YourTrueLegend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μιας και πιασατε το θεμα του βυσματος και επειδη πλησιαζει η ωρα μου εχω μια απορια. Τι ειναι πιο ευκολο, να βαλω το βυσμα να μου κανει μεταταξη σε ναυτικο η να το βαλω να μου κανει μεταθεση στην αθηνα; Εγω αθηνα θελω αλλα δεν ξερω αν ειναι ευκολο να το κανει το βυσμα μου για αυτο σκεφτομαι μηπως του ζητησω να με παει ναυτικο. Ρωτα το βυσμα σου να σου πει. Και γενικα ρωτα τους κοινους θνητους του κυκλου σου , δεν ειναι αυτο ζητημα για να ασχολεισαι και να τρως το χρονο σου εσυ. 1
Yperaspisths Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Oι περισσότεροι βύσμα βάζουν και όσοι δεν βάζουν απλά δεν έχουν βύσμα όπως δεν είχα και εγω. Αν είχα θα έβαζα ,γιατί ειμαστε στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν κανόνες στο τριτοκοσμικό Ελλαδέξ. Αν πας γενικά στην ζωη σου να το παίξεις ηθικός και δίκαιος πάντα θα καταλήξεις άπορος και νεκρός μάλλον. Ακόμα και οι δικαστικοί βάζουν βύσμα ή οι γυναίκες πηδάνε μεγαλύτερους δικαστικούς για να ανέλθουν στο αξίωμα. Τα βενζινάδικα κλέβουν ή νοθεύουν, τα μαγαζιά δεν κόβουν αποδείξεις, οι γιατροί το ίδιο και ζητάνε φακελάκια κ.τ.λ. Ο καθένας για τον εαυτό του είναι σε αυτήν την χώρα και τα λεφτά είναι τα πάντα. Κάνε οτι μπορείς για να περάσεις καλύτερα. Θες να βάλεις βύσμα; Βαλε. Θες να βγεις Ι5 βγες. Έτσι και αλλιως το Ι5 παίζει ρόλο σε θέσεις δημοσίου. Υ.Γ Οι απόψεις μου διαμορφώθηκαν απο προσωπικές εμπειρίες. Στον στρατό επειδή τα βύσματα πήγαιναν Αθηνα δεν είχε φαντάρους το στρατόπεδο και ήμουν συνέχεια μέσα και βαρούσα σκοπιές, δυο φορές έκανα επέμβαση και μου ζήτησαν φακελάκι, σχεδόν όλα τα βενζινάδικα νοθεύουν και κλέβουν κ.τ.λ. Όποιος πάει με τον σταυρό στο χέρι είναι λαλάκας και πρώτος ήμουν εγω. 1
John323 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ακόμα και οι δικαστικοί βάζουν βύσμα ή οι γυναίκες πηδάνε μεγαλύτερους δικαστικούς για να ανέλθουν στο αξίωμα. Τα βενζινάδικα κλέβουν ή νοθεύουν, τα μαγαζιά δεν κόβουν αποδείξεις, οι γιατροί το ίδιο και ζητάνε φακελάκια κ.τ.λ. Ο καθένας για τον εαυτό του είναι σε αυτήν την χώρα και τα λεφτά είναι τα πάντα. Αυτο. Και αν κατι ανεδειξε η κριση ειναι οτι ο καθενας πλεον για την παρτυ του σε βαθμο που δεν κραταει τα προσχηματα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ρωτα το βυσμα σου να σου πει. Και γενικα ρωτα τους κοινους θνητους του κυκλου σου , δεν ειναι αυτο ζητημα για να ασχολεισαι και να τρως το χρονο σου εσυ. Εσύ σαν φιλελερας δεν θεωρείς την θητεία κρατικό παρεμβατισμο στην ελεύθερη αγορά, την ιδιωτική πρωτοβουλία και μορφή έμμεσης φορολόγησης; Ή επειδή είναι τζάμπα εργασία χωρίς δικαιώματα είναι καλό και προπονεί τους εργαζόμενους στον ρόλο του δουλακου;
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εσύ σαν φιλελερας δεν θεωρείς την θητεία κρατικό παρεμβατισμο στην ελεύθερη αγορά, την ιδιωτική πρωτοβουλία και μορφή έμμεσης φορολόγησης; Ή επειδή είναι τζάμπα εργασία χωρίς δικαιώματα είναι καλό και προπονεί τους εργαζόμενους στον ρόλο του δουλακου; Aμειλικτα τα ερωτηματα, χαμενα τα αυγα, χαμενα και τα πασχαλια Η αληθεια βρισκεται στους sex pistols.
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Σωστός ο Yeraspisths (στο πρώτο κομμάτι at least) Η τεράστια πλειοψηφία (μιλάμε για 90% και βάλε) βάζουν βύσμα. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι απλά έχουν γνωστό γνωστού που δουλεύει απλά σε κάποιο υπουργείο και τρώνε άκυρο κατακέφαλα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Aμειλικτα τα ερωτηματα, χαμενα τα αυγα, χαμενα και τα πασχαλια Η αληθεια βρισκεται στους sex pistols. Πες μας την άποψη σου, ή μήπως δεν έχεις;
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Πες μας την άποψη σου, ή μήπως δεν έχεις;Για να σου πω την αποψη μου σε κατι θα πρεπει αφ'ενος να καταλαβω τι ακριβως ρωτας και αφ'εταιρου να δινεις την εντυπωση εστω οτι σε ενδιαφερει να ακουσεις την αποψη του αλλου. Εν προκειμενω μου απευθυνεσαι με -αν οχι προσβλητικο- εριστικο τροπο, για να κανεις αχταρμα στρατο, εργασια, πολιτικη, οικονομια πιστευοντας οτι ετσι φερνεις σε δυσκολη θεση τον αλλον, επειδη απλα ειναι ανεφικτο να απαντησει σε κατι που δε βγαζει καν νοημα. Κοινως απετυχες και στις 2 απαραιτητες προυποθεσεις που απαιτουνται στο διαλογο. Οπως σου ειπα λοιπον, ζητα το νοημα και την αληθεια στους sex pistols, δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο για σενα. 1
g_alkis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τσο και λο στα βυσματα. Όπου μπορούσα τους έκανα να υποφέρουν.
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μια χαρά καταλαβαίνεις τι ρωτάω.Κι εσυ μια χαρα καταλαβες τι απανταω: https://www.youtube.com/watch?v=tw8yhxf5CLs 1
Zein Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ..και καπως ετσι η νοοτροπια του βυσματος θα συνεχιζεται για παντα, αφου το θεωρουμε φυσιολογικο , αναγκαιο αλλα το καλυτερο.. δικαιωμα μας.
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τσο και λο στα βυσματα. Όπου μπορούσα τους έκανα να υποφέρουν. Και είμαστε όλοι σίγουροι ότι τα κατάφερες. ..και καπως ετσι η νοοτροπια του βυσματος θα συνεχιζεται για παντα, αφου το θεωρουμε φυσιολογικο , αναγκαιο αλλα το καλυτερο.. δικαιωμα μας. Δεν θα σταματήσει ποτέ φίλε. Όσο υπάρχει αυτό το καρναβάλι που ονομάζεται Υποχρεωτική Θητεία πάντα θα υπάρχει κόσμος που αφού δεν μπορεί να το αποφύγει θα κάνει τα πάντα να περάσει όσο καλύτερα μπορεί. Ας καταργηθεί να μην υπάρχουν τα βύσματα. Έτσι για την ιστορία βύσματα στον στρατό υπάρχουν σε όλους τους στρατούς στον πλανήτη και ειδικά στους υποχρεωτικούς γιατί ισχύει αυτό που έγραψα από πάνω.
g_alkis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Και είμαστε όλοι σίγουροι ότι τα κατάφερες. Δεν τους χαλασε καθολου ομως
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ..και καπως ετσι η νοοτροπια του βυσματος θα συνεχιζεται για παντα, αφου το θεωρουμε φυσιολογικο , αναγκαιο αλλα το καλυτερο.. δικαιωμα μας. Το να κατηγορείς τους φαντάρους για την διαφθορά στο στρατό είναι σαν να λέμε ότι οι κουλουραδες φταινε για την φοροδιαφυγή στην χώρα... Btw https://mobile.twitter.com/sorips_/status/840892935814152192/photo/1?utm_content=bufferaa760&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Προτεινόμενες αναρτήσεις