Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 θα χυθεί απλετο φως, αν οι δικοι του κάνουν μηνυση μπορεί και σε 20 χρόνια να τελεσιδικήσει 1
billsnake21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Και η ατάκα που θα κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, θα είναι φαντάζομαι η "θα πέσουν κεφάλια" Κάθε άλλο.Το μόνο που λένε είναι πως το αμάξι ήταν σε τέλεια κατάσταση (και όσοι έχουν μπει στο 951 ξέρουν τι μπου ρδελα είναι) και πως το παιδί δεν έπρεπε να τρέχει μιας κ δεν πειράζει...(και όσοι έχουν κάνει θητεία στο 951 ξέρουν ότι η καμπάνα ειδικά γιαυτα πάει σύννεφο). Τους σιχάθηκα και περισσότερο σιχάθηκα τον ελληνικό στρατό όταν είδα "Στρατηγούς" της κακιάς ώρας να ναι τελείως ψυχροί και να ναι εκεί για τα τυπικά όπως κ αυτο το θέατρο ότι τους νοιάζει να μαστε ασφαλείς και ότι δεν πειράζει να αργούμε κ άλλες τέτοιες αρλούμπες 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Eννοούν ότι δεν πειράζει αν αργήσεις ούτε αν φας καμπάνα... 1
sargio01 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ρε μιλάμε θα βγεί το survivor απο μέσα τους και θα αναβιώσουν οι κλίκες! :lol:
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Κάθε άλλο.Το μόνο που λένε είναι πως το αμάξι ήταν σε τέλεια κατάσταση (και όσοι έχουν μπει στο 951 ξέρουν τι μπου ρδελα είναι) και πως το παιδί δεν έπρεπε να τρέχει μιας κ δεν πειράζει...(και όσοι έχουν κάνει θητεία στο 951 ξέρουν ότι η καμπάνα ειδικά γιαυτα πάει σύννεφο). Τους σιχάθηκα και περισσότερο σιχάθηκα τον ελληνικό στρατό όταν είδα "Στρατηγούς" της κακιάς ώρας να ναι τελείως ψυχροί και να ναι εκεί για τα τυπικά όπως κ αυτο το θέατρο ότι τους νοιάζει να μαστε ασφαλείς και ότι δεν πειράζει να αργούμε κ άλλες τέτοιες αρλούμπες έτσι λέει το πρωτοκολλο, αν δεν το έγραφε ούτε συλλυπητήρια κάρτα δεν θα έστελναν, αντιστοιχα ο κανονισμός για τους αξκούς λέει μνημοσυνα και αγήματα κάθε χρόνο, κτλ. Αυτοι οι κανονισμοί γράφτηκαν επι χούντας και δεν έχουν επικαιροποιηθεί έκτοτε.
Rmacobra Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 καλησπερα παιδια μια ερωτηση ειμαι για ειδικοτητα και απο το ΚΕΝ ξερω που θα παω μοναδα, σε εμας εδω στο κεντρο εκπεδευσης για ειδικοτητα λενε πως οσοι εχουν παρει τηλεφωνο (βυσμα) θα τους αλλαξουν της μεταθεσεις γινεται αυτο; η μαλακιες λενε;
dionisis1925 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Το μεγαλύτερο βύσμα θα επικρατήσει όχι από το ΚΕΝ δεν μπορούν να αλλάξουν μεταθέσεις..είναι οι κλασσικές παπάτζες που θα ακούσεις κατά τη διάρκεια της θητείας σου..
FarCry Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 όχι από το ΚΕΝ δεν μπορούν να αλλάξουν μεταθέσεις εμενα με αλλαξαν οταν εγινε η εκπροθεσμη, εμπροθεσμη κατ εξαιρεση μεταθεση ηταν να παω στεφανοβικειο και πηγα γουδι
dionisis1925 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 εμενα με αλλαξαν οταν εγινε η εκπροθεσμη, εμπροθεσμη κατ εξαιρεση μεταθεση ηταν να παω στεφανοβικειο και πηγα γουδι Ναι..δεν ήτανε βυσματική η φάση..ήτανε κάτι που δικαιούσαι.
logistoulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Αν δε το δικαιούταν δε θα ήταν κατ'εξαιρεση μετάθεση αλλά απόσπαση/διάθεση
FarCry Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ναι..δεν ήτανε βυσματική η φάση..ήτανε κάτι που δικαιούσαι.Βυσματικο ήταν γιατί τα χαρτιά πήγαν εκπροθεσμα και έγιναν εμπροθεσμα. Αλλιως θα πήγαινα στεφανοβικειο για κάνα μήνα μέχρι να ξανακάνω τα χαρτιά μέσα από τη μονάδα πλέον αφού είχα χάσει την προθεσμία μέσα από το ΚΕΝ. Μλκιες τουμπανα δηλαδή. Και την προθεσμία την έχασα γιατί μπήκα στο ΚΕΝ μία εβδομάδα αργότερα από τότε που ήταν να μπω , υπάρχουν κάτι παραθυράκια και έπρεπε να σταλούν τα χαρτιά μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Οπότε όταν εγώ μπήκα Τετάρτη και έπρεπε μέχρι την Παρασκευή ως προθεσμία να τα στείλω. Μέχρι να φυγουν από το ΚΕΝ και να πάνε στο ΓΕΣ στη μονάδα μεταθέσεων πήγαν εκπροθεσμα. Ήταν να μπω Τετάρτη στο ΚΕΝ με βάση το όνομα μου, τελευταία ημέρα εισαγωγής φαντάρων ήταν Παρασκευή , με έβαλαν για να μπω δευτέρα και τσίμπησα άλλες δύο μέρες και μπήκα Τετάρτη. Έτσι έκατσα στο ΚΕΝ 18 μέρες αντί 24. Η αλήθεια είναι ότι με όλη αυτή την περιπέτεια έγινα και στρατολογος. Αφού με βλέπει ο λοχαγός στρατολογος στη Θήβα την Τετάρτη που μπήκα μόνος μου και μου λέει τι βύσματα έχεις βάλει. Και πήρε το ΓΕΣ για να βγάλει άκρη από τα χαρτιά μου πως θα με καταχωρίσει γιατί δεν έβγαζε άκρη. Και κωλοβαρουσα μία ώρα στο στρατολογικό το μεσημέρι. Ήταν να μπω εκτός εσσο , και να πήγαινα Μεσολόγγι αλλά έγινα εντός εσσο και πήγα Θήβα. Και τα χαρτιά έγραφαν εκτός και εντός εσσο και ο μλκας ο λοχαγός δεν ήξερε τι στο πέος γινόταν. ΛΟΛ Ήθελα να του πω εντός εκτός και επί ταυτα ΧΑΧΑΧΑΧ
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο πήγες στρατό, δεν ήταν θητεία αυτό που έκανες
sargio01 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 (...)Ήταν να μπω εκτός εσσο , και να πήγαινα Μεσολόγγι αλλά έγινα εντός εσσο και πήγα Θήβα. Και τα χαρτιά έγραφαν εκτός και εντός εσσο και ο μλκας ο λοχαγός δεν ήξερε τι στο πέος γινόταν. ΛΟΛ Ήθελα να του πω εντός εκτός και επί ταυτα ΧΑΧΑΧΑΧ Κλάμααα 1
FarCry Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Θα πήγαινα εκτός εσσο γιατί τσίμπησα 1 έτος αναβολή για πρόβλημα στα μάτια, εγραψε μλκιες δηλαδη ο αντισυνταγματάρχης οφθαλμίατρος του 401 και την έκοψα πριν τους 4 μήνες για να μπω εκτός εσσο. Αλλά επειδή προλάβαινα να μπω με την κανονική εσσο το βυσματικο με άλλαξε σε εντός εσσο και έτσι μου βγήκε να παρουσιαστώ δευτέρα, ενώ κανονικά ήταν για την προηγούμενη Τετάρτη εάν πήγαινα χωρίς τις αναβολές. Και τις δύο μέρες τις τσιμπας επιπλέον γιατί σου δίνει δυο έξτρα μέρες παρουσίασης για λόγους υγείας νομίζω. Το πιο αστείο είναι πως πήγα σε ιδιώτη οφθαλμίατρο για να πω πως είμαι καλά, έγραψε ο γιατρός για τον ένα χρόνο αναβολή μία ασθένεια του ματιού που θεραπεύεται. Και ο ιδιώτης γιατρός μου έδωσε το χαρτί ότι είμαι μία χαρά και δεν έχω τίποτα να περάσω από την επιτροπή αναβολών να μου την κόψουν. Και νομιζε ο βοηθός του πως έχω πρόβλημα κανονικά. Και λέει στο γιατρό δεν βλέπω το πρόβλημα που είναι γραμμένο στο χαρτί . Ρε μλκ ψεύτικο είναι τι ψάχνεις μέσα στο μάτι μου; Χαχαχαχ Ότι να ναι Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο πήγες στρατό, δεν ήταν θητεία αυτό που έκανες Κοίτα ήθελα να μην το έχω στο κεφάλι μου γιατί δεν θα καθόμουν εξωτερικό, από εξωτερικό είχα γυρίσει. Και πήρα και προϋπηρεσία πάνω στο αντικείμενο μου που μετράει και για μόρια του ΑΣΕΠ. Γενικά θα έλεγα πως έτσι όπως κατέληξε η φάση άξιζε στη δική μου περίπτωση. Και έμαθα πολλά καινούργια πράγματα όταν είσαι στο ΓΕΠ του 401 για σχεδόν 8 μήνες. Ήταν μία καλή εμπειρία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις