Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Για εμένα που δεν έχω ξηροδερμια, τι νόημα είχε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Για εμένα που δεν έχω ξηροδερμια, τι νόημα είχε; ψαξε βαθια μεσα σου και θα βρεις την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κατάλαβε κάνεις τι νόημα έχει το ξύρισμα κάθε μέρα στο στρατό; Nαι να εχουν ολοι ιδιες φατσες (εφοσον δεν φυτρωνουν σε ολους τα γενια copy paste), για καθαριοτητα-υγιεινή, πειθαρχια, κτλπ. Στρατου πραγματα, με καποιες εξαιρεσεις σε πολλες χωρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καθαριότητα, υγιεινή απορριπτονται, υπήρχαν άτομα που έκαναν ένα μπάνιο το μήνα, δίμηνο. Πειθαρχία, lol. Πρακτικά, έχει κανένα νόημα ή είναι απομειναρι του παρελθόντος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά πιστεύω οτι έχει να κάνει με την ομοιομορφία μαζί με την υγιεινή. Τώρα αν ο άλλος είναι μπίχλας, ε δεν ευθύνονται οι τρίχες του και το πόσες γι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andybbgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 295 σειρά, Ε'Μοίρα Καταδρομών - 12 μηνο, θα μπορουσα να κανω 6μηνο τοτε (ισως και 3μηνο) αν εφερνα δικαιολογητικά...αλλα ήθελα να παω καταδρομέας δεν ηθελα μειωσω τη θητεια μου, δεν υπηρχε νοημα αλλιως.. η εμπειρια μετραει πανω απολα και αν μπεις με τη σωστή νοοτροπία τοτε οπως λενε ολοι ειναι μεγαλο σχολειο ο στρατος....αν μπεις με τη λαθος νοοτροπια τοτε θα μετρας μερες απο τη στιγμη που παρουσιαστικες (και πιστευω αυτο ειανι το χειροτερο)....... οι τελευταιοι 2 μηνες πάντως ηταν χρόνια ειδικα σε τετοιες θητειες στις ειδικες δυναμεις, μεχρι και την τελευταια μερα εισαι ψαρι...δεν εισαι παλλιος, λουφαρεις ελάχιστα ως καθολου , ολα εξακολουθουν να γινοντε κατα γράμμα ως το τελος..λελε μονο οταν παρεις το απολυτηριο...αλλα κατα τη γνωμη μου, ετσι περνανε και πιο γρηγορα οι μερες - συνεχεια εισαι απασχολημενος με κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 295 σειρά, Ε'Μοίρα Καταδρομών - 12 μηνο, θα μπορουσα να κανω 6μηνο τοτε (ισως και 3μηνο) αν εφερνα δικαιολογητικά...αλλα ήθελα να παω καταδρομέας δεν ηθελα μειωσω τη θητεια μου, δεν υπηρχε νοημα αλλιως.. η εμπειρια μετραει πανω απολα και αν μπεις με τη σωστή νοοτροπία τοτε οπως λενε ολοι ειναι μεγαλο σχολειο ο στρατος....αν μπεις με τη λαθος νοοτροπια τοτε θα μετρας μερες απο τη στιγμη που παρουσιαστικες (και πιστευω αυτο ειανι το χειροτερο)....... οι τελευταιοι 2 μηνες πάντως ηταν χρόνια ειδικα σε τετοιες θητειες στις ειδικες δυναμεις, μεχρι και την τελευταια μερα εισαι ψαρι...δεν εισαι παλλιος, λουφαρεις ελάχιστα ως καθολου , ολα εξακολουθουν να γινοντε κατα γράμμα ως το τελος..λελε μονο οταν παρεις το απολυτηριο...αλλα κατα τη γνωμη μου, ετσι περνανε και πιο γρηγορα οι μερες - συνεχεια εισαι απασχολημενος με κατι... ανάλογα πως θα σου κάτσει σε μας κοιμόταν-έτρωγε ο οδηγός του διοικητή του ετεθ και έκανε ζωάρα κάθε μέρα έξω και δεν έκανε αγγαρεία τπτ ... το μόνο που είχε να ξυπνήσει 5.30 το πρωί για να πάει να τον πάρει και να τον πάει στην μονάδα τους και μετά 2.30 πίσω σε μας τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 οι τελευταιοι 2 μηνες πάντως ηταν χρόνια ειδικα σε τετοιες θητειες στις ειδικες δυναμεις, μεχρι και την τελευταια μερα εισαι ψαρι...δεν εισαι παλλιος, λουφαρεις ελάχιστα ως καθολου , ολα εξακολουθουν να γινοντε κατα γράμμα ως το τελος..