Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν εχω καποιον στο πενταγωνο θεωρειται καλο βυσμα?

Εδώ είσαι http://www.onalert.gr/stories/BYSMATOMETRO_Topothethseis_metatheseis_epilogh_oploy/127

Αν έχεις κάποιον στρατηγό και πάνω είσαι στην κατηγορία XL

Αν έχεις απλά έναν υπάλληλο εκεί είσαι στο Medium και ουσιαστικά είναι άχρηστο μιας και απλά σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις σε πιο σύνορο θα υπηρετήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ είσαι http://www.onalert.gr/stories/BYSMATOMETRO_Topothethseis_metatheseis_epilogh_oploy/127

Αν έχεις κάποιον στρατηγό και πάνω είσαι στην κατηγορία XL

Αν έχεις απλά έναν υπάλληλο εκεί είσαι στο Medium και ουσιαστικά είναι άχρηστο μιας και απλά σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις σε πιο σύνορο θα υπηρετήσεις.

σε αυτο εχεις ενα δικιο. εγω ειχα ατομο μεσα απο το γραφειο του τοτε υπουργου για να παω 401 ενω με ειχαν γραμμενο για ευελπιδων

Γειά σας

Την Δευτέρα αυτή είναι η κατάταξη μου. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θέλω να πάω φοβάμαι πάρα πολύ και μου φαίνεται εφιάλτης. Να πω επίσης ότι με παρακολουθουσε και ψυχίατρος... Να πάω η Να μην πάω; περιμένω απαντήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ευχαριστώ

Ρε φίλε 2 μέρες πριν το θυμήθηκες ότι φοβάσαι; 

Όπως και να έχει, γενικά από την στιγμή που σε παρακολουθούσε και ψυχίατρος μπορείς εύκολα να πάρεις απαλλαγή Ι5 (αν δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό βάλε λίγη σαλτσούλα).

Βέβαια θα ταλαιπωρηθείς γιατί τώρα πρέπει να πας στο στρατόπεδο για να αρχίσεις την διαδικασίες και σίγουρα θα φας μια μέρα μέσα.

Διάβασε εδώ http://panoramix.espivblogs.net/2012/05/19/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF/

Πήγαινε κάτω και βρες την παράγραφο που λέει "Η άλλη σου επιλογή είναι να πας μέσω στρατοπέδου..."

Απο το παραπανω λινκ

"ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ: Αγαπητέ μου θα είσαι ο μόνος που όταν όλοι οι παραπάνω δεν θα έχουν να διηγηθούν τίποτα από τη στρατιωτική ζωή τους,εσύ θα σαγηνεύεις τα κορίτσια με τις πολεμικές σου περιπέτειες στις εσχατιές αυτής της μικρής αλλά πανέμορφης χώρας. Θα βάζεις κι όση σάλτσα θέλεις,γιατί οι “βυσματίες”,δεν θα έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς,όταν θα τους λές για πορείες,φυλάκια,πεδία βολής, νυχτερινές ασκήσεις,πυρ και κίνηση κ.λ.π. Πίστεψέ μας –και δεν είναι ειρωνία ούτε πλάκα- τελικά εσύ θα είσαι αυτός που κάτι θα κερδίσεις από την εμπειρία της θητείας.Μην ψαρώνεις..."

Ποσο αληθεια ομως..

Παντως σοβαρα ολοι εσεις οι βυσματιες δεν νοιωθετε ντροπη οταν λετε "α εγω εκανα θητεια στο δωματιο του σπιτιου μου" ?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φοβάσαι ακριβώς. Λογικό να σε αγχωνει όπως αγχωνε και εμένα και τον καθένα, και πίστεψε είμαι από τους πιο κλειστούς χαρακτήρες που θα συναντήσεις στην ζωή σου. Θα δυσκολευτείς μία δυο εβδομάδες στην αρχή κυρίως να προσαρμοστείς.Αν είσαι σοβαρός και δεν δίνεις δικαιώματα δεν θα σε δυσκολεψει καθολου η θυτεια.

Απο το παραπανω λινκ

"ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΥΣΜΑ: Αγαπητέ μου θα είσαι ο μόνος που όταν όλοι οι παραπάνω δεν θα έχουν να διηγηθούν τίποτα από τη στρατιωτική ζωή τους,εσύ θα σαγηνεύεις τα κορίτσια με τις πολεμικές σου περιπέτειες στις εσχατιές αυτής της μικρής αλλά πανέμορφης χώρας. Θα βάζεις κι όση σάλτσα θέλεις,γιατί οι “βυσματίες”,δεν θα έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς,όταν θα τους λές για πορείες,φυλάκια,πεδία βολής, νυχτερινές ασκήσεις,πυρ και κίνηση κ.λ.π. Πίστεψέ μας –και δεν είναι ειρωνία ούτε πλάκα- τελικά εσύ θα είσαι αυτός που κάτι θα κερδίσεις από την εμπειρία της θητείας.Μην ψαρώνεις..."

Ποσο αληθεια ομως..

Παντως σοβαρα ολοι εσεις οι βυσματιες δεν νοιωθετε ντροπη οταν λετε "α εγω εκανα θητεια στο δωματιο του σπιτιου μου" ?

Έτσι όπως είναι η θητεία δεν ξέρεις με τι να πρωτοντραπεις

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Μια κατασκήνωση είναι. Θα περάσεις καλά. Θα γελασεις. Πάνε μην το χασεις. Εκτός και αν θες να κάνεις κάτι άλλο γιατί είναι χάσιμο χρονου. Αν παρόλα αυτά πάλι δε θες τότε βγες Ι5 αν μπορείς και μην πας

Τι να ντραπούνε;

Αφού όλοι (όλοι όμως και ας λένε μερικοί το αντίθετο) αν είχαν την δυνατότητα κοντά στο σπίτι τους θα υπηρετούσαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...