Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτήσω κάτι? Έχω αναβολή μέχρι το 2020 και έχω χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο (τρελό χαρτο) τι πρέπει να κάνω για να απαλλαγώ από το στρατό? Ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστώ. 

https://www.youtube.com/watch?v=xmVgo97-FgA

ή

https://www.youtube.com/watch?v=tZpOeZx30CQ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1)Να φυτέψεις κρουασανιες.

2)Να παρκάρεις αόρατο μηχανάκι.

3)Το σήμα της μεγάλης Αλβανίας με τα δάκτυλα σου

4)Φωναζεις: Αλαχου ακμπαρ

????

H ΕΛΔΥΚ.

Προσωπικά σου συστήνω να πας ΕΛΔΥΚ αυτό το δηλώνεις στο κέντρο που θα παρουσιαστής, δε υπάρχει και η λύση των 2 Ειδικές Δυνάμεις στην Κύπρο. Ναι η κύπρος έχει μια μονάδα ΛΟΚ (35ΜΚ)  ;).

Γενικά κατ εμέ έχω την αίσθηση ότι η Κύπρος είναι μια μεγάλη λεφτουδιά (συγνώμη εαν ε΄ιμαι προσβλητικός για τους Κυπραίους) σύμφωνα με σχετικά φρέσκιες εμπειρίες από την Κύπρο αξίζει να πας μόνο και μόνο για τα λεφτά. Τουλάχιστον σε περιβάλλον υποκρισίας να πληρώνεσαι μην σου πω πως μπορεί να γυρίσεις και με λεφτά με σωστή διαχείρηση. Δε Λάρνακα ξέρω και ένα σουβλατζίδικο (Γυρεύοντας Ελλάδα νομίζω λέγετε τέλος πάντον ένα γωνιακό σουβλατζίδικο απέναντι απο το αστυνομίκό τμήμα στις Φοινικούδες) που δίνει οικονομικά σουβλάκια σε ΕΛΔΥΚαριους, μην σου πω πως στισ εξόδους έχε κανα μαγιό καλού κακού να κάνεις καμια βουτιά ;). Δε στην άδεια κάνεις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ διακοπές (Αγία Νάπα) δεν χρειάζετε να πας ούτε στο σπιτάκι σου ;).

Το ελάχιστα χειρότερο για Κύπρο είναι να πας σε καμιά 3.1ΔΕΜ που εκεί μπορεί να πας και σε στρατόπαιδο που τρώει εμπλοκή σχετικά εύκολα. Δεν ξέρω για 35ΜΚ πόσο εύκολα τρώει εμπλόκή εμείς στην 388ΜΜΠ (10-1 με υπηρεσιακό) τρώγαμε σχετικά εύκολα.

Να ρωτήσω κάτι? Έχω αναβολή μέχρι το 2020 και έχω χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο (τρελό χαρτο) τι πρέπει να κάνω για να απαλλαγώ από το στρατό? Ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστώ. 

1)Να φυτέψεις κρουασανιες.

2)Να παρκάρεις αόρατο μηχανάκι.

3)Το σήμα της μεγάλης Αλβανίας με τα δάκτυλα σου

4)Φωναζεις: Αλαχου ακμπαρ

????

Μπορεί απλά να ανέβει σε ένα δέντρο και να κάνει πως ψαρεύει με το g3 αντί για να πάει στην σκοπιά...

(κλασσική ιστοριούλα που άκουσα στην Σεαπ)

Κάνε μια αναζήτηση, υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ. Πάντως το ότι έχεις γνωματευση κάνει τα πράγματα πιο απλά.

Το ελάχιστα χειρότερο για Κύπρο είναι να πας σε καμιά 3.1ΔΕΜ που εκεί μπορεί να πας και σε στρατόπαιδο που τρώει εμπλοκή σχετικά εύκολα. Δεν ξέρω για 35ΜΚ πόσο εύκολα τρώει εμπλόκή εμείς στην 388ΜΜΠ (10-1 με υπηρεσιακό) τρώγαμε σχετικά εύκολα.

Εμπλοκη στην 35 αντε το χειροτερο να σε παει 3 μεσα 1 εξω.Οταν ειναι πληρης το στρατοπεδο σε παει 1-1 1-2 εχει τυχει να με παει  και 1-3.Το πασχα που επεσε τρελη εμπλοκη 3 εσσο αδεια ειχε μεινει το 1/3 του στρατοπεδου οπου οι σκοπιες εγιναν 3 νουμερα αντι για 4 παλι βγαζαμε καμια 10αρια εξοδουχους

Αυτά δεν είναι σοβαρά προβλήματα, στον σερβικο, βουλγαρικο στρατό ποιοι κάνουν τις αγγαρείες;

δεν ειπα πως ειναι σοβαρο προβλημα. λεω για την ελληνικη πραγματικοτητα.

κανονικα σε εναν πολεμο ο αρχιστρατηγος ειναι πρωτος για να δωσει το παραδειγμα στους φανταρους.

εσυ τι λες να γινει σε μια τετοια περιπτωση εδω στην ελλαδα? :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/3/2017 στις 1:37 ΠΜ, FarCry είπε

δεν ειπα πως ειναι σοβαρο προβλημα. λεω για την ελληνικη πραγματικοτητα.

