Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τώρα σοβαρά πιστευετε ότι ο λόγος που δεν έχουν αδειασει τιποτα στρατοπεδα με νεροπιστολο ειναι ο σκοπανθρωπος μπροστα στην αοτ;

Όταν υπάρχουν όντως όπλα παίζουν και σκυλιά αρκούδες που αυτά όντως σκοτώνουν περισσότερο και από το φανταρο και τον σειρουλη εμθ/εποπ που τα πάει βόλτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλά, ερώτηση ήταν για το κάπνισμα, ειδικά σκοπιά στην πύλη δεν υπάρχει θέμα να μην σε δουν κτλ. αν θέλουν να σου ρίξουν εισαι ο πιο ευκολος στόχος. 

Εχω την εντύπωση ότι ο λόγος που δεν επιτρέπεται δεν έχει να κάνει με θέμα ασφαλειας, τυπολατρικές ανοησίες, απλά δεν προβλεπεται στην στολή και το απαγορευουν εν ώρα υπηρεσίας. Όπως απαγορευουν πχ. την ομπρέλα ακομα και αν κάνει κατακλυσμό. 

Ολα όσα λέει ο phanipal συν το οτι μας έλεγαν πως έτσι θα εμπεδώναμε γενικά πως στην ενδεχόμενη κρίση(:mrgreen:) που η σκοπιά θα ήταν σε καμιά στρατοπέδευση στο βουνό, δεν θα προδίδαμε την ακριβή θέση μας στον επιδρομέα ώστε να μας παρακάμψει.

Μ' άλλα λόγια βάλε να 'σαι κάπου παρατηρητής(ενέδρα) και να 'χεις στο χέρι σου "τη φωτοβολίδα"... :-)

Πολυ σωστο και αυτο. Οσο μπουρδ3λο και να ειναι η φαση η σκοπια ειναι πολυ σημαντικη. Εχουν συμβει πολλα περιστατικα με ακυρους να κλεβουν οπλα η οχηματα απο στρατοπεδα, τρομοκρατες να κλεβουν οπλα και υποθεσεις κατασκοπιας. Οποτε οταν φυλας πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος εκει.

Η 17Ν ειχε κανει την προικα της απο ντου στο  Συκουριο Λαρισσης σε στρατοπεδο.

30 μερες  εκανα στην ΔΑΚ τωρα δεκεμβριο με ιανουαριο... διπλα απο Σικουριο

Καθε μερα το ιδιο και το ιδιο (Μπηκε η 17Ν εδω προσοχη) ... σε βαθμο να λες ναι ναι ναι στον καθε αξιωματικο υπηρεσιας.

....με -18 εκανα σκοπια για εναν υδατοπυργο (σαμποταζ στο μη ποσιμο νερο) 

Πηγα τωρα Σαμο και εχω ηρεμο το κεφαλι μου 

(...)Πηγα τωρα Σαμο και εχω ηρεμο το κεφαλι μου

Ω ρε φίλε κι εγώ έκανα Σάμο! Πολλούς χαιρετισμούς στον Καρβούνη :-D

• Like 1

Ω ρε φίλε κι εγώ έκανα Σάμο! Πολλούς χαιρετισμούς στον Καρβούνη :-D

Αεροπορια ειμαι εγω .

Δεν υπαρχει τετοιο ατομο . 

Τωρα για καμια ταξιαρχια ισως.

Καλά ναι συμφωνώ αλλά απο την άλλη μπορεί να 'χει απομείνει στο πλαίσιο της πειθαρχίας μόνο.

Θέμα εικόνας είναι, δεν έχει να κάνει με ασφάλεια, κτλ

και καλά το κάπνισμα δείχνει χαλαροτητα, νωχελικοτητα, το θέμα είναι ότι εκτός από την εικόνα δεν τους απασχολεί καθόλου η ουσία.

Αεροπορια ειμαι εγω .

Δεν υπαρχει τετοιο ατομο .

Τωρα για καμια ταξιαρχια ισως.

Το δυτικό όρος της είναι!! χαχαχαχα

Θέμα εικόνας είναι, δεν έχει να κάνει με ασφάλεια, κτλ

και καλά το κάπνισμα δείχνει χαλαροτητα, νωχελικοτητα, το θέμα είναι ότι εκτός από την εικόνα δεν τους απασχολεί καθόλου η ουσία.

Ναι πιο "λογικό" μου φαίνεται αυτό...

Έχω καταταγεί στην αεροπορία χωρίς κανένα βύσμα (από τους πολύ τυχερούς από ότι έχω καταλάβει), έκοψα την αναβολή και τον Σεπτέμβρη μπαίνω. Τι επιλογές έχω μετά το τέλος της εκπαίδευσης δεδομένου πως δεν θα έχω καμία "βοήθεια"; Σκεφτόμουν κάποιο νησί για να κάνω και 9μήνο αλλά μου λένε πως ακόμα και για αυτό χρειάζεται βύσμα...

• Like 1

Έχω καταταγεί στην αεροπορία χωρίς κανένα βύσμα (από τους πολύ τυχερούς από ότι έχω καταλάβει), έκοψα την αναβολή και τον Σεπτέμβρη μπαίνω. Τι επιλογές έχω μετά το τέλος της εκπαίδευσης δεδομένου πως δεν θα έχω καμία "βοήθεια"; Σκεφτόμουν κάποιο νησί για να κάνω και 9μήνο αλλά μου λένε πως ακόμα και για αυτό χρειάζεται βύσμα...

και εγω ετσι νομιζα οταν με βαλαν ναυτικο,μεχρι που καταλαβα οτι θα τρωω τα σκατα με τον κουβα,για να μην τα τρωνε τα βυσματα.

και τη μερα που επαιρνα αδεια απολυσεως εκανα 4ωρες.

περαστικα.

και εγω ετσι νομιζα οταν με βαλαν ναυτικο,μεχρι που καταλαβα οτι θα τρωω τα σκατα με τον κουβα,για να μην τα τρωνε τα βυσματα.

και τη μερα που επαιρνα αδεια απολυσεως εκανα 4ωρες.

περαστικα.

Eιναι ιεραρχια τα βυσματα οπως και να το κανουμε.

Πανω σε αυτους ειναι βασισμενο το συστημα.

Αν δεν θελεις να μπεις σε μια προσπαθεια..."τσιμπουκωματων"

-κατα 95% ο εκλιπαρων αυτα (μεταφορικα) κανει μη γελιομαστε!-

και ταυτοχρονως δεν θελεις να...γιωτοπεντεψεις / I5 = (ξε)φυγεις,

τοτε φροντισε να βγεις Ι4*αοπλος = θα γλυτωσεις (παρα) πολλα

:shifty:

* Και μονο που δεν θα εχεις οπλο: δεν φανταζεσαι απο ποσα σωζεσαι.

Θα δεις για παραδειγμα μεσα, οσοι εχουν I4ψυχ να τη ζαχαροπερνανε,

τραγουδανε αλλο σκοπο αντι για σκοπιες "Γιωτα-γιωτα ζωη και κοτα!"

:mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...