Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκτος εσσο Μεσολογγι πολυ κακη εμπειρια θελω να την ξεχασω, απαισιο κεντρο, παλι καλα που το γλιτωσες

στο γεπ τι εμαθες ειμαι περιεργος, μετα απο κεντρο περασα 7 μηνες σε γεπ ταξιαρχιας, οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις εκανα, φορματ και σερβις σε πα-μπαλαια μηχανηματα

Δημοσ.

Τι παίζει με άτομα που έχουν μεν αναβολή για σπουδές αλλά κάποιο 6μηνο για οποιονδήποτε λογο δεν έκανα εγγραφή και συνέχισαν το επομενο; Υπάρχει προβλημα;

Επίσης τι παιζει με φοιτητές που παιρνουν αναβολή αλλά δε πάνε να δωσουν καθόλου εξετάσεις και απλά επανεγράφονται για διάφορους λογους (πχ εργάζονται ξέρω γω). 

Κοιταξα στη στρατολογία δεν ειδα κάτι.

Δημοσ.

στο γεπ τι εμαθες ειμαι περιεργος, μετα απο κεντρο περασα 7 μηνες σε γεπ ταξιαρχιας, οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις εκανα, φορματ και σερβις σε πα-μπαλαια μηχανηματα

δεν είπε ότι έμαθε κάτι, απλά σε κάποιον που δεν ξέρει μπορεί να τα παρουσιάσει σαν προ­­ϋπηρεσία. ;)

Είχαμε έναν γεωπόνο, βύσμα-φαντασμα που πήρε βεβαιωση ότι φρόντιζε τον κήπο του ταγματος :D

• Like 1
Δημοσ.

όταν πας στο στρατό και είσαι ακόμα φοιτητής τους πας απλά μια βεβαίωση σπουδών (ζητάς από τη γραμματεία βεβαίωση για στρατό, ξέρουν αυτοί) 

αν μπορείς να έχεις βεβαίωση στα χέρια σου οι λεπτομέρειες που αναφέρεις δεν παίζουν ρόλο (αν δεν έχεις ξεπεράσει την αναβολή σου βεβαίως) 

αν δεν έχεις είναι το πρόβλημα και σκάσεις έτσι. οπότε το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι αν μπορείς να πάρεις βεβαίωση από τη σχολή σου.

• Like 1
Δημοσ.

όταν πας στο στρατό και είσαι ακόμα φοιτητής τους πας απλά μια βεβαίωση σπουδών. 

αν μπορείς να έχεις βεβαίωση στα χέρια σου οι λεπτομέρειες που αναφέρεις δεν παίζουν ρόλο (αν δεν έχεις ξεπεράσει την αναβολή σου βεβαίως) 

αν δεν έχεις είναι το πρόβλημα. 

Ναι το άτομο για το οποίο ρωτάει ειναι τυπικος στις επανεγγραφές 6μηνων. Έχει όλες τις βεβαιώσεις επαννεγραφής οπότε νομίζω δεν έχει τέτοιο θέμα.

Απλά λογω σοβαρών οικ. προβλημάτων δεν παρακολουθει το ΑΕΙ του εδω και 2 έτη, ούτε δινει εξετάσεις διότι δουλευει,  πράγμα βέβαια που τη στρατολογία δε την αφορά. 

Ευχαριστω

Δημοσ.

δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα, εφόσον είναι ενεργός (δεν έχω προλάβει το σκηνικό να γράφεσαι και να ξαναγράφεσαι εγώ τελείωνα όταν άρχιζαν τα ν+κάτι και οι διαγραφές και η δυνατότητα να ξεγραφτείς για κάποιο διάστημα) 

• Like 1
Δημοσ.

δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα, εφόσον είναι ενεργός (δεν έχω προλάβει το σκηνικό να γράφεσαι και να ξαναγράφεσαι εγώ τελείωνα όταν άρχιζαν τα ν+κάτι και οι διαγραφές και η δυνατότητα να ξεγραφτείς για κάποιο διάστημα) 

Εγω θυμάμαι κάθε 6μηνο γραφόμουν πάντως. Απίστευτες αναμονές στη γραμματεία.

Απλά πλέον το κάνουν ηλεκτρονικά και είναι πιο βολικό.Εκτυπώνουν το pdf με τη βεβαίωση και ειναι κύριοι. Αν δε κάνω λάθος, πλέον δε σε διαγράφουν κιόλας απ τις σχολές.

Ντάξ εμένα δε μου αρέσει αυτό που τραβάνε τις αναβολές μέχρι τα 30 κάποιοι χωρις να σπουδάζουν, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπως αυτός που έχει σοβαρά θέματα οικονομικά και νομίζω οτι υπάρχει κατανόηση.

Που ειναι οι καλές εποχές που 22 τελειώναμε τη σχολή, κάναμε ωραίο καλοκαίρι και φεύγαμε με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου για 18μηνα στις πινέζες :P

Δημοσ.

όποιος εχει παρει απαλλαγη Ι5 για ψυχολογικούς λόγους χωρίς να έχει όντως κάτι μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα να κανω μερικές ερωτήσεις;

Δημοσ.

όποιος εχει παρει απαλλαγη Ι5 για ψυχολογικούς λόγους χωρίς να έχει όντως κάτι μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα να κανω μερικές ερωτήσεις;

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.

Koντεψα να πέσω απ τη καρέκλα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γρηγορη ερωτηση. Σαν ανυποτακτος εξωτερικου ανανεωνεις κανονικα διαβατηριο. Ωστοσο, χρειαζεται πρωτα να εχεις πληρωσει το πρόστιμο των 6000?

Επεξ/σία από dimem
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,
Ξέρετε αν επιτρέπεται κινητό στους δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς;
Κινητό είτε απλό, είτε και smartphone.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Ξέρετε αν επιτρέπεται κινητό στους δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς;

Κινητό είτε απλό, είτε και smartphone.

Δεν υπάρχει θέμα μέσα στην σχολή όπου θα κάνεις την εκπαίδευση . Μόνο στο κέντρο . Καλή θητεία και στάξιμο στους Α !!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...