κανονικα σε εναν πολεμο ο αρχιστρατηγος ειναι πρωτος για να δωσει το παραδειγμα στους φανταρους.

εσυ τι λες να γινει σε μια τετοια περιπτωση εδω στην ελλαδα? :P

Ο,τι κάνουν πάντα, θα πουλήσουν πατριωτιλικι από τα μετοπισθεν και τα γιδια από κάτω θα πάνε να γίνουν κιμας.

Επεξ/σία από insomnia.gr
  • Like 1

Το να μου θετεις ερωτηματα τυπου "απεδειξε μου οτι ο ηλιος δεν ανατελλει απο τη Δυση" κι εγω να μην απανταω, δε σημαινει οτι μου την εφερες και δεν εχω επιχειρηματα κλπ.

Το να μου λες οτι το να γλυφεις κατουρημενες ποδιες για να βολεψεις τον κωλο σου μεσα σε μια 9μηνη θητεια (σε βαρος αλλων που απλα δεν ειχαν τα ιδια κονε), το κανεις απο αντιδραση και για να γλυτωσεις την κοινωνια απο τη μαστιγα του στρατου, ανηκει στην απολυτη τρολλοσφαιρα. Δεν χρειαζεται περαιτερω αναλυσης αυτο, ειναι τοσο αυταποδεικτο για ανθρωπο με κοινο νου, οσο και το οτι ο ηλιος ανατελλει απο την ανατολη.

Το να μου λες οτι οταν πλησιαζεις στρατηγο για να βολεψει τον κωλο σου με μεταθεσουλα, κι αν αυτος το κανει ειναι αποκλειστικα δικη του η ευθυνη του ρουσφετιου, διοτι εσυ το κανεις απο αντιδραση κι οχι απο αναγκη βολεματος, ανηκει στην ιδια σφαιρα.

Σε οτι αφορα το μοναδικο σοβαρο ερωτημα που εθεσες , δηλαδη το πώς μπορει να αντιδρασει κανεις στην υποχρεωτικη θητεια, αυτο ειναι προσωπικο ζητημα του καθενος. Αλλος μενει ανυποτακτος, αλλος παιρνει αναβολη στην αναβολη, αλλος Ι5 κι αλλος φευγει εξω. Κι αλλος απλα αποδεχεται οτι αυτο ειναι μια υποχρεωση και την διεκπεραιωνει με οποιο τροπο μπορει (με βυσμα, χωρις βυσμα κλπ). Ο καθενας οπως το βλεπει.

Εσυ και μεσα μπαινεις για να εκπληρωσεις την υποχρεωση (στην οποια κατα τ'αλλα αντιδρας), και τους στρατηγους υποστηριζεις οτι πρεπει να προσεγγιζεις για γλυψιμο και βολεμα , και μολις αυτοι σε βολεψουν μας λες οτι αντιδρας... εναντιον τους. Αν ειναι ετσι οι "κοντρα στο συστημα", τυφλα να 'χουν οι συστημικοι :lol: Οι οποιοι συστημικοι αναρωτιεμαι και ποιοι ειναι πλεον, οταν οι γλυφτες και οι στρατηγοι εχουν περασει στην πλευρα των επαναστατων...

Εν τελει. Εχεις βυσμα; Μεγεια σου με χαρα σου, κανε τη δουλεια σου αθορυβα και τις επαναστατικες κορωνες αστες, γινεσαι γραφικος.

Δεν εχεις βυσμα; Δεν χαθηκε ο κοσμος, 9 μηνες ειναι, οπως αλλοι τοσοι 1000δες τα καταφεραν, ετσι θα καταφερεις κι εσυ...

Δεν θες να πατησεις το ποδι σου στρατο; Μην πατας.

Προσωπικες επιλογες ειναι αυτα, φτανει να μην μπερδευουμε τις βουρτσες με τις οδοντοβουρτσες, διοτι εδω ζουμε στο παραλληλο συμπαν που οι γλυφτες του συστηματος αυτοαποκαλουνται αντισυστημικοι :lol:

Αυτη η λογικη οτι φταιει μονο ο στρατηγος μου θυμιζουν δυο περιστατικα Ελληνικης πραγματικοτητας

-Δεν φταιω εγω που εγλειφα τον βουλευτη, αυτος φταιει που με διορισε (μέσος Ελληνας ΔΥ σε υπηρεσια-φαντασμα)

-Δεν φταιω εγω που βουταγα, ο διαιτητης φταιει που σφυριζε πεναλτι (Αλεκος Αλεξανδρης, παραγκοπαιδι)

• Like 2

Έτσι είναι και πάμε κατά διαόλου. Κλήση ο άλλος για κράνος και βάζει αρχιμπατσο γνωστό του πατέρα,του για να μην πληρώσει. Θα σου πει μετά,ως επαναστάτης"εγώ ούτε ένα ευρώ στους κλέφτες".

Ειμαι σίγουρος άμα κανένας μεθυσμένος σκότωνε κανέναν με,το αμάξι του, θα έλεγε ο ίδιος "αφού δεν υπάρχουν ποινές ούτε τροχαία"

Πιάσε το αυγό και κουρευτο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...