akpe Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πληροφοριακά: Για εξάμηνη η ετήσια αναβολή, μπορώ να ξεκινήσω διαδικασίες μέσω του φρουραρχείου όπως γινόταν παλιά, ή δεν γλυτώνω την παρουσίαση στο ΚΕΝ;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Να ρωτησω κατι ασχετο?Η Αεροπορια ακομα περνει σειρες?Διοτι μπηκα στο σαιτ της στρατολογιας κ ειδα προσκληση για καταταξη σε σειρα...Δεν ειχαν πει θα το καταργησουν?
clockwork Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 στις ειδικες δυναμεις δέχονται να κάνεις 6 μήνες θητεία; Εγω υπηρετώ εξάμηνο και μου λέει πως πάω ΚΕΕΔ για να παρουσιαστώ. Τι παίζει; Πού σε στέλνουν μετά;
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 έχεις ενημερώσει την στρατολογία ότι υπηρετείς 6μηνο; anyway, μπορείς να το κάνεις και όταν μπεις, μετά θα σου έρθει μετάθεση για πεζικό, και μάλιστα τα 6μηνα δεν πάνε παραμεθώριο αλλά θα εισαι στον τόπο συμφερόντων σου.
Allokotos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εγώ μπαίνω 2/5 Κέντρο εκπαίδευσης υλικού πολέμου στην Λαμία Είναι καλά εκεί?
panosno1com Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εγώ μπαίνω 2/5 Κέντρο εκπαίδευσης υλικού πολέμου στην Λαμία Είναι καλά εκεί? ω ναι, μια χαρουλα ειναι. Αν εισαι τυχερος και παραμεινεις στο Σώμα και στη μετάθεση, ακομα καλυτερα
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γιατι θα τους το πεις αν εχει καμερα μήν εισαι ψαράς Εξάλου μόνο στο κέντρο τα ελέγχουν αφτά!!! δηλαδη αμα το βαλω στη καλτσα δεν πιστευω να με ψαξουν?θα τους δειξω κανα νοκια 2100 σπασμενο
parasaser Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 καλα αφηνουν κινητα με καμερα στο στρατο? αν το έχεις στη βαλίτσα και το δουν θα στο πάρουν. αλλά αν το έχεις πάνω σου με τα ρούχα που θα μπεις δεν θα στο πάρουν, δεν κάνουν προσωπικό έλεγχο. αν πας ΕΔ πρόσεχε γιατί εκεί που κοιμάσαι μπορεί να κάνουν ξαφνικό έλεγχο και να στο βρουν. αν πας αλλού μη σε νοιάζει τίποτα, αρκεί να μην το έχεις προκλητικά και το δουν.
FarCry Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλα ε γαματο. Με 810 ευρω το μηνα εξαγοραζεις τη θητεια σου, αρα το 9μηνο βγαινει ~7300 ευρω. Απτην αλλη αν μεινεις ανυποτακτος πλερωνεις 6000 ευρω και ξεμπερδεψες. Τελικα το προστιμο το πληρωνει ο ανυποτακτος η αυτος που θελει να εξαγορασει τη θητεια του? Α ρε Ελλαδαρα. κατσε γιατι αυτο δε το επιασα. δηλαδη αν καποιος ειναι κυρηχθει ανυποτακτος επειδη ειναι στο εξωτερικο θα πρεπει να πληρωσει 6000 και αν γυρισει ελλαδα δε θα αναγκαστει να κανει τη θητεια? η λαθος καταλαβα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 κατσε γιατι αυτο δε το επιασα. δηλαδη αν καποιος ειναι κυρηχθει ανυποτακτος επειδη ειναι στο εξωτερικο θα πρεπει να πληρωσει 6000 και αν γυρισει ελλαδα δε θα αναγκαστει να κανει τη θητεια? η λαθος καταλαβα? Υπαρχουν 1000δες ανυποτακτοι και εντος Ελλαδος και παραμενουν ανυποτακτοι Ανυποτακτος δεν ειναι μονο αυτος του εξωτερικου, αλλα και του εσωτερικου. Θεωρητικα οι ανυποτακτοι εχουν νομικες κυρωσεις, αλλα στην πραξη αποτι ακουω, δεν κανανε τιποτα ακομα και σε αυτους του εσωτερικου. Ε τωρα τους επιβαλλουν προστιμο (καλα κανουν) το οποιο ωστοσο ειναι χαμηλοτερο απο το κοστος εξαγορας της θητειας. Αυτο καταλαβα εγω απο το αρθρο τουλαχιστον.
FarCry Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Υπαρχουν 1000δες ανυποτακτοι και εντος Ελλαδος και παραμενουν ανυποτακτοι Ανυποτακτος δεν ειναι μονο αυτος του εξωτερικου, αλλα και του εσωτερικου. Θεωρητικα οι ανυποτακτοι εχουν νομικες κυρωσεις, αλλα στην πραξη αποτι ακουω, δεν κανανε τιποτα ακομα και σε αυτους του εσωτερικου. Ε τωρα τους επιβαλλουν προστιμο (καλα κανουν) το οποιο ωστοσο ειναι χαμηλοτερο απο το κοστος εξαγορας της θητειας. Αυτο καταλαβα εγω απο το αρθρο τουλαχιστον. αρα πληρωνεις τα 6000 και καθαρισες με το στρατο. ουτε να φτασεις τα 35 χρονια ουτε τιποτα τελεια ΓΛΥΤΩΣΑ :-D :-D
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ναι, τρέχα, άκουσα ότι δίνουν δώρο και μια περικεφαλαία
slygeo87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εν τω μεταξύ φρηντούμπου, τσέκαρε ανθυπολοχαγό που θα βαράς προσοχή...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
EyeofOne Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πληρώνεις το πρόστιμο και μετά υπηρετείς ή εξαγοράζεις θητεία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις