JohnTehGreek Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εγώ έχω μια απορία τι γίνεται αν απλά δεν πας στρατό; Χωρίς τρελόχαρτα ιστορίες κτλ αν απλά αδιαφορήσεις και δεν πατήσεις το πόδι σου και συνεχίσεις την ζωή σου κανονικά σαν να μην πήρες χαρτί κατάταξης ποτέ. Έχω ακούσει για πρόστιμο... Αλλά αν ισχύει αυτό οι του εξωτερικού όλοι πληρώνουν πρόστιμο; δεν νομίζω. Αν είσαι στο εξωτερικό και δεν έχεις περιουσία στο όνομα σου απλά χέστηκες. Φυσικά και δεν πληρώνουν το πρόστιμο όσοι είναι στο εξωτερικό, δεν είναι μαλάκες οι άνθρωποι (εξαιρούνται όσοι βγάζουν πολύ καλά λεφτά και έχουν την άνεση να πληρώνουν και το πρόστιμο). Αν ζεις στην Ελλάδα και δεν παρουσιάστηκες πάλι δεν θα σε κυνηγάνε τα ΕΚΑΜ για να πας φαντάρος, απλά κάποια στιγμή σε κάποιο τυχαίο έλεγχο μπορεί να γίνει στραβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louilouiCK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν είσαι στο εξωτερικό και δεν έχεις περιουσία στο όνομα σου απλά χέστηκες. Φυσικά και δεν πληρώνουν το πρόστιμο όσοι είναι στο εξωτερικό, δεν είναι μαλάκες οι άνθρωποι (εξαιρούνται όσοι βγάζουν πολύ καλά λεφτά και έχουν την άνεση να πληρώνουν και το πρόστιμο). Αν ζεις στην Ελλάδα και δεν παρουσιάστηκες πάλι δεν θα σε κυνηγάνε τα ΕΚΑΜ για να πας φαντάρος, απλά κάποια στιγμή σε κάποιο τυχαίο έλεγχο μπορεί να γίνει στραβή. Το πρόστιμο δεν το παίρνεις έτσι και αλλιώς αυτόματα με το που δεν παρουσιαστείς ; δηλαδή και κάτοικος εσωτερικού να είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ναι και εσωτερικού να είσαι θα το φας. Δεν θα είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος με χρέος, βέβαια είναι η χειρότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις (να το ξεκαθαρίσω αυτό). Χίλιες φορές θέατρο και Ι5 παρά το άγχος Όλα αυτά ξαναλέω εφόσον είσαι εσωτερικού, αν είσαι εξωτερικό συνεχίζεις την ζωούλα σου χωρίς κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defendar Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Η πλακα ειναι οτι ακομα και να πληρωσεις το προστιμο, μετα πρεπει να πας κανονικα στρατο! Και κερατας και δαρμενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Βασικά το θέμα είναι οτι όταν είσαι σε 6ωρη και βάλε σκοπιά, το μόνο που σκέφτεσαι είναι το τσιγάρο χωρίς να το θέλεις, σου βγαίνει. Δε πα' να πέφτουν όλμοι που λέει ο λόγος... πρώτα θα το ανάψεις και μετά θα τρέξεις(μ' αυτό στο στόμα βεβαίως βεβαίως )! μωρέ και το ανάβεις και το έχεις κρυφό δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό, το θέμα είναι ότι μου έχει τύχει να με βάλουν να κάνω γοπινγκ μες στο δάσος για αυτό κι εγώ κρατούσα τις γόπες στην εξάρτυση μου, μέχρι που μια μέρα πήγα στο φυλάκιο χωρίς να την έχω πάρει και τη βρήκε ο παπάρας ο επιλοχίας μου με τις γόπες μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdeagle Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 ρε παιδια 12 μήνες έγινε ο στρατός;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louilouiCK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Η πλακα ειναι οτι ακομα και να πληρωσεις το προστιμο, μετα πρεπει να πας κανονικα στρατο! Και κερατας και δαρμενος! Στα link που σου έδωσα πιο πριν γράφει όμως (στο 1ο νομίζω) ότι αν πας και υπηρετήσεις μετά σου σβήνεται το χρέος Οπότε έρχομαι και ρωτάω εγώ ... δεν ειναι καλύτερα απλά να μην ασχοληθείς (στην περίπτωση που απλά θες