EyeofOne Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δέν έχει να κάνει με το πόσα πτυχία έχει ο καθένας,τι έκανε πρίν καταταγεί ή τι προτίθεται να κάνει μετα την απόλυσή του.Απο την Καλλιόπη περάσαν όλοι ανεξαιρέτως... ακριβώς.... Και εγώ πήγα 29 χρονών με διδακτορικό πέρυσι.... Από τουαλέτες και μαγειριά σε σκοπιά και πάλι πίσω... (και ας ήμουν ΕΠ).
massey Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μπορει καποιος που γνωριζει ή εχει εμπειρια απο Ελδυκ να μου αν τα εισιτηρια για αεροπλανο που δινουν ειναι μετ'επιστοφης ή οχι?
FarCry Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δέν με εννόησες.Προνομιούχος νοώντας αυτόν που έχει σωστές διασυνδέσεις,οι οποίες θα τον πάνε σε μονάδα που το 99% των φαντάρων είναι ενός Χ μορφωτικού επιπέδου και δέν θα έχει τον φόβο να κινείται φάτσα φόρα με κινητό των 400 ευρώ (γιατι εκει θα κυκλοφορούν και smartphones των 700 ευρώ). Κατα τ'άλλα, όσοι γενναίοι, πράξτε το ίδιο σε κάποια μαύρη μονάδα της Λήμνου ή της Σάμου...i dare you. ενταξει ρε συ χαλαρωσε. μπορεις να παρεις το joy που κανει 100 ευρω δε χρειαζεται να παρεις το htc desire hd μαζι σου...
tolis_01 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μπορει καποιος που γνωριζει ή εχει εμπειρια απο Ελδυκ να μου αν τα εισιτηρια για αεροπλανο που δινουν ειναι μετ'επιστοφης ή οχι? Ένα δωρεάν εισητήριο για να πας, ένα όταν θα επαναπατριστείς και άλλα τρια (με επιστροφή) για τις άδειες.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 στρατος= η εγκυμοσύνη των αντρων στρατός = ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
slygeo87 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 στρατος= η εγκυμοσύνη των αντρων Με τη μόνη διαφορά ότι ο στρατός δεν σε ολοκληρώνει ως προσωπικότητα, ενώ η εγκυμοσύνη της γυναίκας...
Ather Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 στρατός = ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Αν θες να πας στο δημόσιο πάντως σίγουρα δεν είναι!
Ather Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 @freedubus Παρηγοριά στον άρρωστο. Δε θυμάμαι πάντως, η κύηση εξαγοράζεται στα συντάξιμα;
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 έλεος έτσι; και δουλεύεις τζάμπα και ανασφάλιστος και ζητάνε να την εξαγοράσεις ως συντάξιμος χρόνος. btw. πριν μια βδομάδα ανακοίνωσαν εκπτώσεις στην εξαγορά της θητείας ως συντάξιμη, όσοι δηλαδή είχαν πληρώσει με τις προηγούμενες ταρίφες ήταν μαλάκες;
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 συνταξιοδοτική ασφάλιση εννοούσα, δουλευεις χωρίς ένσυμα
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Στο στρατό επιτρέπεται να αλλάξω π.χ. τις αρβύλες ή το παντελόνι που θα μου δώσουν με άλλα δικά μου; Προβλεπόμενα εννοείται, απλά να τα έχω προμηθευτεί εγώ απέξω. Σε περίπτωση π.χ. που μου δώσουν αρβύλες μικρότερες ή παντελόνι μεγαλύτερο κ.ο.κ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Στο στρατό επιτρέπεται να αλλάξω π.χ. τις αρβύλες ή το παντελόνι που θα μου δώσουν με άλλα δικά μου; Προβλεπόμενα εννοείται, απλά να τα έχω προμηθευτεί εγώ απέξω. Σε περίπτωση π.χ. που μου δώσουν αρβύλες μικρότερες ή παντελόνι μεγαλύτερο κ.ο.κ. Ό,τι θέλεις αγοράζεις, αρκεί να μην διαφέρουν υπερβολικά και ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις