glix Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλημερα, ΣΤ ΕΣΣΟ Αεροπορια Τρίπολη ή 347 σειρα οπως θελετε πειτε το. Θα σας πω με οσες περισσοτερες λεπτομέριες μπορώ για το πως εχω περασει μεχρι τωρα και το που εχω παει πλεον. Ξεκινας Τριπολη 1η μερα και μπαινεις...πηγαινεις αριστερα σε ενα μεγαλο κτηριο και εκει σε κανουν τον λεγομενο ελεγχο για κινητο με ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ απο ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ!! αυτο λεει οτι 9/10 κινητα στα παιρνουν στο κεντρο αεροποριας. γι αυτον τον λογο εχουν στα ΚΜΨ κινητα με 18Ε αν θυμαμαι καλα.Επιπλεον παιρνουν ταπερ με φαγητα,μωρομαντηλα και χαπια φαρμακα σιουγιαδες και οτι αλλο αυτοι θεωρουν οτι πρεπει να το πάρουν. στην συνεχεια ανα 30 ατομα σχηματιζεις μια ομαδα που τρεχεις στους γιατρους ωστε να δημιουργήσεις την καρτα υγειας σου, αυτο παιρνει σχεδόν ολη μερα.... αφου κάνεις ολα αυτα σας λενε το Ι του καθενος και επειτα αν εισαι τυχερός ξεμπερδευεις μ αυτα και πηγαινεις να παρεις τα ρουχα. Εκει σε βαζουν σε μια αποθηκη με αλλα 50-60 ατομα και εχεις πολυ λιγο χρονο για να βρεις το καταλληλο μεγεθος κλπ κλπ (ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ!!))Γι αυτο οτι δεν σας κανει ή κατι σας λειπει θα το πειτε,ντροπες δεν υπαρχουν. μετα απ αυτο το σοκ και αν εισαι τυχερος σας βαζοθν τον καθένα στον θαλαμο που θα περασεις εκει το υπολοιπο του κεντρου. Μια μερα ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ 99% πηγαινετε εκει. οι πιο βυσματικες μονάδες ηταν κομοτηνη και Ροδο καθως ειναι παραμεθόριο και κανεις 9μηνο .(κομοτηνη και πανω + νησια Β.Α αιγιου μονο). εγω πηγα πολυ μακρια απ τον τοπο μου για το 9μηνο. ΕΠΙΠΛΕΟΝ στα νησια ειναι πολυ χαλαρα και οι μερες με τα οφφ πολυ καλα. για παραδειγμα 15 μεσα 15 εξω με αδεια. το πολυ πολυ να κατσεις 17-18 μερες και ανα 3 μερες εχεις εξοδο για 8-10 ωρες. ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τις πρωτες μερες ειναι χαλαρα.. ξυπνας 6 + πρωι πρωινή γυμναστική ( θα σας πουν οτι πρεπει να πηγαινεις αλλα στο τελος πηγαινουν μονο 30-70 ατομα αναλογα τα κέφια) και μετα πρωινο... έπειτα ξανά παλι ολοι εξω για να σας πουν πολλά πράγματα άσχετα , να σας μάθουν να κάνετε προσοχη, βήμα και αλλα τετοια.. κανενας δεν γνωριζε και ολοι μας παίζαμε θέατρο μετα και τα μαθαμε.δεν ειναι τιποτα. περιπου 1+ φαγητο και τότε ξεκινάει η ελευθερη ωρα που ειναι μεχρι 4 παρα (ισα ισα τρως μεχρι 2.20-2.30 και εισαι στο κρεβατι να ξαπλωσεις λιγακι.)το απογευμα παλι το ιδιο μέχρι φαγητο(Το φαγητο σε γενικες γραμμες τρωγεται αν δεν εισαι περιεργος...)( και επιπλεον να πας με λογικη οτι δεν ειναι η κατσαρολα της μαμας αλλα καζανια για 1500 ατομα τα οποια τα υλικα πολλες φορες δεν ειναι σε σωστες ποσοτητες) και ελευθερη ωρα μεχρι να σας μετρήσουν και υπνο. οι υπηρεσιες θαλαμου πηγαινουν με σειρά οπως και καθαριότητες. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (2-4 μερες) Σας το ανακοινώνουν απ το προηγουμενο βραδυ στην καταμέτρηση οποτε τα αυτιά ανοιχτα...δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα 300 ατομα να περιμένουν εναν που δεν ακούει. Μετα θα έχετε οδηγίες ανάλογα την υπηρεσία. η καλυτερη ειναι αμοιβή και λαξ. Επιπλεον ολοι κανουν απο μια σκοπια. οι καλυτερη ωρα ειναι το 1ο νουμερο απο 8 με 11 ασχετα που κανεις +1 ωρα αλλα δεν χανεις ωρες υπνου. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ αυτα τα ατομα ειναι σε δουλειες άλλες εκτος μοίρας και δεν ακολουθούν το ιδιο προγραμμα αλλα τους βλέπετε μονο πρωι/βραδυ ή να κοιμούνται στον θάλαμο αναλογα την οδηγια που εχουν. TIP : οταν εχετε υπηρεσίες μπορειτε νσ μην βγαίνετε εξω στα προσκλητήρια ασχετα που ειχατε ερθει 5-10 λεπτα νωριτερα. Τις τελευταιες μερες οι ενοπλοι κάνουν βημα....πολυ βήμα για παρελαση αλλα ειναι πολυ ευκολο να βγει κανεις αν δεν θελει να κανει. τελευταιες μερες προβες για ορκομωσια.... θα δειτε άτομα να πέφτουν λυποθυμα κατω χωρις λογο. αρα εκεινες τις μερες να φατε καλα. και στο τελος τα χαρτια για μοναδες ή εκπαίδευση καπου αλλου. ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΧΕΓΚ (ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ) Ειναι στην Λαρισα σε ενα χωριο κοντα στο Ελευθεριο 10-15 λεπτα με αμαξι. Η μερα ξεκιναει στις 7 περιπου και εχετε σχολειο στις 8 για τα μαθηματα. μαθαινεις καλα πραγματακια και καποιες γνωσεις που θα ειναι χρησιμες για μετα τον στρατο. επιπλεον παιρνεις διπλωμα εκπαίδευσης που ολο και καπου μπορει να χρειαστει και να ανοιξει καμια πορτα. Γενικα νομιζεις οτι εισαι σε σχολειο 8 με 2. φαγητο μετα και πηγαινεις 1-1 μεσα εξω. Διαφορες υπηρεσιες εχεις και δεν ειναι κατι δυσκολο(εχεις σεφ μονιμο και καθαριστρια αρα δεν υπαρχουν πολλα πραγματα στις καθαριότητες). ολα πολυ χαλαρα και καλοι ανθρωποι οι μονιμοι. εκει καθεσαι περιπου 1 μηνα για να φυγεις στην μοναδα σου μεχρι το τελος ,δηλαδη αλλους 7 μηνες για μενα. Γενικα στην ΔΑΚ ολοι λενε τα καλυτερα λογια αλλα και γιατι ειναι απ τις πιο βυσματικες μοναδες για εκπαίδευση. Εγω ειμαι στην Σαμο και καμια σχεση με πτερυγες μαχης ή με την ειδικότητα μου. Ολα ειναι πολυ ωραια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οι μονιμοι σωστοί σε ολα και ο διοικητής μας εχει σαν παιδιά του. ΔΕΝ σε ξυπνανε χαραματα για διαφορα πράγματα ΣΚ ξυπνας οτι ωρα θες και καθημερινες 10 παρα. Δν μαγιρευεις επιπλεον και μετα 2μμ εισαι φρεε για tv υπνο ή οτι αλλο θες να κανεις.Εξοδος καθε 2-3 μερες. και τα οφφ ειναι αναλογα τις μερες που καθεσαι μεσα. 16-17 μεσα 14 μερες αδεια. αεροπορικα εχει για θεσσαλονικη με 80Ε πανε ελα και απο φαγητο + διαφορα ενδιαμεσα του φαγητου οπως γλυκα -ζελε-γιαουρτι και πολλα αλλα ....γενικα εχεις τα παντα + δωρεαν αναψυκτικά,καφε( οσους θες) καθως κψμ δν υπάρχει. Αυτα απο μενα ...αν καποιος θελει να ρωτήσει γιατί ξεχασα παρα πολλα πραγματα να αναφέρω ας μου πει Γενικα η διαφορα φανταρου με σμηνιτη ειναι οτι ο φανταρος καθεται 10-15 μερες μεσα σε φυλακιο για να παρει εξοδο ενω εμεις 15 μερες αδεια οφφ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγώ και πολλοί άλλοι, γεννημένοι το 1999, καλούμαστε ως 31/3 να πάμε στα ΚΕΠ για να συμπληρώσουμε το δελτίο απογραφής για τον στρατό. Χωρίς πολλά πολλά, και επειδή φαντάζομαι πως και άλλοι στην ίδια θέση με μένα, ίσως να ενδιαφέρονται, θα προσπαθήσω να το θέσω απλά: ως προτίμηση θα ήθελα να δηλώσω ή ειδικές δυνάμεις ή ΕΛΔΥΚ, καθώς έχω την εντύπωση πως εκεί είναι "ζόρικα"... τι λέτε;; θέλω να πάω στρατό, αλλά δεν θέλω να ξύνομαι.... ΕΛΔΥΚ δε δηλώνεις τώρα. Η επιλογή γίνεται στο στρατόπεδο. Από ειδικές δυνάμεις αν σε πάρουν για Κύπρο, δεν ανήκεις στη δύναμη της ΕΛΔΥΚ, αλλά στην 35ΜΚ. Τα πιο σημαντικά είναι πως πληρώνεσαι για να καλύπτεις άνετα τα έξοδα σου και πως το φαγητό είναι καλό. Πιο "ζόρικα" θεωρητικά είναι στους καταδρομείς και στα τεθωρακισμένα - και αυτά δεν ανήκουν στη δύναμη της ΕΛΔΥΚ. Έχει βολές αρκετές και ασκήσεις. Ανάλογα και με το πόστο που θα είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν δεν εχετε βυσμα και δε θελετε να γινετε μπαλακι του ΕΣ με μεταθεσεις/αποσπασεις και χοσε διαφορα πηγαινετε ΕΛΔΥΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω γιατί πιστεύεις ότι μπορούν να σταματήσουν τα βύσματα με ένα νόμο και ένα άρθρο. Με την ίδια λογική μπορούν να σταματήσουν και τα φακελάκια στα νοσοκομεία, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο από ότι φαίνεται. Μπορείς να μειώσεις σε μεγάλο βαθμό τις συνέπειες που έχει το βύσμα για τους άλλους. Αν υπάρχει πχ. μέγιστος αριθμός υπηρεσιών για τους φαντάρους,όπως υπάρχει για τις στελεχαρες, και βύσμα να βάλει ο άλλος για αποσπαση /άδεια κτλ δεν χώνει τους άλλους. Και οι τοποθετήσεις, μεταθέσεις να βγαίνουν από δημόσια κλήρωση, όπως γίνεται για τα στελέχη στην Τουρκία. Υπάρχουν εύκολες λύσεις Αυτά τα φταίει η κοινωνία, ο πλανήτης, το σύμπαν είναι ανοητες δικαιολογίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Όμως αυτά είναι ασπιρίνες. Δεν είναι κακές λύσεις απαραίτητα αν και προσωπικά πιστεύω ότι ο μέγιστος αριθμός υπηρεσιών θέλει μια κάποια μελέτη για να βγαίνουν οι υπηρεσίες, γιατί δεν έχει νόημα να βάλουμε ένα νούμερο π.χ. 10 το μήνα, το οποίο θα είναι ανέφικτο στις περισσότερες μονάδες και θα καταλήγουν οι φαντάροι να χώνονται έτσι και αλλιώς. Ή να είναι αυτό το νούμερο τόσο υψηλό που να μην έχει πρακτική αξία. Το σημαντικό είναι να βελτιστοποιηθούν η διαδικασίες για να μην χρειάζονται τόσοι φαντάροι ώστε να μειωθεί και ο φόρτος αυτών που υπηρετούν. Εγώ με όσο είδα, πιστεύω ότι αυτό είναι εφικτό, αλλά δεν ήμουν και Α/ΓΕΣ. Για τις μεταθέσεις, δεν συμφωνώ γενικά. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό και για τους στρατιώτες και για τον ΕΣ, να μπορούν να τοποθετηθούν σε θέση που θα κάνουν και αυτοί κάτι ενδιαφέρον ανάλογα με τις ειδικότητές τους και ο ΕΣ να πάρει κάτι παραπάνω από απλούς σκοπάνθρωπους. Προφανώς αυτό δεν γίνεται με κλήρωση και δεν γίνεται αν και η κλήρωση όντως θα έλυνε το θέμα τον μεταθέσεων μεν, αν και να ξέρεις ότι αυτοί που είναι καλά βύσματα θα τη διαβάλλαν τη διαδικασία κάπως (όπως γίνεται με ΑΣΕΠ, πανελλήνιες, κλπ). Αλλά θα μειωνότανε ο αριθμός των βυσμάτων σίγουρα. Απλώς θέλω να πω ότι όλες οι λύσεις trade offs είναι. Αλλά επίσης συμφωνώ ότι κάποια λύση είναι καλύτερη από τη στασιμότητα. Τέλος, το φταίει η κοινωνία δεν σημαίνει ότι φταίνε όλοι αόριστα και δεν μπορεί να γίνει τπτ, δεν είναι μοιραλατρικό. Εγώ το γράφω με την έννοια ότι υπάρχει ένα consensus που διαμορφώνεται στην κοινωνία γύρω από μια συμπεριφορά, η οποία όσο και βλαβερή και αντικοινωνική να είναι καταντάει να γίνεται αποδεκτή. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι καλό, ούτε ότι πρέπει να μείνουμε άπραγοι οι υπόλοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μπορείς να μειώσεις σε μεγάλο βαθμό τις συνέπειες που έχει το βύσμα για τους άλλους. Αν υπάρχει πχ. μέγιστος αριθμός υπηρεσιών για τους φαντάρους,όπως υπάρχει για τις στελεχαρες, και βύσμα να βάλει ο άλλος για αποσπαση /άδεια κτλ δεν χώνει τους άλλους. Και οι τοποθετήσεις, μεταθέσεις να βγαίνουν από δημόσια κλήρωση, όπως γίνεται για τα στελέχη στην Τουρκία. Υπάρχουν εύκολες λύσεις Αυτά τα φταίει η κοινωνία, ο πλανήτης, το σύμπαν είναι ανοητες δικαιολογίες. Ναι φταιει η ελληνικη κοινωνια που δεν πιεζει για αλλαγες το λιγοτερο για δικαιοτερο συστημα για ολους! (η κανεναν) Αλλα απο την αλλη θυμηστε μου ποτε η ελληνικη κοινωνια πιεσε για δικαιοσυνη? Ακομα τουτη η Ανοιξη ραγιαδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Όσο δουλεύει το βύσμα και το παραμύθι περί καθηκοντος δεν πρόκειται να δούμε αντιδράσεις. Αλλά πιστεύω ότι αυτή ήταν η τελευταία γενιάς που πάει, ακόμα και οι τελευταίοι έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ναι φταιει η ελληνικη κοινωνια που δεν πιεζει για αλλαγες το λιγοτερο για δικαιοτερο συστημα για ολους! (η κανεναν) Αλλα απο την αλλη θυμηστε μου ποτε η ελληνικη κοινωνια πιεσε για δικαιοσυνη? Ακομα τουτη η Ανοιξη ραγιαδες... Γιατί μπορεί να πιέσει; Τι νομίζεις ότι έχουμε αγαπητέ - δημοκρατία; Ρεαλιστικά δηλαδή. (Ούτε η ψήφος δεν έχει αξία. Ψηφίζει ο κόσμος ΟΧΙ, γίνεται ΝΑΙ. Αλλά ας μην γίνει πολιτικό κ.λπ. το θέμα ώστε να μείνει ξεκλείδωτο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.h.o.s.t Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Να ρωτήσω κάτι? Έχω αναβολή μέχρι το 2020 και έχω χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο (τρελό χαρτο) τι πρέπει να κάνω για να απαλλαγώ από το στρατό? Ποια είναι η διαδικασία? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γιατί μπορεί να πιέσει; Τι νομίζεις ότι έχουμε αγαπητέ - δημοκρατία; Ρεαλιστικά δηλαδή. (Ούτε η ψήφος δεν έχει αξία. Ψηφίζει ο κόσμος ΟΧΙ, γίνεται ΝΑΙ. Αλλά ας μην γίνει πολιτικό κ.λπ. το θέμα ώστε να μείνει ξεκλείδωτο.) Ενταξει, οχι δεν ειναι κοινωνικοπολιτικο, γεωγραφικο ειναι....Στην Ισλανδια τι ειπαμε ειχαν αγαπητε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ενταξει, οχι δεν ειναι κοινωνικοπολιτικο, γεωγραφικο ειναι....Στην Ισλανδια τι ειπαμε ειχαν αγαπητε? Ο κόσμος θα επιλέξει την ευκολότερη λύση για το πρόβλημα του, όποιος δεν θέλει /μπορεί να υπηρετήσει έχει την επιλογή της οργανωμένης αντίδρασης, ολικός αρνητής στράτευσης, αντιρρησίας, κτλ (πολύ δύσκολο με δικαστήρια, τρέξιμο για πολλά χρόνια, υπάρχουν ελάχιστοι) Εναλλακτική θητεία, αν δεν είσαι μάρτυρας του Ιεχωβά, επίσης δύσκολο, διπλάσιος χρόνος κτλ. Ι5 δεν είναι τραγικά δύσκολο, αλλά έχει τρέξιμο σε νοσοκομεία, γνωματευσεις, επιτροπές, αναβολές, κτλ. Βύσμα, το πιο εύκολο από όλα, παίρνεις τηλέφωνο τον κάθε ξεφτίλα και σε φτιάχνει, από άδειες κατά παραγγελία, μέχρι ανοιχτό φύλλο πορείας. Είναι φυσιολογική επιλογή, όπως όταν αγοράζεις κάποιο προϊόν θα κοιτάξεις την πιο συμφέρουσα τιμή, δεν σε νοιάζει αν το προϊόν το φτιάχνουν παιδάκια για 5$ την ημέρα. Το θέμα είναι ποιος σου προσφέρει αυτές τις επιλογές, αυτός είναι το πρόβλημα όχι η κοινωνία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μαλιστα για ο,τι εκμεταλλευομαστε εμεις, ακομη και απο την αλλη ακρη του κοσμου, φταιει η....προσφορα του δηλαδη, οχι εμεις με τις επιλογες μας ετσι? Πχ και για την παιδικη πορνεια? Δικαιολογιες θα υπαρχουν αρκετες, (οτ)αν θελησουμε να αλλαξουμε τις ζωες μαςκαταρχην δικαιοτερα για ολους -σε αυτη εδω τη χωρα- αμποτε, το ξανασυζηταμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω που κολλάει η παιδική πορνεια, και το τι είναι δίκαιο είναι προσωπική άποψη, πολλοί θεωρούν δίκαιο να βάζουν βύσμα, εσύ μπορείς να θεωρείς δίκαιο να κάνεις τον δουλακο στους καραβαναδες, κτλ. Και σου λέω ότι ο κόσμος επιλέγει σύμφωνα με την τσέπη του και τον χρόνο του. Πόσοι αγοράζουν πχ. κινητό με βάση αν το κοβαλτιο προέρχεται από παιδική εργασία ή όχι; Στην Γερμανία μπορούσες να πάρεις απαλλαγή ταχυδρομικά, έγραφες σε ένα γράμμα τους λόγους που δεν ήθελες και αυτό ήταν, έτσι δεν υπήρχαν βυσματα. Στην Ελλάδα η αυτιστικη γραφειοκρατια είναι που δημιούργησε την ανάγκη για βυσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 υπαρχει κανεις που διαφωνει στο οτι οι φανταροι βρισκονται στο στρατο για να κανουν τις αγγαρειες των αξιωματικων? ποτε εχει κανει αγγαρεια αξιωματικος? ακομα και στην ευελπιδων , που σπουδαζουν για να γινουν αξιωματικοι υπαρχουν φανταροι που κανουν αγγαρειες. θα εκαναν αγγαρειες εαν ειχε καταργηθει η υποχρεωτικη στρατευση? αυτα τα ερωτηματα θετω, γιατι προσωπικα ετσι το βλεπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αυτά δεν είναι σοβαρά προβλήματα, στον σερβικο, βουλγαρικο στρατό ποιοι κάνουν τις αγγαρείες; Σε άλλα νέα η μία δημοσιογράφος που παρουσιάζει την εκπομπή 'με αρετή και τόλμη' διοριστηκε στο γραφείο του Πάνου. https://mobile.twitter.com/kampmairi/status/842107813220491266/photo/1?utm_content=buffer04e66&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις