TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μου φαίνεται πολλοι πηγατε στρατό σε άλλες εποχές και έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε.. Μα δεν υπαρχει "ημερομηνια ληξης"...στην ηλιθιοτητα, χαχα! Εκεινο που παντοτε αλλαζε ειναι πως, σε διαφορετικες τοποθετησεις, μπορει να ειναι απο γκραντε παιδικη χαρα(!), εως βοηθα παναγια + αναβολη τρελη Ουτε σημερα, πιστευω θα εχει καποιος την ολοιδια θητεια, π.χ στο Υγεινομικο και τα Τεθωρακισμενα, στην...Πινεζα, η στην Αττικη! Για να μην βαλουμε, στην εξισωση, καθολου τη θητεια @ Αεροπορια η Ναυτικο -> μπαλα & τραμπαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Εγω ξερω έναν που έφαγε 1 € στον στρατό. 5 μπουκαλάκια νερό x 0.20€. Ο τύπος έχει λεφτά αλλα ήταν τρελος. Βάλε το γεγονός ότι παλιά άμα ήσουν Έβρο ή νησιά είχες μέχρι 5 δωρεάν αεροπλάνα. Έπινε νερό από τον ψυκτη όπως μου έλεγε και έτρωγε μέσα ότι και αν είχε. Εξόδους δεν έβγαινε και όταν έβγαινε πήγαινε με υπνόσακο και κοιμόταν στις παιδικές χαρες. Βεβαια ειναι γιασου άτομο αυτός. Έχει πάει στο άγιο ορος εδω και χρόνια τωρα. Άλλοι κάνουν προετοιμασία για τη ΜΥΚ κι άλλοι για το Άγιον όρος! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μα δεν υπαρχει "ημερομηνια ληξης"...στην ηλιθιοτητα, χαχα! Εκεινο που παντοτε αλλαζε ειναι πως, σε διαφορετικες τοποθετησεις, μπορει να ειναι απο γκραντε παιδικη χαρα(!), εως βοηθα παναγια + αναβολη τρελη Ουτε σημερα, πιστευω θα εχει καποιος την ολοιδια θητεια, π.χ στο Υγεινομικο και τα Τεθωρακισμενα, στην...Πινεζα, η στην Αττικη! Για να μην βαλουμε, στην εξισωση, καθολου τη θητεια @ Αεροπορια η Ναυτικο -> μπαλα & τραμπαλα Είναι και ανάλογα το άτομο.1-1 σε παραμεθόριο με δυσμενείς συνθήκες και δεν παραπονιόταν κανείς,και τα 'στοβυσματα στις πόλεις παραπονιούνται γιατι τους παει 1-3 αντί για 1-4 και μιλάνε για αναβολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 τους φαντάρους τι τους μπλεκουν στις εκδηλώσεις της εκκλησίας; Έχει καμία σχέση με τον σκοπό της θητείας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 τους φαντάρους τι τους μπλεκουν στις εκδηλώσεις της εκκλησίας; Έχει καμία σχέση με τον σκοπό της θητείας; Γιατί οι τράγοι, εκμεταλλεύονται το τζάμπα, και αγκαρεύουν φαντάρους. Αυτές είναι οι εκκλησίες. Πολυεθνικές. Μπίζνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γενικά ο φανταρος είναι το κοροιδο της υπόθεσης, αλλά τόσο το έχουμε δεχθεί και κανένας δεν λέει τίποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εγω στην σαμοθρακη που ειμαι τις πρώτες 45 μερες που έκατσα χάλασα γύρω στα 280 ευρω μαζί με τα πήγαινε ελα, άλλα τα 100 ήταν για αεροπορικό εισητηριο. Τωρα που ειμαι άλλες 35 μερες εδω έχω χαλάσει οριακά αλλα 100 ευρω. Στην θηβα χάλασα μόλις 60 ευρω, τα περισσότερα απο τα οποια φύγαν στις δυο εξόδους που είχα. Αν υπολογισω και τα 200 ευρω που χάλασα για εξοπλισμό μαζί με ότι φάω μέχρι να απολυθώ η όλη φάση θα μου κοστίσει 1000 ευρω χοντρικά, μιας και αρχές Ιουνίου παίρνω μεταθεση για Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εγω στην σαμοθρακη που ειμαι τις πρώτες 45 μερες που έκατσα χάλασα γύρω στα 280 ευρω μαζί με τα πήγαινε ελα, άλλα τα 100 ήταν για αεροπορικό εισητηριο. Τωρα που ειμαι άλλες 35 μερες εδω έχω χαλάσει οριακά αλλα 100 ευρω. Στην θηβα χάλασα μόλις 60 ευρω, τα περισσότερα απο τα οποια φύγαν στις δυο εξόδους που είχα. Αν υπολογισω και τα 200 ευρω που χάλασα για εξοπλισμό μαζί με ότι φάω μέχρι να απολυθώ η όλη φάση θα μου κοστίσει 1000 ευρω χοντρικά, μιας και αρχές Ιουνίου παίρνω μεταθεση για Αθήνα. Αλήθεια,πως κατάφερες στη Θήβα να χαλάσεις μόνο 60 ευρώ? :ρ Πως? μα πωως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Γιατί οι τράγοι, εκμεταλλεύονται το τζάμπα, και αγκαρεύουν φαντάρους. Αυτές είναι οι εκκλησίες. Πολυεθνικές. Μπίζνα. Επίσης, αντί να πάρουν και να χώσουν το πτώμα στη γη, βάζουν φαντάρους να το περιφέρουν. Γενικά, γιατί τις αγκαρίες πρέπει να τις πληρώνει ο φαντάρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 με I5 δεν μπαινεις δημοσιο αν δεν κανω λαθος Ναι γιατί κατά τα άλλα πλέον μπαίνεις στο δημόσιο.... Ο μόνος τρόπος να μπεις πια είναι από στρατιωτικές σχολές ή με πολύ κοντινές σχέση με την εκάστοτε εξουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αλήθεια,πως κατάφερες στη Θήβα να χαλάσεις μόνο 60 ευρώ? :ρ Πως? μα πωως? Δεν αγόρασα τίποτα αλλο εκτος απο νερά απο το πανάκριβο κψμ. Έτρωγα ότι φαΐ είχε και αν δεν ήταν καλο έτρωγα μονο κάνα φρούτο που δίνανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ναι γιατί κατά τα άλλα πλέον μπαίνεις στο δημόσιο.... Ο μόνος τρόπος να μπεις πια είναι από στρατιωτικές σχολές ή με πολύ κοντινές σχέση με την εκάστοτε εξουσία. ή αν είσαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αυτό είναι πολύ στην μόδα τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 δεν θα σχολιασω το θεμα θητεια το εχουμε σχολιασει εδω μεσα ουκ ολιγες φορες. Για το θεμα φαγητο...δεν μπορω ρε παιδια τι κλαψα ηταν αυτη χαλια απαισιο δεν τρωγεται εγω δεν το τρωω αυτο ποση γκρινια πια. Το φαγητο εντο μεταξυ σχεδον ποτε δεν ηταν απαραδεκτο ,και το λεει ανθρωπος που πηγαινει και τρωει που και που σε γκουρμε επειδη μου αρεσουν ηταν απλα ενα ανοστο φαγητο μερικες φορες στεγνο ομως καμμενο η ωμο ποτε.Ηταν ενα φαγητο που εννοειται πως τρωγοταν, και δεν μπορουσα να καταλαβω λεβεντης 2 μετρα 24 χρονων να γκρινιαζει ετσι για το φαι. Ποσο βουτυρομπεμπες και ποσο μαμακιας ρε φιλε. Τοση κλαψα για τοσο ηλιθιους λογους δεν περιμενα να ακουσω απο μαντραχαλους ο μονος τροπος για να γλυτωσεις αυτο το κλαμα ηταν οταν σε επριζαν να τους πετας ενα φιλε βγαλε το παντελονι και βαλε καμια φουστα Το μονο φαγητο που δεν ηταν οντως καλο ηταν που μερα παρα μερα μας εδιναν φαγητο εκστρατειας Είναι και ανάλογα το άτομο.1-1 σε παραμεθόριο με δυσμενείς συνθήκες και δεν παραπονιόταν κανείς,και τα 'στοβυσματα στις πόλεις παραπονιούνται γιατι τους παει 1-3 αντί για 1-4 και μιλάνε για αναβολές. ωπα φιλε αν μας πηγαινε 1-1 εστω για ενα μηνα θα καναμε 10ημερο γλεντι στη μοναδα θα σφαζαμε αρνια θα χορευαμε στο καψιμι και θα αναβαμε πυροτεχνηματα ,μη σου πω οτι ως ενδειξη ευγνωμοσυνης στον υψιστο για μια μερα θα ημουν διατεθημενος να κανω τα ολα τα νουμερα σερι χωρις φαγητο και υπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Φαίνεται ο γκουρμεδιαρης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 το φαγητό (όχι πάντα, αλλά αρκετά συχνά) ήταν σκατά αλλά το έτρωγες, εγώ το έτρωγα και ας ήταν κάνα άψητο ψάρι πχ που σε έπιανε εμετός το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι δεν ήταν αρκετό, με είχε κόψει η πείνα όταν είχα αγγαρεία και σέρβιρα έβαζα πολύ φαγητό στα φάνταρα και τους ξανάδινα άμα ζητούσαν και κάπου εκεί τσακωνόμουν με τα επόπια που δεν ήθελαν να βγάλουν κι άλλο, σε κάποια φάση ήμουν 20 κιλά μείον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις