Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Γιατί σε ενδιαφέρει πότε παίρνει βαθμό ? θα του κάνεις δώρο ? 

Πρέπει να ξέρει για να μπορεί να υπολογίζει μετά κάθε πότε θα παίρνει κι αυτός βαθμό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το αξύριστος που τ είδες? κι για το κούρεμά αυτό δύσκολα τρως καμπάνα

Δε σας μαζευανε εσας και απο-καλυφθειτε να ελεξουν τη κωμη σας εναν προς εναν?? :P

Δε σας μαζευανε εσας και απο-καλυφθειτε να ελεξουν τη κωμη σας εναν προς εναν?? :P

ναι αλλα δεν τρωγαμε καμπανα απλα μας ελεγαν να παμε να κουρευτουμε αλλιως μετα θα φαμε καμπανα :P

οκ το αποκλείουμε του ανθυπασπιστη

άρα αρχιλοχιες πότε προβλέπεται να γίνουν

γιατί δεν ξέρω σε ποια χρόνια πήρε μέρος

σιγά εποπ είναι όχι στρατηγός για να τον εκμεταλλευτω

Αμέσως στο βύσμα το μυαλό σου :o

Να εκμεταλευτείς το γεγονός οτι είναι επαγγελματίας στρατιωτικός ρωτώντας τον όλα όσα θες να μάθεις για τους ΕΠΟΠ, τις προκυρήξεις, προαγωγές, μισθούς κλπ εννοώ...

το αξύριστος που τ είδες? κι για το κούρεμά αυτό δύσκολα τρως καμπάνα

Έχει μουστάκι και το ακομβίωτος σημαίνει οτι έχει κουμπί ξεκούμπωτο. Το μαλλί δεν με νοιάζει, έτσι κι αλλιώς θα κάνει φαλάκρα φορώντας το κράνος εννέα συνεχόμενους, ολόκληρους, ατελείωτους μήνες! :mrgreen:

Κατά τ' άλλα, πέντε στερήσεις εξόδου γιατί δεν έχει τ' αρχίδια να βγεί ο ίδιος να παραπονεθεί και βάζει άλλους και πέντε στερήσεις σε 'σένα γιατί ανακατέφθηκες. :mad:

Υ.Γ. Αν δεν του αρέσει, εκτελεί και μετά βγαίνει παραπονούμενος κι εσύ αν σπάζεσαι, να κοπείς. :rolleyes: :mrgreen: :lol: :P

Για πείτε βρε παλικάρια, το 173 ΜΕΑ/ΑΠ στην Λεπτή τι λέει?

Ήμουν στην 173 ΜΕΑ/ΑΠ όταν ήταν ακόμη στην Καρωτή λίγο έξω απο το Διδυμότειχο. Δυστυχώς ό,τι πληροφορίες και να σου δώσω μάλλον άχρηστες θα είναι.

Ενδεικτικά καθημερινές κάναμε εκπαίδευση στο αντιεροποτικό πυροβόλο rheinmetal, φάση μαζευόμαστε στον όρχο με πινακα και μάθημα. Όταν τέλειωσαν αυτά κοτσάραμε τα πυροβόλα στο στάγιερ και πηγαίναμε στα γύρω βούνα για άσκηση, στήναμε το πυροβόλο, δίχτυ παραλλαγής και περιμέναμε την επιθεώρηση του διοικητή. Παρασκευές κλασσικά συντήρηση του πυροβόλου στον όρχο. Πολύ λάδι! Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ατάκα ενός παιδιού όταν έλυσε το πυροβόλο και είπε στην νέα φουρνία να ξεκινήσει το γρασάρισμα " Δικό σας".

Στο ΚΨΜ είχε 6 υπολογιστές κι εκεί έκανα εγώ τον "admin". Internet cafe εντός στρατοπέδου φάση. Στην πένα τους ειχα με έξτρα χειριστήρια playstation για gaming και ταινίες και σειρές στην μεγάλη TV.

Απ το 6 μηνο στο Γ Σώμα 1000 φορές καλύτερα στην 173.

• Like 1

Το μουστάκι είναι προβλεπε

Με αμφισβητείιιςς;... Στον τάκο κι εσύ, παρέα τους. :mad:

το ξέρω οτι είναι προβλεπόμενο, έτσι το 'πα (για να μην πω απλά ακομβίωτος):mrgreen: :lol:

Κατάλαβε κάνεις τι νόημα έχει το ξύρισμα κάθε μέρα στο στρατό;

εμενα ειχε νοημα γιατι εχω ξηροδερμια. θελω καθαρο δερμα γιατι μετα με τρωει και βγαζω ασπρα σαν πυτιριδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...