Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καμία σχέση, οι υπάλληλοι του ιδ τομέα είναι οι τελευταίοι που θα πάρουν αυξήσεις. Από την άλλη οποία κυβέρνηση θέλει να εξαγοράσει ψήφους ξέρει που να απευθυνθεί. Θυμάσαι το 500αρικο του Σαμαρά;
FarCry Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 κρατήστε ότι ο νέος παίρνεις 800~ ευρώ. είναι πολύ λίγα με 800 ξεκιναει ενας νεοδιορισμος , δοκιμος στο δημοσιο με διδακτορικο. σκετο πτυχιο 650 τι να πουνε και αυτοι δηλαδη Οι Υπαξιωματικοι οντως ξεκινανε γυρω στα 800, γνωστος που ειναι 3 χρονια τωρα στην ΠΑ παιρνει 870€ αυτη τη στιγμη και η σχολη υπαξιωματικων 2 χρονια δεν ειναι? 20 χρονων 870 ευρω. κανε ταμα στην παναγια της τηνου
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Και μέχρι πρότινος μπορούσαν να βγαίνουν στην σύνταξη από πόσο χρονών? και με τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό παλι νεοτεροι βγαινουν στην σύνταξη απο τον γενικό πλυθησμό, αλλά το ωραιο ειναι ότι με τις αλλαγές μειωθηκε το ποσο που πρέπει να πληρώσουν για να αναγνωρίσουν πλασματικά χρόνια περιππου στο 1/4! απατεωνιές όπως πάντα.
FarCry Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 αλλά το ωραιο ειναι ότι με τις αλλαγές μειωθηκε το ποσο που πρέπει να πληρώσουν για να αναγνωρίσουν πλασματικά χρόνια περιππου στο 1/4! απατεωνιές όπως πάντα. γιατι νομιζω πως αυξηθηκε το ποσο αντι να μειωθει? για τους δημοσιους υπαλληλους λεω. οι στρατιωτικοι εχουν αλλο καθεστως?
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 μειώθηκε το κόστος της εξαγοράς σε όλους τους ενστολους απο την αυξηση των οριών ηλικίας και μετά
Ather Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τελευταία φορά που γράφω στο θέμα, για τώρα. Παρατηρώ ότι υπάρχουν ισχυρισμοί κυριολεκτικά στον αέρα. Θα είχε ενδιαφέρον ο κάθε ισχυρισμός να είχε παραπομπή σε κάποιο νόμο (ΕΤ, διαύγεια), ούτε καν σε ειδησεογραφικό site. Με λάθος ισχυρισμούς εύκολα καταλήγουμε σε λάθος συμπεράσματα. Επίσης χρήσιμο θα ήταν να μην αντιστρέφουμε την υπόθεση με το συμπέρασμα. Πχ το πιάνο είναι μουσικό όργανο, άρα το μουσικό όργανο είναι πιάνο. Κάτι σχετικό με το θέμα, μου ήρθε πρόσφατα χαρτί για να προαχθώ (ήμουν ΔΕΑ) στέλνοντας πιστοποιητικό υγείας. Ήρθε σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο πρόσφατα;
tritonas00 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ρε τον Στεφανή... τον ειχαμε υποδικα ταξιαρχιας τοτενες Απο τους ελαχιστους που ξεχωριζαν και ηταν ανθρωπος, οχι ζωον, πολυ σοβαρος με χαρακτηρα Ετρεχε να βοηθησει σε οτιδηποτε και αν προεκυπτε Απο τα ελαχιστα στελεχη (αν οχι ο μονος) που μου εκανε θετικη εντυπωση
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 με 800 ξεκιναει ενας νεοδιορισμος , δοκιμος στο δημοσιο με διδακτορικο. σκετο πτυχιο 650 τι να πουνε και αυτοι δηλαδη και η σχολη υπαξιωματικων 2 χρονια δεν ειναι? 20 χρονων 870 ευρω. κανε ταμα στην παναγια της τηνου Δουλευει 3 χρονια. Συνολικα 5 ειναι, ειχε ξεκινησει λιγο πιο κατω
FarCry Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δουλευει 3 χρονια. Συνολικα 5 ειναι, ειχε ξεκινησει λιγο πιο κατω και 800 να ειναι , εισαι 20 χρονων. ο αλλος παει σε πενταμηνα για 500 ευρω και εχει πτυχιο και μεταπτυχιακο .
Skavenger Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παίδες, από τότε που παρουσιάστηκα έχω να μπω (Ιαν) στο φόρουμ. Όταν είδα ότι μου έδωσαν ειδικότητα μάγειρα έχασα την γη κάτω από τα ποδιά μου όμως μετά από καιρό συνειδητοποίησα πως οι μάγειρες και οι οδηγοί κάνουν ζωαραα.. λέω "όπα εδώ είμαστε"(κάτι για τους μη στρατοκαυλους ή αλλιώς δεν γουστάρουμε στρατό)...Ήθελα λοιπόν να ρωτησω αν ισχύει τελικά μάγειρας στην Κύπρο = ζωαραα γνωρίζει κάνεις για την κατάσταση στην Κύπρο..Ξέρω ότι είναι το 1ο τάγμα,το 2ο και το Σύνταγμα για εμάς τους(ΠΖ). Ποιο από το 1-2 τάγμα είναι καλύτερο ή είναι τα ίδια ; Δεν έχω πάει ακόμα σε περίπτωση που ρωτήσετε γιατί είχα πάει για εκπαίδευση μάγειρα και τώρα είμαι Αυλώνα.
andreapaog328 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ρε τον Στεφανή... τον ειχαμε υποδικα ταξιαρχιας τοτενες Απο τους ελαχιστους που ξεχωριζαν και ηταν ανθρωπος, οχι ζωον, πολυ σοβαρος με χαρακτηρα Ετρεχε να βοηθησει σε οτιδηποτε και αν προεκυπτε Απο τα ελαχιστα στελεχη (αν οχι ο μονος) που μου εκανε θετικη εντυπωση εκει που ημουνα γω τους εσταζε ολους να κανουν τη δουλεια τους. ο τυπος ειναι ο στρατος οπως θαπρεπε ναναι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ O Aλέξης Τσίπρας και οι... τιμητικές άδειες σε όσους του έσπασαν το αβγό. Στον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας βρέθηκε ανήμερα του Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό και τους ναύτες που υπηρετούν τη θητεία τους στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Κέρκυρα. Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον διοικητή και τους ναύτες, ενώ τήρησε και το έθιμο της ημέρας με το τσούγκρισμα των αβγών. Μάλιστα, επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη σε όσους κατάφεραν να του σπάσουν το δικό του αβγό αφού τους χορηγήθηκε τιμητική άδεια που την απένειμε ο ίδιος. O Aλέξης Τσίπρας θυμήθηκε και την δική του θητεία στον Πολεμικό Ναυτικό σημειώνοντας μάλιστα πως ο ίδιος υπηρετούσε σε Παρατηρητήριο και πως αυτή είναι η «η καλύτερη θητεία». http://www.iefimerida.gr/news/331639/o-alexis-tsipras-kai-oi-timitikes-adeies-se-osoys-toy-espasan-avgo-vinteo#ixzz4eakC7lN9 Απλά lol 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Πάλι καλά που δεν τους στέλνουν στην ειρηνευτική δύναμη Σαχάρας... https://www.youtube.com/watch?v=-gk-09iBC5k 6
eidikos33 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 ευτυχως που ο ψεκασμενος και ο τσιπρας θυμηθηκαν και καλα τα παιδια που δεν εχουν βυσμα και υπηρετουν σε καταμαυρες μοναδες οπως ειναι αυτες στην σαμο με φυλακια το αγαθονησι την λημνο με φυλακιο τον αγιο ευστρατιο το καστελλοριζο με φυλακια στρογγυλη και ρω και φυσικα τον εβρο το 95% των ελληνων δεν γνωριζει καν που βρισκονται αυτα τα μερη και αν ειναι ελληνικα
djcat Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παίδες, από τότε που παρουσιάστηκα έχω να μπω (Ιαν) στο φόρουμ. Όταν είδα ότι μου έδωσαν ειδικότητα μάγειρα έχασα την γη κάτω από τα ποδιά μου όμως μετά από καιρό συνειδητοποίησα πως οι μάγειρες και οι οδηγοί κάνουν ζωαραα.. λέω "όπα εδώ είμαστε"(κάτι για τους μη στρατοκαυλους ή αλλιώς δεν γουστάρουμε στρατό)...Ήθελα λοιπόν να ρωτησω αν ισχύει τελικά μάγειρας στην Κύπρο = ζωαραα γνωρίζει κάνεις για την κατάσταση στην Κύπρο..Ξέρω ότι είναι το 1ο τάγμα,το 2ο και το Σύνταγμα για εμάς τους(ΠΖ). Ποιο από το 1-2 τάγμα είναι καλύτερο ή είναι τα ίδια ; Δεν έχω πάει ακόμα σε περίπτωση που ρωτήσετε γιατί είχα πάει για εκπαίδευση μάγειρα και τώρα είμαι Αυλώνα. Θεωρητικά από τα δύο τάγματα πιο χαλαρό είναι το 1ο τάγμα. Το 2ο είναι στη Λευκωσία και το επίπεδο επιφυλακήςείναι πιο υψηλό. Αν κατέχεις όντως τη μαγειρική μπορεί να πας στο εστιατόριο που βρίσκεται στη Λευκωσία οπότε εκεί θα κάνεις όντως ζωάρα με πολλές εξόδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις