DYEL Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 όποιος εχει παρει απαλλαγη Ι5 για ψυχολογικούς λόγους χωρίς να έχει όντως κάτι μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα να κανω μερικές ερωτήσεις; Μίλα στους τοίχους ή φύτεψε κρουασάν στο χώμα. 1
drmanakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, Ξέρετε αν επιτρέπεται κινητό στους δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς; Κινητό είτε απλό, είτε και smartphone. Και "υπολογιστή" μπορείς να πάρεις αρκεί να μην έχει καμερα ... Iphone 7 p.x. αν σου σπάσουν την καμερα ( ναι και όμως το πρότειναν και αυτο στα ΚΕΥΠ για να μας τρομοκρατήσουν ) δεν θα έχεις θέμα ...απλό κινητο τύπου 10Ε περναει για πλάκα ... Φίλος ήταν ΥΕΑ στην Κρητη (πολύ ασχημα ) κιολας και τον άφησαν κανονικα . Αλλα στο κέντρο οι πρωτες μέρες είναι οι "δυσκολες" και να καταφέρεις να το περάσεις χωρίς να στο βρούνε Υ.Γ. κρύψε και τον φορτιστή του .... όπου υπάρχει καπνος υπάρχει και φωτιά ...μην πας με νοκια και usb C K καλησπερα παιδια μια ερωτηση ειμαι για ειδικοτητα και απο το ΚΕΝ ξερω που θα παω μοναδα, σε εμας εδω στο κεντρο εκπεδευσης για ειδικοτητα λενε πως οσοι εχουν παρει τηλεφωνο (βυσμα) θα τους αλλαξουν της μεταθεσεις γινεται αυτο; η μαλακιες λενε; Κανονικότατα , συνηθος σε παιρνει το βυσμα λίγες μέρες πριν βγούν και σου λεει που θα πας ... αλλα και τις τελευταιες ώρες μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα ... Με τον κατάλυλο ανθρωπο ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ γινονται ...οταν βγήκε ο μ@λ@κας ο καμένος που και καλα τους έστειλε όλους Εβρο , απλά άδειασε τις θέσεις για τους δικους του ψηφοφόρους ...το λέω εκ πείρας των ματιών μου . SaveSave 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ο πανουλης διορισε εκπρόσωπο τύπου του τον δημοσιογράφο καρβουνοπουλο, αρχισυντακτη του militair και πρώην του onalert! εξαγορά κανονική, όχι πώς ήταν ιδιαίτερα αντικειμενικες σελίδες, αλλά τώρα θα είναι κανονικές αγιογραφιες. Η θητεία θα είχε καταργηθεί πολύ καιρό αν οι δημοσιογράφοι έκαναν αντικειμενικά την δουλειά τους αντί να κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Tsalikis177 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ελα τι μου κανετε;καλα; εχω χασει μερικα επισοδεια και σαν να πηρε το ματι μου καπου οτι καποιος παει να το παιξει εξυπνος για να γλιτωσει τον στρατο [καποιος που θα φυγει εξω] 1. αν κατι λειτουργει σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα ειναι ο Στρατος. δεν γλιτωνει κανεις. ειδικα ενας απλος πολιτης οπως εσυ. Στην καλυτερη θα σε ειχαν για 9μηνο στο ΓΕΣ 2. αν πας εξωτερικο ουτως η αλλος δικαιουσαι να μην πας ΑΛΛΑ με την προυποθεση να μην πατησεις ποδι πισω. (αντε απλα να πατησεις το ποδι και το πολυ σε ενα μηνα να εχεις φυγει). οποτε δεν θα κανεις κατι το εξυπνο. κατι που δεν μπορει αλλος. 3. διαβασα οτι 'στα @ σου δεν σκοπευεις να γυρισεις'. καλα καλα... 4. οποτε και να γυρισεις, και 40-50 χρονων να εισαι θα σε περιμενει ο στρατος με ανοιχτες τις αγκαλες 5. με τη διαφορα οτι μετα τα 35 μπορεις να σκασεις 6κ ευρω και να κανεις μονο 1 μηνα. Το χακι ομως θα το φορεσεις!!! επομενος που νομιζει οτι δεν θα υπηρετησει; [μαλλον πρεπει να το κανω υπογραφη να μην το ξαναγραφω] ΥΓ: Δεν ειναι οτι ειμαι πατριωτης και ειμαι απο αυτους που λενε οτι πρεπει να πας στρατο. σκασιλα μου. προβλημα σου αν εισαι αδιαφορος προς την πατριδα. απλα σου λεω πως εχουν τα πραγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ztVMib1T4T4 Σε 1000x loop για να ταιριάξει στην περίπτωση. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Για το κάθε ένα από τα 5. 1
Ather Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Φίλος μου που πέρασε μία βραδιά στο κρατητήριο στο αεροδρόμιο επειδή δεν έχει κάνει θητεία (ταξίδι σε χώρα εκτός Σέγκεν) δε γελούσε πάντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Φίλος μου που πέρασε μία βραδιά στο κρατητήριο στο αεροδρόμιο επειδή δεν έχει κάνει θητεία (ταξίδι σε χώρα εκτός Σέγκεν) δε γελούσε πάντως. Ήταν κι άνω των 45?
Ather Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Φίλος από το uni κάτω των 45 είχε μείνει πάνω από μήνα στην Ελλάδα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς πάντως. Φωνάξτε με στο αεροδρόμιο για να είμαι εκεί και να έχω το κινητό σε ετοιμότητα
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Φίλος μου που πέρασε μία βραδιά στο κρατητήριο στο αεροδρόμιο επειδή δεν έχει κάνει θητεία (ταξίδι σε χώρα εκτός Σέγκεν) δε γελούσε πάντως. Μήπως κουβαλούσε και καμία "άχνη ζάχαρη" ή "ρίγανη από τα Lidl";
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Φίλος από το uni κάτω των 45 είχε μείνει πάνω από μήνα στην Ελλάδα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς πάντως. Φωνάξτε με στο αεροδρόμιο για να είμαι εκεί και να έχω το κινητό σε ετοιμότητα Η ρητορική ερώτηση ουσιαστικά ήταν για το ν.4 πιο πάνω, που έλεγε ότι ο στρατός περιμένει ακόμα και μέχρι τα 50, το οποίο προφανώς δεν ισχύει... Τώρα λες για το πάνω από μήνα όμως. Είδες κάποιον να λέει στο topic ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα? Δεν μπορώ να δοκιμάσω κάτι, έχω απολυθεί εδώ και χρόνια.
Ather Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αναφέρομαι στο ν.2 επειδή τα γέλια πήγαιναν για όλα τα νούμερα. Στο αεροδρόμιο είναι λίγο πιο τυπικά τα πράγματα. BTW δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τη στρατολογία για να εξακριβώσουν για ποιο λόγο τον είχαν καταχωρίσει στο σύστημα. (Δε θυμάμαι αν μου είχε πει για απαγόρευση εξόδου) Σε κάποια φάση έγινε επικοινωνία (άγνωστο με ποια υπηρεσία του κράτους) από το αεροδρόμιο και τον άφησαν. Του είπαν ότι θα έχει πρόβλημα αν παραβιάζει τις ημερομηνίες στο αεροδρόμιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις