jimakos234 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ερωτηση για οσους εχουν παει ΕΛΔΥΚ. Απο sim για δεδομενα, υπαρχει καποια που προτεινεται? και με ΛΣ/ΕΛΔΥΚ/3/1 που παω και τι σημαινει που ειδα τις καταστασεις?
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Aιμοδοτικη ξερετε αν πρεπει να δωσω υποχρεωτικα μεσα στο στρατοπεδο ή μπορω να τους παω και χαρτι απο καποιο νοσοκομειο; Όπου και αν δώσεις να ζητησεις να πάρεις την άδεια αμέσως, αλλιώς αυξάνεται η πιθανότητα να σου την φάνε. Και όταν είσαι στην αιμοδοσία, πες ότι την προηγούμενη φορά είχες ζαλαδες και αδυναμία και να δώσεις μισή φιάλη. Δεν αξίζει να σε στεγνωσουν για μια δυο μέρες ψωροαδεια που μπορεί και να την χάσεις.
Typhoon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Είσαι ένα φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και αλτρουισμού για όλους μας Pablo! 2
j0hnn1e Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να πάρεις παραπεμπτικό για στρατιωτικό νοσοκομείο και να δώσεις εκεί στην αιμοδοσία του. Έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και εξαρτάται απο τον γιατρό της μονάδας που θα πέσεις και στο 1ο γραφείο. Σε εμένα είχε τύχει να πάω στο γιατρό να ζητήσω παραπεμπτικό και να μου πει "δεν έχει διαταγή / σήμα για την μονάδα μας, δεν σου δίνω παραπεμπτικό", προφανώς βέβαια μπορείς να πάρεις παραπεμπτικό για άλλο λόγο και να πας να δώσεις αίμα, αλλά αν έχει προηγηθεί το παραπάνω μάλλον θα βρεις λίγο τον μπελά σου στην τελική.. Επειδή η μονάδα μου και η μονάδα που υπαγόταν ο εν λόγω γιατρούλης ήταν διαφορετικές, πήγα σε δημόσιο, έδωσα και το δέχτηκε το 1ο γραφείο (μετά απο συνενόηση μου μαζι τους). Γιατί μου λέει η καλή και χρυσή αυτή αρχιλοχίας οτι "ο γιατρούλης έχει δίκιο για την διαταγή / σήμα, αλλά αν εσύ θες να δώσεις αίμα για κάποιον δικό σου που νοσηλέυεται (αληθώς ή οχι) άμεσα μπορείς να το κάνεις στην έξοδο σου και να μας φέρεις την βεβαίωση"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Για την ακρίβεια ούτε καν πήγα στο γιατρό του στρατοπέδου μου. Πήγα φρουραρχείο, μου έγραψαν αυτοί παραπεμπτικό (ενώ ήμουν σε άδεια) και πήγα την ίδια μέρα στο 401 κι έδωσα αίμα...
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Είσαι ένα φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και αλτρουισμού για όλους μας Pablo! Ναι βέβαια, αλτρουισμος στο στρατό... Εσύ έδωσες καθόλου αίμα ή δεν είχες ανάγκη την άδεια; 2
Typhoon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εσύ έδωσες καθόλου αίμα ή δεν είχες ανάγκη την άδεια; Για μάντεψε!
FarCry Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ναι βέβαια, αλτρουισμος στο στρατό... Εσύ έδωσες καθόλου αίμα ή δεν είχες ανάγκη την άδεια; οχι μονο στο στρατο, και στο δημοσιο
Rmacobra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 καλησπερα παιδια μπαινω 13/3/2017 κεεμ σπαρτη μπορειτε να μου πειτε τι να παρω μαζι μου; σεντονια και σακ βουαγιαζ τι χρωμα πρεπει να ειναι; για Β εσσο που δεν εχει κρυο αυτα καλα ειναι; 10 φανελάκια (παραλλαγής) 3 μπλούζες μακρυμάνικες χειμερινές (παραλλαγής)10 εσώρουχα (σλίπ ή μποξεράκι)5 ζευγάρια μάλλινες κάλτσες (χειμώνας) και 3 ζευγάρια βαμβακερές (καλοκαιρινές)Ειδη ατομικης υγιεινής (ξυραφάκι με ανταλλακτικά, σαμπουάν,roll-on αποσμητικό κλπ.)2 ρολλά χαρτί υγείας2 ζευγάρι πάτους αρβυλών Λουκέτα 5 4-5 σακούλες για παπούτσια/άρβυλα και άπλυτα Φόρμα/σορτσάκι/πιτζάμα/μπλουζάκι για τον ύπνοΑκτινογραφία με γνωμάτευση και παιδικό βιβλιάριο υγείας περιμενω απαντησεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πουλάνε και μέσα στο στρατόπεδο, μην κουβαλάς την προίκα σου
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όλα αυτά που αναφέρεις και ακτινογραφία όσοι δεν έχετε θα σας πάνε σε στρ. νοσοκομειο.
defacer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν αξίζει να σε στεγνωσουν για μια δυο μέρες ψωροαδεια που μπορεί και να την χάσεις. Αίμα δίνεις. Για κάποιον που θα το χρειαστεί. Αλλά εντάξει, μη σου χαλάσει και η επιδερμίδα κάνοντας το ίδιο πράγμα που κάνει όλος ο κόσμος απροβλημάτιστα, μπορεί έτσι που κυκλοφορούν σα ζόμπι στο δρόμο να τρομάξουν κανένα παιδάκι. Πιο παρτάκιας πεθαίνεις δικέ μου. 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Άσε τους χαρακτηρισμους άποψη μου, αλλά το να ανταλλασσεις το αίμα σου για κάνα δυο μέρες άδεια μου φαίνεται άθλια εκμετάλλευση.
defacer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Άσε τους χαρακτηρισμους άποψη μου, αλλά το να ανταλλασσεις το αίμα σου για κάνα δυο μέρες άδεια μου φαίνεται άθλια εκμετάλλευση. Μάλλον επειδή δε βλέπεις καμία άλλη ουσία στο να δίνεις αίμα παρά να το ανταλλάσσεις για κανα δυο μέρες άδεια. Καθάρισα το δωμάτιό μου παίρνω παγωτό, έδωσα αίμα παίρνω άδεια. Το ίδιο πράγμα ακριβώς. Αλλά έχεις δίκιο στο ότι δε χρειάζεται και πολύ να χαρακτηρίσω, μιλάει από μόνο του. Ούτε και έχει νόημα να πω ότι στην ουσία η τιμητική είναι μια (κακώς καθιερωμένη) επιβράβευση για την πράξη, κι όχι προϊόν που αγοράζεις δίνοντας αίμα -- δε θα καταλάβεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις