logistoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 οι δύο ελεγκτές δέχθηκαν φραστική επίθεση από δύο επιβάτες, οι οποίοι τους κατηγόρησαν ότι κακώς γίνεται έλεγχος σε ένστολους. Αντιθέτως δεν έχει καταγραφεί κανενός είδους επεισόδιο μεταξύ των φοιτητών της Σχολής και των ελεγκτών. εδώ τι θέλει να πει; δεν τον πιάνω..
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δύο άλλοι επιβάτες, έκαναν τον δικηγόρο και τσακωθηκαν με τους ελεγκτές. Μάλλον αυτοί μετέφεραν το γεγονός στο γραφείο του αδωνι
mindtrapper Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 - Ντροπή σας ρε, ελέγχετε τα παιδιά που προστατεύουν την πατρίδα. Ντροπή σου ρεμάλι, εγώ υπηρέτησα στην Κορέα ρε, δεν θα μας ρωτάτε για εισιτήριο ρε. Κάπως έτσι. 1
aris1986 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Άμα φοράς στολή δεν σε πιάνει τίποτα. Βυσματικη ταυτοτητα. Ακόμα και οπλιτη που είχα τότε έμπαινα δωρεάν όπου ήθελα την έδειχνα σε ελεγκτές και άμα έπιαναν και κουβέντα ελεγακαι ένα "σπάσε". Σιγα μην κάτσουν να ελέγξουν της Ευελπιδως τα παιδια που ειναι ντυμένα στην τρίχα. Το "διαβατήριο" τους ειναι η στολή.
defacer Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 στο μετρό δεν πληρώνουν καθόλου στα τρένα κτελ κλπ η 25 η 50 %. Προφανώς και το ήξερε οτι δεν πληρώνουν. Ηθελε να τους φέρει σε δύσκολη θέση και να κάνει εντύπωση σε κόσμο που δεν ξέρει οτι δεν πληρώνουν. Και για πες, τελικά πληρώνουν στο μετρό;
Thaninho Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ρε Hasan εκτός από το να γράφεις ο στρατός το ενα ο στρατός το άλλο, ι5 ,απαλλαγή βύσμα κλπ κάνεις τίποτα άλλο; Πρέπει να σου άφησε μεγάλο τραύμα ο στρατός τύπου να ήσουν 9 μήνες τεχνικός πιγκαλ 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τεχνικός πιγκάλ>>>>>>>>>λάντζα... 2
sargio01 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Γιατι απαγορευετε στην σκοπια να καπνιζεις λεει.Για τον ιδιο λογο που απαγορευετε να τρως, να μιλας στο τηλεφωνο η να παιζεις.Εισαι σε συγκεκριμενη ενοπλη υπηρεσια και η μονη ασχολια σου πρεπει να ειναι η φυλαξη της εκαστοτε αοτ ,ορχου κτλ.Βασικά το θέμα είναι οτι όταν είσαι σε 6ωρη και βάλε σκοπιά, το μόνο που σκέφτεσαι είναι το τσιγάρο χωρίς να το θέλεις, σου βγαίνει. Δε πα' να πέφτουν όλμοι που λέει ο λόγος... πρώτα θα το ανάψεις και μετά θα τρέξεις(μ' αυτό στο στόμα βεβαίως βεβαίως)!
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ρε Hasan εκτός από το να γράφεις ο στρατός το ενα ο στρατός το άλλο, ι5 ,απαλλαγή βύσμα κλπ κάνεις τίποτα άλλο; Πρέπει να σου άφησε μεγάλο τραύμα ο στρατός τύπου να ήσουν 9 μήνες τεχνικός πιγκαλΕσύ τι πρόβλημα έχεις; Σου χαλάω το παραμύθι που λες στις γκόμενες; Edit: βρέθηκαν χρήματα για να πληρωθούν οι φαντάροι http://i.imgur.com/mLDwxCl.jpg Επεξ/σία 8 Μαΐου 2017 από Pablo_Hasan 1
Thaninho Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εσύ τι πρόβλημα έχεις; Σου χαλάω το παραμύθι που λες στις γκόμενες; Το πρόβλημα μου είναι ότι έχεις καταντήσει κουραστικός. Το πέρασες το μήνυμα σου ο στρατός είναι σκατα, παμε παραπέρα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Αν το πρόβλημα σου είναι προσωπικό, υπάρχει και η ignore list. 4
louilouiCK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εγώ έχω μια απορία τι γίνεται αν απλά δεν πας στρατό;Χωρίς τρελόχαρτα ιστορίες κτλ αν απλά αδιαφορήσεις και δεν πατήσεις το πόδι σου και συνεχίσεις την ζωή σου κανονικά σαν να μην πήρες χαρτί κατάταξης ποτέ. Έχω ακούσει για πρόστιμο...Αλλά αν ισχύει αυτό οι του εξωτερικού όλοι πληρώνουν πρόστιμο; δεν νομίζω.
defendar Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εχω πετυχει τυπο εξω (Ολλανδια) , στα 29 του που δε πατησε ποτε στρατο. Τελικα του στειλανε ενα προστιμο κατι χιλιαδες ευρω το οποιο αγνοησε και αυτο το προστιμο τωρα εχει περασει στην εφορια και με τον καιρο αυξανεται. Το προβλημα ειναι οτι οι γονεις του του εχουν γραψει το σπιτι τους στο ονομα του οποτε εχει βρει τον μπελα του. Ειναι να μην μπλεξεις.
louilouiCK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εχω πετυχει τυπο εξω (Ολλανδια) , στα 29 του που δε πατησε ποτε στρατο. Τελικα του στειλανε ενα προστιμο κατι χιλιαδες ευρω το οποιο αγνοησε και αυτο το προστιμο τωρα εχει περασει στην εφορια και με τον καιρο αυξανεται. Το προβλημα ειναι οτι οι γονεις του του εχουν γραψει το σπιτι τους στο ονομα του οποτε εχει βρει τον μπελα του. Ειναι να μην μπλεξεις. ενδιαφέρον με ένα γρήγορο google βρήκα αυτό http://www.kathimerini.gr/843887/article/epikairothta/ellada/diagrafetai-ypo-oroys-to-prostimo-anypotaktwn και αυτό http://www.kathimerini.gr/753965/article/epikairothta/ellada/ola-ta-prostima-gia-anypotaktoys-stis-efories τα έχει υπόψιν του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις