Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μενα φαινονται λιγοι αλλα αν δεν εχεις παει παλι πολλοι φαινονται.Το ιδανικο για μενα θα ηταν να μαζεψουν τους χιλιαδες μονιμους που δεν χρειαζονται απο αστικα κεντρα και να τους πανε εκει που πραγματικα πρεπει.Στο κατω κατω εγω κ συ τους πληρωνουμε.Τοτε η θητεια θα επεφτε και αλλο.Αλλα ποιος θα το κανει αυτο?Τεραστιο πολιτικο κοστος...Ξερω ανθρωπο που βγηκε πληρη συνταξη απο Π.Ν πριν 10 χρονια στα 40 του!!!εχουνε δωσει δικαιωμα και αυτοι...

τότε θα έβγαιναν όλοι στην σύνταξη στα 40, γιατι η παραμεθώριος δινει διπλάσια πλασματικά χρόνια :D 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πηγα 20 τους 10 νησι οποτε...

Αλλα ηξερα οτι το 2001 που βγηκα θα βρω δουλεια σε μια βδομαδα εστω με 600€ και αν δουλευω πολυ η βρω δευτερη θα καθαριζω ενα χιλιαρικο.Υπηρχε η φουσκα τοτε μονο ο τεμπελης δε δουλεψε.τωρα τους δινουν 350€ για δεκαωρα.Επισης εγω πηγα 19 χρονων οποτε σπουτζαμ αν πηγαινα να πλενω ταψια υπο τις οδηγειες 20χρονου θα ειχα θεμα.

Αυτο που κυριως αμφισβητουν τα παιδια εδω μεσα ειναι η χρησιμοτητα της θητειας.

Αν φεροντουσαν πιο εξυπνα απο το κρατος θα μπορουσαν να προσελκυσουν περισσότερο κοσμο.

Δημοσ.

τότε θα έβγαιναν όλοι στην σύνταξη στα 40, γιατι η παραμεθώριος δινει διπλάσια πλασματικά χρόνια :D

Γιατι δεν μας λες λοιπον τις εμπειριες σου απο το στρατο  να εισαι και εντός θεματος αντι να προτρέπεις για τρελοχαρτα.

Αυτο ειναι το προβλημα γιατι την αμφησβητουν στο συγκεκριμενο θεμα.

Δημοσ.

Γιατι δεν μας λες λοιπον τις εμπειριες σου απο το στρατο  να εισαι και εντός θεματος αντι να προτρέπεις για τρελοχαρτα.

δεν αξίζει ούτε απ'έξω να περάσεις, αυτή ειναι η εμπειρία μου

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο ειναι το προβλημα γιατι την αμφησβητουν στο συγκεκριμενο θεμα.

Το θεμα ρε φιλε ειναι οτι χανεις 9 μηνες χωρις να μαθαινεις τιποτα ουσιαστικο. Ελαχιστη εκπαιδευση, ελαχιστη

εξοικιωση με τα οπλα, τακτικες κλπ. Πρακτικα 9 μηνες κανεις την αμισθη φιλιππινεζα. Ε οταν ξερεις οτι εξω οταν

βγεις σε περιμενει ανεργια η θα γ$%$% στη δουλεια για 400-500 ευρω στην δινει. Λες γιατι να παω?

Η σκληρη αληθεια ειναι οτι να πας στρατιωτης ειναι υποχρεωση σου προς τους συμπολιτες σου και προς τη χωρα.

Η αλλη σκληρη αληθεια ειναι οτι οι συμπολιτες του κοιταξαν να καβατζωθουν αυτοι και τα παιδια τους γι`αυτο οταν

βγεις σε περιμενει φτωχια και ανεργια. Αρα γιατι να νοιαστεις οταν καθενας κοιταει τον κwλο του?

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν τον κάνεις ignore ή report κι ασχολείσαι τόσες σελίδες? Διότι για να πείσεις κάποιον δεν υπάρχει περίπτωση...

Δημοσ.

Καλημέρα και ζητω το Εθνος!

579823_3740527873404_86336985_n.jpg

Κανονιστε να κραξετε με ουγκ, φασιστα, πεταξαν τα επιδοματα με τα καυσιμα στα αεροπλανα κτλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Ε μα και εσύ, τέτοιο bait photo...

Bait για ποιους; Είμαστε κανένα αναρχικό φόρουμ; Απαγορεύεται από κάπου; :)
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Bait για ποιους; Είμαστε κανένα αναρχικό φόρουμ; Απαγορεύεται από κάπου; :)

Είναι bait για πολιτικό σχολιασμό ο οποίος δεν επιτρέπεται, ασε που είναι σίγουρο ότι θα πέσει flame/troll. 

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο μετάταξης από Ξηρά σε Πολεμικό Ναυτικό; Γιατί είχα ακούσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε τα βύσματα κτλ.

Αν γίνεται ακόμα πόσο δυνατό βύσμα θέλει μια τέτοια μετάταξη;

Δημοσ.

Το πηγες πολυ hardcore εσυ! Ειπαμε!

Ειναι ωραιος τζερτζελες η 25η Μαρτιου. Δεν μπορεις να κατηγορισεις κανεναν γιατι γιορταζει ή νιωθει περηφανος.

Ειναι σαν να κατηγορεις τον Αμερικανο που γιορταζει την 4η Ιουλιου.

Τον Ρωσο για την ημερα νικης της 9 Μαϊου κτλπ.

Μην τρελαθουμε, οι ταμπελες εχουν και ενα οριο, γι αυτο εγραψα μην κραξετε οπως 2 μελαχροινες φιλες μου βλεπουν ξανθια σε smart και λενε ηλιθια πρεπει να ειναι κτλπ..!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...