Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η παρένθεση στο ν.2 αν και καλύπτει "χαριστικά" την υπερβολή της προηγούμενη πρότασης "να μην πατήσεις πόδι", άξιζε τον Jonah και πάλι.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελα τι μου κανετε;καλα;

εχω χασει μερικα επισοδεια και σαν να πηρε το ματι μου καπου οτι καποιος παει να το παιξει εξυπνος για να γλιτωσει τον στρατο [καποιος που θα φυγει εξω]

1. αν κατι λειτουργει σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα ειναι ο Στρατος. δεν γλιτωνει κανεις. ειδικα ενας απλος πολιτης οπως εσυ. Στην καλυτερη θα σε ειχαν για 9μηνο στο ΓΕΣ

2. αν πας εξωτερικο ουτως η αλλος δικαιουσαι να μην πας ΑΛΛΑ με την προυποθεση να μην πατησεις ποδι πισω. (αντε απλα να πατησεις το ποδι και το πολυ σε ενα μηνα να εχεις φυγει). οποτε δεν θα κανεις κατι το εξυπνο. κατι που δεν μπορει αλλος.

3. διαβασα οτι 'στα @ σου δεν σκοπευεις να γυρισεις'. καλα καλα...

4. οποτε και να γυρισεις, και 40-50 χρονων να εισαι θα σε περιμενει ο στρατος με ανοιχτες τις αγκαλες

5. με τη διαφορα οτι μετα τα 35 μπορεις να σκασεις 6κ ευρω και να κανεις μονο 1 μηνα. Το χακι ομως θα το φορεσεις!!!

επομενος που νομιζει οτι δεν θα υπηρετησει; 

[μαλλον πρεπει να το κανω υπογραφη να μην το ξαναγραφω]

ΥΓ: Δεν ειναι οτι ειμαι πατριωτης και ειμαι απο αυτους που λενε οτι πρεπει να πας στρατο. σκασιλα μου. προβλημα σου αν εισαι αδιαφορος προς την πατριδα. απλα σου λεω πως εχουν τα πραγματα.

Χαιρεκακο μηνυμα. Μη χαιρεται καποιος που νομιζει οτι θα γλιτωσει το σκατο που εφαγες εσυ, απο ενδιαφερον για την πατριδα βεβαιως βεβαιως. 

Αν δουλευεις στο εξωτερικο, πανω απο ενα μηνα δεν θα καθεσαι στην Ελλαδα. Οποτε τις διακοπες σου δεν σου τις χαλαει κανενας. Και δεν υπηρετεις. Βεβαια δεν θα εχεις μετα ιστοριες κομαντο να λες...

Δημοσ.

Φίλος μου που πέρασε μία βραδιά στο κρατητήριο στο αεροδρόμιο επειδή δεν έχει κάνει θητεία (ταξίδι σε χώρα εκτός Σέγκεν) δε γελούσε πάντως.

Τι είναι χειρότερο; Μία νύχτα στο κρατητηριο του αεροδρομίου ή 9 μήνες κλεισμενος σε στρατόπεδο στην μέση του πουθενά κάνοντας τον υπηρετη στους καραβαναδες;

Btw. Στο αεροδρόμιο μία υπεύθυνη δήλωση υπογραφεις ότι θα επικοινωνήσεις με το φρουραρχειο /στρατολογικη υπηρεσία τίποτα άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

@pablo

Από ό,τι κατάλαβα δεν υπάρχει καταχώριση για ποιο λόγο απαγορεύεται η έξοδος. Συνεπώς αν πετάς βράδυ και δεν απαντά η στρατολογία στο τηλέφωνο, πράγμα που έγινε στην περίπτωση που σου λέω, πρέπει να το ψάξουν παραπάνω διότι μπορεί να είσαι κάποιος ποινικός κλπ κλπ. Ο φίλος μου έφυγε απλά ταλαιπωρήθηκε. Φυσικά δουλεύει στο εξωτερικό και δεν υπάρχει περίπτωση να διακόψει τη δουλειά του για να κάνει τη θητεία του. Το θέμα υπηρέτη μπορείς να το δεις ως δουλειά μπορείς και όχι. Νομίζω θα βρεθούν πολλοί να σου πουν ότι νιώθουν υπηρέτες και ας δουλεύουν σε κανονική δουλειά. Να σε ρωτήσω. Κάποιος θέλει να δουλέψει σε μεγάλη εταιρία πληροφορικής ή και αλλού ή να πάει στο δημόσιο ως εκπαιδευτικός. Μπορεί το κάνει αν δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή αν δεν έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές; Αυτά που λέτε περί ανυποταξίας και μη ύπαρξης (σημαντικών) προβλημάτων εκτιμώ ότι ισχύουν για αυτούς που είτε δουλεύουν και μένουν στο εξωτερικό είτε ζουν στην Ελλάδα με χρήματα των γονιών τους.

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω τι σε νοιαζει (και τους άλλους) τι κάνει ο άλλος και διαδίδετε ό,τι σας κατέβει; 

εναν διαφθαρμένο και σάπιο θεσμό υπερασπίζεσαι

Δημοσ.
Αυτά που λέτε περί ανυποταξίας και μη ύπαρξης (σημαντικών) προβλημάτων εκτιμώ ότι ισχύουν για αυτούς που είτε δουλεύουν και μένουν στο εξωτερικό είτε ζουν στην Ελλάδα με χρήματα των γονιών τους.

Ισχυει. Το να εισαι ανυποτακτος ενω μενεις και δουλευεις στο εξωτερικο το καταλαβαινω. Το να εισαι Ελλαδα και να μην

πηγαινεις στρατο το θεωρω χαζο μιας και θα εχεις αρκετο κυνηγητο. Και ηθικα δεν γινεται να μενεις Ελλαδα,να περιμενεις

να δουλεψεις εδω και να μην θελεις να προσφερεις τιποτα στη χωρα σου.

Δημοσ.

quoted for emphasis

και γω για εμφαση το ειπα τυπε

Νταξ τώρα κι εσύ, περιμένεις και σωστά ελληνικά;

ξερω καλυτερα ελληνικα απο το 96 % των ελληνων...

(ελα θιξε τωρα την απουσια τονων κλπ )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...