αναβολή και δεν γίνεται να πάρεις) και μετά καααποια στιγμή να παρουσιαστείς και σβήνεται και το οικονομικό και το ηθικό χρέος στην μαμά πατρίδα ρε παιδια 12 μήνες έγινε ο στρατός;;; 14 αν είσαι έφεδρος και 9 αν είσαι οπλίτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John323 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Χωρίς τρελόχαρτα ιστορίες κτλ αν απλά αδιαφορήσεις και δεν πατήσεις το πόδι σου και συνεχίσεις την ζωή σου κανονικά σαν να μην πήρες χαρτί κατάταξης ποτέ. Έχω ακούσει για πρόστιμο... Αρχικα τρως προστιμο 6000 ευρω. Στη συνεχεια σε ψαχνει ο στρατοδικης και σε βαθος χρονου καταδικαζεσαι με αναστολη γα ανυποταξια. Το προστιμο παιρνει κανα 6μηνο να χρεωθει. Η καταδικη απο χρονο εως δεκαετια. Αν μενεις εξωτερικο δεν σε πολυνοιαζει, Ελλαδα ζεις με ενα μονιμο αγχος που και παλι δεν σε κανουν κατι. Βασικα αν μενεις Ελλαδα μ@λακια να μην πας, εισαι που εισαι εδω τελειωνε με την υποχρεωση. Στα 35 μπορεις να εξαγορασεις κανωντας τη βασικη εκπαιδευση. Τωρα λενε οτι στα 33 θα μπορεις να κανεις εξαγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 http://www.koolnews.gr/diethni/kai-omos-evalan-se-skopia-stratopedoy-hartino-stratioti-stin-kypro-pic Έβαλαν σε σκοπιά στρατοπέδου χάρτινο στρατιώτη στην Κύπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 μωρέ και το ανάβεις και το έχεις κρυφό δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό, το θέμα είναι ότι μου έχει τύχει να με βάλουν να κάνω γοπινγκ μες στο δάσος για αυτό κι εγώ κρατούσα τις γόπες στην εξάρτυση μου, μέχρι που μια μέρα πήγα στο φυλάκιο χωρίς να την έχω πάρει και τη βρήκε ο παπάρας ο επιλοχίας μου με τις γόπες μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 http://www.koolnews.gr/diethni/kai-omos-evalan-se-skopia-stratopedoy-hartino-stratioti-stin-kypro-pic Έβαλαν σε σκοπιά στρατοπέδου χάρτινο στρατιώτη στην Κύπρο Σχεδόν όσο χρήσιμος όσο και ο μέσος φανταρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τσαγιέρας Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 i5 παιδιά...η μόνη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 i5 παιδιά...η μόνη λύση https://www.youtube.com/watch?v=v6YS0wCX5u8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Πηγές από το ΥΠΕΘΑ αναφέρουν ότι “αν η πρόταση που έχουμε καταθέσει “περάσει” ως έχει, τότε έχουμε αποφύγει τα χειρότερα που ζητούσαν οι δανειστές”. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τη “νύφη θα πληρώσουν” οι χαμηλόβαθμοί ΕΠΟΠ που θα δουν μείωση στις αποδοχές σε αντίθεση με τους βαθμούς από Αντισυνταγματάρχη και πάνω για τους οποίους η πρόταση του ΥΠΕΘΑ προβλέπει βελτίωση των αποδοχών τους. http://www.militaire.gr/μισθολόγιο-τι-περιμένουν-στο-υπεθα-κα/ Ενδιαφέρον εξέλιξη, αν και τα διέψευσαν, στους μεν θα κόψουν χρήματα και στους δε θα δώσουν. Ποια είναι λογική αν γίνει κάτι τέτοιο; Κλασσικά διαιρει και βασιλευε; Ή μήπως οι ανώτεροι/ανώτατοι εκμεταλλεύονται την καλύτερη εκπροσώπηση που έχουν στα πολιτικά γραφεία και κοιταξαν να φτιάξουν τους δικούς τους χεζοντας τους υπόλοιπους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimem Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ίσως έχει απαντηθεί αλλά μιας και δεν βρίσκω κάτι σχετικό: πόσο καιρό πρέπει να βρίσκομαι έξω ώστε να βγω ανυπότακτος εξωτερικού? Υπάρχει κάποια ξεκάθαρη οδηγία γι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις