα ζωάρα στο 401 σαν γάτος :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις