Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σπεν στο ναυπλιο πως ειναι ρε μαγκες?

Μια χαρά, καλοκαιρι ειδικα πολυ καλυτερα!! (ολα τα βυσματα της Αθηνας μαζεμενα ειναι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα, ειμαι 17 και σε λιγους μηνες θα δωσω πανελλαδικες. Σκευτομαι ομως να παω πρωτα στρατο ( ΛΟΚ ) και μετα στην σχολη που θα περασω. Εσεις τι λετε?

Έχω γράψει πιο πίσω το ποσό χάλια ήταν στον Αυλώνα. Το κλιμάκιο της Ελδυκ είναι στις Διαβιβάσεις;

Δε θυμάμαι ακριβώς τα κτίρια γιατί έχουν περάσει χρόνια. Θυμάμαι μόνο ότι ήταν απέναντι από κάτι σαν συνεργείο με διάφορα Hummer απ' έξω, περίπου 5 λεπτά μακριά από το ΚΨΜ των πεζοναυτών. Οι διαβιβάσεις ήταν αρκετά μακριά νομίζω.

Τωρα ειμαι εκει. απο τα 400 ατομα τα 300 τα βαλανε να κοιμουνται Διαβιβασεις και ηταν καλα σχετικα. Οι υπολοιποι που φευγουμε πιο μετα σε σχεση με αυτους μας βαλανε στο κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ(κοντα στους πεζοναυτες) που ειναι αθλια, αλλα αρκετοι πηραμε ΔΝ

Καλησπερα, ειμαι 17 και σε λιγους μηνες θα δωσω πανελλαδικες. Σκευτομαι ομως να παω πρωτα στρατο ( ΛΟΚ ) και μετα στην σχολη που θα περασω. Εσεις τι λετε?

Τελειώνεις τις σπουδές και φεύγεις έξω.

Επειδή θες δεν θες εκεί θα καταλήξεις ποιος ο λόγος να φας και τον στρατό στο κεφάλι;

Τώρα αν το έχεις καημό να πας φαντάρος καλύτερα πήγαινε πριν την σχολή.

• Like 2

Μετα τη σχολη βαραινεις. Και ψιλοσταματαει ο σταρχιδισμος των 18. Μαθαινεις διαφορετικα και σου κακοφαινεται πιο πολυ

Όχι είναι κάπου πίσω από τα κτήρια της Σατθ. Εγώ ήμουν υεα αυλωνα, οι εγκαταστασεις ήταν το λιγότερο τραγικές τυπου απο τους 6 θαλάμους μπάνιο ειχαν οι 3 και τουαλέτες οι 4 εχω να πω οτι στο κλιμάκιο Ελδυκ που κάναμε περίπολο εξ όψεως φαινόταν αρκετά χειρότερα από εμάς....και τα παιδια που ηταν εκει ολα ζομπι

Κλιμακιο ελδυκ μια τουαλετα για 300 ατομα

Φευγει φιλος για ελλαδα απο αμερικη (θανατος συγγενη). Ειχε παρει αναβολη η οποια εληξε, εχει αμερικανικο διαβατηριο. Θα εχει προβλημα στο γυρισμο; δεν εχει χρονο να τα "κανονισει" πριν φυγει.

Φευγει φιλος για ελλαδα απο αμερικη (θανατος συγγενη). Ειχε παρει αναβολη η οποια εληξε, εχει αμερικανικο διαβατηριο. Θα εχει προβλημα στο γυρισμο; δεν εχει χρονο να τα "κανονισει" πριν φυγει.

Έτσι και αλλιώς οι ανυπότακτοι έχουν το ελεύθερο να βρίσκονται στην χώρα 30 μέρες τον χρόνο άρα θεωρώ δύσκολο να το εξάντλησε αυτό το όριο ο φίλος σου.

Από εκεί και πέρα όμως, με Αμερικάνικο διαβατήριο δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να τον τσακώσουν γιατί ουσιαστικά έρχεται στην χώρα με ξένα έγγραφα.

Τωρα ειμαι εκει. απο τα 400 ατομα τα 300 τα βαλανε να κοιμουνται Διαβιβασεις και ηταν καλα σχετικα. Οι υπολοιποι που φευγουμε πιο μετα σε σχεση με αυτους μας βαλανε στο κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ(κοντα στους πεζοναυτες) που ειναι αθλια, αλλα αρκετοι πηραμε ΔΝ

Κάπου εκεί, κοντά σε κάτι Leopard 1A5 απ' ότι θυμάμαι είχαμε κοιμηθεί και εμείς για ένα βράδυ. Ήταν πιο υποφερτά. Τις άλλες νύχτες όμως στο κλιμάκιο. Ευτυχώς δεν κάτσαμε πολύ Αυλώνα γιατί φύγαμε με άδεια Πάσχα πριν πετάξουμε.

Πρώτα στρατό και μετά σχολή. Θα ωριμάσει καλύτερα το μυαλό σου και θα επικεντρωθείς στις σπουδές σου μερικώς απαλλαγμένος από την ανωριμότητα των 18. Μακάρι να είχα κάνει και εγώ το ίδιο.

Πιθανό. Απο που είναι τα έγγραφα δεν έχει καμία σχέση. Αν το όνομά του είναι σημειωμένο, θα τον τσιμπήσουν. Το ίδιο έπαθε ξάδερφός μου που έλειπε χρόνια στο εξωτερικό. Τον συνέλαβαν και στα 34 του υπηρέτησε στην Αεροπορία με το ζόρι. Το ίδιο και ένας που υπηρετήσαμε μαζί στη Κύπρο. Όταν πήγε Ρωσία για σπουδές, τον συνέλλαβε η Ρωσική αστυνομία γιατί μολονότι ήταν ΈλληνοΠόντιος και μεγάλωσε στην Ελλάδα, είχε ρωσικά χαρτιά και υπηρέτησε με το ζόρι στον Ρωσικό στρατό. Όταν επέστρεψε Ελλάδα, υπηρέτησε και πάλι. Ιστορία τρέλας αλλά συνέβη.
  • Like 1

Αν ειχε κατασταση μονιμου κατοικου εξωτερικου θα μπορουσε να μεινει 30 μερες χωρις να τον ακουμπησει τιποτα. Προφανως ο ξαδερφος σου ειχε αφησει την κατασταση χυμα.

Με λιγα λογια αν ειναι ανυποτακτος εσωτερικου εχει προβλημα, αν ειναι εξωτερικου παει μεχρι 30 μερες;

αν εχει κατασταση Μονιμου κατοικου εξωτερικου, μπορει να ερχεται στην Ελλαδα μεχρι 30 μερες το χρονο χωρις καμια επιπτωση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...