λελε μονο οταν παρεις το απολυτηριο...αλλα κατα τη γνωμη μου, ετσι περνανε και πιο γρηγορα οι μερες - συνεχεια εισαι απασχολημενος με κατι... Γοπινγκ και αποψιλωση μέχρι την τελευταία μέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καθαριότητα, υγιεινή απορριπτονται, υπήρχαν άτομα που έκαναν ένα μπάνιο το μήνα, δίμηνο. Πειθαρχία, lol. Πρακτικά, έχει κανένα νόημα ή είναι απομειναρι του παρελθόντος; Αυτοι που δεν πλενονται στο στρατο δεν εχουν την στοιχειωδη ατομικη πειθαρχια και ειναι φυσικα βαρος και στους αλλους, που αργα ή γρηγορα συνετιζονται πετώντας τους στις ντουζιερες. Εμεις ετσι καναμε σε εναν που ειχε 2 μηνες να πληθει, δεν μπορουσαμε να τον πλησιασουμε. Ακομα και στον στρατο να μην ηταν, μπορει ντουζιερα να μην τον πετουσα αλλα δεν θα τον πλησιαζε ουτε ψωριαρα γατα. Οποτε ειναι κοινωνικα αποκλεισμενα τετοια ατομα. Επισης το ξυρισμα δινει μια ομοιογενια σε καθε σωμα. Καθως σπαει την ατομικοτητα του καθενος για να γινουν μια ομαδα. Στρατος ειναι δεν ειναι famestory! Αλλα τα μουσια του παντελο αλλες οι φαβοριτες του Σταματη Κοκοτα. Σκεψου 2 τυπους τετοιους με μουσια και παραλλαγη θα φαινοταν σαν τζχαντιστες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό είναι το θέμα με τον στρατό, το φαινεσθαι είναι πιο σημαντικό από το είσθε. Δημοσιοι υπαλληλοι που ασχολούνται με τις φαβοριτες και τα μουσια του καθενός. Όλα για την εικόνα και ουσία μηδέν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Απ το 6 μηνο στο Γ Σώμα 1000 φορές καλύτερα στην 173. ΠΟΛΥΥΥ μεγάλη κουβέντα. Όταν σε 80 μέρες σου βγαίνουν 10 υπηρεσίες, καταλαβαίνεις ότι το Γ σώμα δεν είναι στρατός. (όχι, δεν είμαι εγώ αυτός ο τυχερός) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Επισης το ξυρισμα δινει μια ομοιογενια σε καθε σωμα. Καθως σπαει την ατομικοτητα του καθενος για να γινουν μια ομαδα. Στρατος ειναι δεν ειναι famestory! Αλλα τα μουσια του παντελο αλλες οι φαβοριτες του Σταματη Κοκοτα. Σκεψου 2 τυπους τετοιους με μουσια και παραλλαγη θα φαινοταν σαν τζχαντιστες! 30Φ στον καθένα (εκτός από τον κεντρικό με το προβλεπέ μουστάκι), κλαρινογαμπροί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ΠΟΛΥΥΥ μεγάλη κουβέντα. Όταν σε 80 μέρες σου βγαίνουν 10 υπηρεσίες, καταλαβαίνεις ότι το Γ σώμα δεν είναι στρατός. (όχι, δεν είμαι εγώ αυτός ο τυχερός) Δεν ήταν ότι έφαγα καμιά εμπλοκή απλά πολύ αγγαρεία για το τίποτα. Έφυγα και Άσσηρο στον ΛΕΜ για κανα μήνα και ήταν πούδρα με καλό φαί κάθε μέρα. Απλά με τόσα βύσματα μαζεμένα στο Σώμα πάντα ο κληρος πέφτει στους άλλους. Διδυμότειχο κρύο και εκπαίδευση αλλά καλή παρέα και ο χρόνος περνούσε πιο "ποιοτικά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 30Φ στον καθένα (εκτός από τον κεντρικό με το προβλεπέ μουστάκι), κλαρινογαμπροί! American special forces επειδη κινουνται πολλοι και παιζουν μπαλα σε επιλεκτες ομαδες των 4-5 ατομων για να εισχωρησουν στις αμυνες του εχθρου ειναι ελευθεροι ξυρισματος. Επισης κανουν τους ρουφιανους, κινουνται με πολιτικα ρουχα σε Αφγανισταν και αλλες τετοιες χωρες που εχουν ολοι γενια σαν τους κλαρινογαμπρους εδω! Αλλη κατηγορια αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ναι γιατί νομίζεις ότι σε κάτι ΒΠΠ ξυριζόντουσαν και κόντρα μετά την απόβαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις