C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Κανεις που να παρουσιαζεται Μαρτιο με την Β' ΕΣΣΟ στην Θηβα ΚΕΠΒ???
panos0100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Κανεις που να παρουσιαζεται Μαρτιο με την Β' ΕΣΣΟ στην Θηβα ΚΕΠΒ??? θες να πάμε μα ζει; θέλω πάρα πολύ να ξανά πάω, παντως περα απο την πλακα φιλε στην θηβα θα περάσεις γαματα, δεν σου λέω τίποτα αλλο να μην σου χαλασω την εκπληξη απλα απόλαυσε αυτό τον μηνα σα να εισαι στη χαβαη
Undertaker25 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Κανεις που να παρουσιαζεται Μαρτιο με την Β' ΕΣΣΟ στην Θηβα ΚΕΠΒ??? Αν τα φτιάχνουν ακόμα, μην διανοηθείς να χάσεις τα φρεσκοψημένα τυρόψωμα που θα σας φέρνουν για δεκατιανό. Τα έχουν φάει πολλές ΕΣΣΟ στην Θήβα και πιστεύω πως τα φτιάχνουν ακόμα. Αξέχαστα. Θήβα ζωάρα. Έκατσα μόλις 15 μέρες και έφυγα για Αυλώνα, για το ερειπωμένο κλιμάκιο της ΕΛΔΥΚ αλλά όσο έμεινα Θήβα απόλαυσα το κάθε δευτερόλεπτο. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Τι το ιδιαίτερο είχαν δηλαδή τα τυροψωμα;
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μακαρι γιατι εχω λιγο το αγχος που λενε! Μετα με βλεπω Εβρο, νησια κτλ βεβαια αλλα μακαρι να ειναι ολα καλα! Στο θεμα των κινητων, τι μπορω να παρω στα κρυφα απο smartphone? κανουν σωματικο ελεγχο; φορτιστες εχει;
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μακαρι γιατι εχω λιγο το αγχος που λενε! Μετα με βλεπω Εβρο, νησια κτλ βεβαια αλλα μακαρι να ειναι ολα καλα! Στο θεμα των κινητων, τι μπορω να παρω στα κρυφα απο smartphone? κανουν σωματικο ελεγχο; φορτιστες εχει; Εβρο, στην πρωτη αδεια που γυρισα με αμαξι μπορουσα να βαλω και να βγαλω απο το στρατοπεδο οτι ηθελα. Σκεψου οτι ειχα μπει με DSLR μεσα. Ολοι εχουν κινητα δεν θα σου πει κανεις τιποτα
panosno1com Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 oταν πεινας τοσο πολυ , σου φαινονται αμβροσια !! :P ετοιμαστειτε για να πηξουμε στις ερωτησεις απο jason , δε θα την παλεψουμε ας παρουμε αναβολη!! :Phttp://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/144650/erxontai-1-000-proslipseis-ova-stis-enoples-dynameis-video 3
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 oταν πεινας τοσο πολυ , σου φαινονται αμβροσια !! :P ετοιμαστειτε για να πηξουμε στις ερωτησεις απο jason , δε θα την παλεψουμε ας παρουμε αναβολη!! :P http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/144650/erxontai-1-000-proslipseis-ova-stis-enoples-dynameis-video :-D :-D ερχονται προσληψεις κανουμε ντου απο παντου 1
jason97 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 παλι με εμενα τραβατε να κανετε αιτησεις 1
aphotic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια γινεται να αποφυγουμε καπως τα ΣΠΕΝ?Ειμαι Ι3 αοπλο...καποια ατομα απ'οτι ειδα στην μοναδα μου κοντευουν να τελειωσουν και δν εχουν παει ακομα πως γεινεται αυτο..
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια γινεται να αποφυγουμε καπως τα ΣΠΕΝ?Ειμαι Ι3 αοπλο...καποια ατομα απ'οτι ειδα στην μοναδα μου κοντευουν να τελειωσουν και δν εχουν παει ακομα πως γεινεται αυτο.. και εγω με i3 αοπλο δεν πηγα ΣΠΕΝ. ειναι αναλογα τη μοναδα. στο 401 δεν πανε αλλα και να πας αγγαρειες θα κανεις αφου εισαι αοπλο. μλκια βεβαια
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 τραβατε να κανετε αιτησεις Το ονειρο μας μπορει να γινει πραγματικοτητα...
jimakos234 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Τοση μπιχλα δεν εχω αναδει . Αηδιασα στο κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ στην Αυλωνα. 1
jason97 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 oταν πεινας τοσο πολυ , σου φαινονται αμβροσια !! :P ετοιμαστειτε για να πηξουμε στις ερωτησεις απο jason , δε θα την παλεψουμε ας παρουμε αναβολη!! :P http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/144650/erxontai-1-000-proslipseis-ova-stis-enoples-dynameis-video γιατί δεν έχει ήχο?
dionisis1925 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 παλι με εμενα τραβατε να κανετε αιτησεις Ιάσωνα. Αιτήσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα μπορούν να υποβάλλουν οι υποψήφιοι, από σήμερα Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, έως και την Πέμπτη, 2 Μαρτίου. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η προθεσμία αφορά όλους τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) και είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση-δήλωση. Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται τη σχετική αίτηση-δήλωση, είτε από το διαδίκτυο, είτε από το λύκειό τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις