Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τοση μπιχλα δεν εχω αναδει . Αηδιασα στο κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ στην Αυλωνα.

Μια από τα ίδια. Ειδικά οι τουαλέτες σίχαμα. Μόνο σε φυλακές τέτοιο χάλι (τουλάχιστον όταν είχα πάει εγώ στο κλιμάκιο). Περίεργο όμως γιατί έχω ακούσει ότι γενικά η θητεία στην Αυλώνα είναι κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάφερες και την συμπλήρωσες μόνος σου ? Δύσκολο το θεωρώ.

Εισαι τρελος , εχωσε καποιον αλλον να την κανει ως γνησιος καραβανάς :P

• Like 4
Δημοσ.

Μια από τα ίδια. Ειδικά οι τουαλέτες σίχαμα. Μόνο σε φυλακές τέτοιο χάλι (τουλάχιστον όταν είχα πάει εγώ στο κλιμάκιο). Περίεργο όμως γιατί έχω ακούσει ότι γενικά η θητεία στην Αυλώνα είναι κομπλέ.

Έχω γράψει πιο πίσω το ποσό χάλια ήταν στον Αυλώνα. Το κλιμάκιο της Ελδυκ είναι στις Διαβιβάσεις;

Δημοσ.

Έχω γράψει πιο πίσω το ποσό χάλια ήταν στον Αυλώνα. Το κλιμάκιο της Ελδυκ είναι στις Διαβιβάσεις;

Όχι είναι κάπου πίσω από τα κτήρια της Σατθ. Εγώ ήμουν υεα αυλωνα, οι εγκαταστασεις ήταν το λιγότερο τραγικές τυπου απο τους 6 θαλάμους μπάνιο ειχαν οι 3 και τουαλέτες οι 4 εχω να πω οτι στο κλιμάκιο Ελδυκ που κάναμε περίπολο εξ όψεως  φαινόταν αρκετά χειρότερα από εμάς....και τα παιδια που ηταν εκει ολα ζομπι 

Δημοσ.

Μας στειλανε απο το σχολειο στην στρατολογικη υπηρεσια να δηλωθουμε

Και δεν ξερω καθολου τι να επιλεξω

ασχολουμαι με τον αθλητισμο,συγκεκριμενα με βαρη αλλα αμα ειναι να παω ειδικες δυναμεις(πεζοναυτης) και να μου βγαλουν το λαδι τοτε αστο καλυτερα.Πως ειναι εκει τα πραγματα;τι μου προτεινετε να επιλεξω

Δημοσ.

Δεν ειναι μηχανογραφικο δελτιο μαγκα...

ναι ρε μαν αλλα ειναι ενας χρονος...

να ξερω τι παιζει για αυτο ρωτησα

Δημοσ.

Σπεν στο ναυπλιο πως ειναι ρε μαγκες?

κάτι τέτοιες θα σας μάθουν να τις κάνετέ γυαλί

255dcbf6f9fc48dfa00f987bf35f2a87.png

Δημοσ.

Δε θυμάμαι ακριβώς τα κτίρια γιατί έχουν περάσει χρόνια. Θυμάμαι μόνο ότι ήταν απέναντι από κάτι σαν συνεργείο με διάφορα Hummer απ' έξω, περίπου 5 λεπτά μακριά από το ΚΨΜ των πεζοναυτών. Οι διαβιβάσεις ήταν αρκετά μακριά νομίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...