freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Παίζει να μου έφυγε το μεγαλύτερο άγχος για τη θητεία, ευχαριστώ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 το παντελόνι ναι. Αρβύλες αν πάρεις τις ίδιες δε θα έχεις πρόβλημα, για να έχεις καλύτερες, πχ. πιο ελαφριές, ζεστη επένδυση, πιο μαλακό δέρμα, κτλ. πρέπει να ζητήσεις άδεια. Πάντως μόλις μπεις θα καταλάβεις ότι δεν αξίζει να ξοδέψεις ούτε cent για τον στρατό.
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για το στρατό όχι, για εμένα ναι. Επειδή έχω ένα θέμα με τα ρούχα και τα παπούτσια λόγω διαστάσεων. Και επίσης αυτού του είδους τα ρούχα και παπούτσα τα χρησιμοποιώ οπότε δεν θα πάνε χαμένα. Ντοντ γουόρι.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 η καλύτερη σου, αν δεν σου κάνουν οι αρβύλες θα κυκλοφορείς άνετος με τα δικά σου η με τα αθλητικά του στρατού όσο οι άλλοι θα παλεύουν με τις αρβύλες. Αν δεν σου δώσουν δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις, είχα έναν τύπο 48 νούμερο που την έβγαλε με αθλητικά τι εννοείς τα χρησιμοποιείς? κυκλοφορείς με χιτώνιο και παραλλαγή στο δρόμο?
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Όχι ρε, τι χιτώνιο, στρατιωτικά παντελόνια όμως και αρβύλες χρησιμοποιώ συνέχεια στις συνήθεις σκαφτογκρεμομαστοροκτηνοτροφοχωραφοβουνοδραστηριότητές μου. Είμαι outdoor τύπος.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πάντως μόλις μπεις θα καταλάβεις ότι δεν αξίζει να ξοδέψεις ούτε cent για τον στρατό. True dat. Αλλα θελω να δω πως θα ξυριζεται με ξυραφακι bic και αφρο καραβακι που δινουν free. :lol: (Δεν ξυριζομουν με ξυραφακι ποτε, οποτε mach 3 και gel ξυρισματος ηταν must )
lary7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για το στρατό όχι, για εμένα ναι. Επειδή έχω ένα θέμα με τα ρούχα και τα παπούτσια λόγω διαστάσεων. Και επίσης αυτού του είδους τα ρούχα και παπούτσα τα χρησιμοποιώ οπότε δεν θα πάνε χαμένα. Ντοντ γουόρι. Τοτε παρε ενα αρβυλο καλο υφασματινο αλλα θα το φορεσεις μονο στην μοναδα. Τα περισσοτερα στελεχη εχουν τετοια και φορανε τα δερματιν ατου στρατου μονο αμα εχει καμια επιθεωρηση. Μπορει να στην πουνε καποιοι αλλα πες πως εισαι βαρβατος κυνηγος και τα ειχες απο πριν....
umaga Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δεν ξυριζομουν με ξυραφακι ποτε, οποτε mach 3 και gel ξυρισματος ηταν must ) μαχ3 και αφρο νιβεα εγω
Praetorianos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Στο στρατό επιτρέπεται να αλλάξω π.χ. τις αρβύλες ή το παντελόνι που θα μου δώσουν με άλλα δικά μου; Προβλεπόμενα εννοείται, απλά να τα έχω προμηθευτεί εγώ απέξω. Σε περίπτωση π.χ. που μου δώσουν αρβύλες μικρότερες ή παντελόνι μεγαλύτερο κ.ο.κ. το παντελόνι ναι. Αρβύλες αν πάρεις τις ίδιες δε θα έχεις πρόβλημα, για να έχεις καλύτερες, πχ. πιο ελαφριές, ζεστη επένδυση, πιο μαλακό δέρμα, κτλ. πρέπει να ζητήσεις άδεια. Πάντως μόλις μπεις θα καταλάβεις ότι δεν αξίζει να ξοδέψεις ούτε cent για τον στρατό. Πάντως σε εμάς τα μισά στελέχη κυκλοφορούν με αγοραστά από pentagon (αδιάβροχα, αρβύλες, μπερέδες κτλ) και δεν κουνιέται κιχ. Μπορεί αλλού να τα επιτρέπουν κι αλλού όχι αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο αυστηροί. Εδώ στο κέντρο στη Θήβα οι μισές αρβύλες, τα μισά τζόκευ και τα μισά τζάκετ/χιτώνια ήταν διαφορετικά από τα άλλα μισά. Αν και η διχρωμία απαγορεύεται τα παντελόνια συχνά τύχαινε να είναι διαφορετικό χρώμα από τα χιτώνια, τα μισά τζόκευ είχαν λάστιχο ενώ τα άλλα μισά ύφασμα, και οι μισές αρβύλες είχαν μαξιλαράκι και κόψιμο μπροστά ενώ οι υπόλοιπες ήταν ένα ενιαίο δέρμα. Τρέχα γύρευε, κόβεις και το ταμπελάκι του καταστήματος και λες "αυτά μου έδωσαν στο κέντρο".
bigsmall Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εγώ λέω να μην αγοράσεις τίποτα και να είσαι προσεχτικός στον κέντρο να πάρεις τα σωστά νούμερα. Στην τελική δε πας για γαμπριάτικο κουστούμι για φαντάρος πας.
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Στην τελική δε πας για γαμπριάτικο κουστούμι για φαντάρος πας. Λολ ναι έχεις δίκιο παραείμαι φλώρος. Θα πάω φαντάρος και θα στρώσει το κωλαράκι μου. Ελπίζω να έχουν 48 νούμερο αρβύλες για το ποδαράκι μου.
status Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μάγκες, σας βρήκα την κατάλληλη κατασκευή για να βολεύεστε στις τούρκικες τουαλέτες..
panosno1com Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ειχα δει που καποιοι ειχαν κοψει στο κεντρο μια πλαστικη καρέκλα ... (στο κέντρο της πλαστικης καρεκλας εννοω)
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στρατιώτης 21 ετών κατέληξε από μηνιγγίτιδα Νεκρός από μηνιγγίτιδα είναι νεαρός φαντάρος που υπηρετούσε σε μονάδα της Σύμης. Το γεγονός έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Ρόδου, από όπου καταγόταν ο άτυχος στρατιώτης, καθώς οι φίλοι του κάνουν λόγο για μοιραίες παραλείψεις και ολιγωρία εκ μέρους των αρμόδιων φορέων. Ο στρατιώτης Ο.Π., 21 ετών, έπεσε πριν από δύο εβδομάδες από το κρεβάτι του στο θάλαμό του (το πάνω κρεβάτι) και χτύπησε στο κεφάλι. Τον μετέφεραν στη Ρόδο με καθυστέρηση δύο ημερών και επί μία εβδομάδα δεν του γινόταν διάγνωση ούτε από τους στρατιωτικούς γιατρούς ούτε από το Νοσοκομείο της Ρόδου, παρά τον πυρετό, τους πονοκεφάλους και τα άλλα συμπτώματα που είχε. Τελικά, την περασμένη Κυριακή διαγνώστηκε μικροβιακή μηνιγγίτιδα και έπειτα από ενέργειες συγγενών και φίλων διακομίστηκε την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Ηταν όμως ήδη πολύ αργά. Την Παρασκευή ανακοινώθηκε στους γονείς του ότι ο 21χρονος φαντάρος ήταν κλινικά νεκρός... Μέσα στον πόνο τους οι γονείς βρήκαν το κουράγιο να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους σε συνανθρώπους τους που τα έχουν ανάγκη. άλλος ένας νεκρός φαντάρος και στη σελίδα του ΓΕΣ κάνουν μούγκα στη στρούγκα
mitsikas Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλά εντάξει, με τους στρατιωτικούς γιατρούς γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Σε θεωρούν εξ ορισμού καλά και ότι όταν πας σε αυτούς κάνεις οπωσδήποτε θέατρο για να πάρεις άδεια. Όταν υπηρετούσα και πριν την ορκωμοσία είχα αρρωστήσει με πολύ πυρετό, βήχα, βλένες κλπ. Ο τρόπος που με είχαν αντιμετωπίσει οι στρατιωτικοί γιατροί ήταν λες και ήμουν ο μέγιστος θεατρίνος. Το μόνο που μου δίναν ήταν μια παρακεταμόλη και αντε γεια. Έπρεπε να περιμένω 2 βδομάδες να βγώ με άδεια να πάω σε ιδιώτη γιατρό να μ' εξετάσει και να πάρω φάρμακα. Τελικά είχα μια αρκετά βαριά βρογχίτιδα και οι στόκοι του στρατού περίμεναν με παρακεταμόλη να μου περάσει. Σημασία δε δίνουν. Η πλάκα ήταν ότι όταν πήγα να ξαναμπώ μετά την άδεια, μας ψάξαν τους σάκους και ήθελαν να μου απαγορεύσουν να βάλω τα φάρμακα που έπερνα μέσα στο στρατόπεδο, ενώ είχα και τη συνταγή! Άντε γεια είναι τα άτομα εκεί μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις