dimitris21gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Όσο το έψαξα από το ιντερνετ ένα δρομολόγιο βρήκα ναι. Θα το κοιτάξω όμως και αύριο σε ταξιδιωτικό γραφείο. Κάθε μέρα έχει ένα δρομολόγιο αλλά όχι την ίδια ώρα. Το μόνο που βολεύει είναι της Τετάρτης που ξεκινάει στις 3 οπότε το προλαβαίνω εφόσον θα φτάσω 2 με το τρένο. Αλλά η Τετάρτη είναι 2 μέρες μετά!
jimakos234 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ξεχασα να ρωτησω, τι εκπαιδευση εκανες σαν αναλυτης? Καποιοι μου ειπαν οτι παιζει να μην κανω ΣΠΕΝ με αυτη την ειδικοτητα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Πάρε τηλέφωνο, ξέρουν και στη μονάδα και το φρουραρχειο ποτέ έχει πλοίο. Να ξέρεις δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε να πάρεις ΚΤΕΛ, αεροπλάνο, ούτε να πας σε ξενοδοχείο. αν σου πουν τίποτα σάπια από το τηλέφωνο. Πάντως έχεις μπλέξει άσχημα, θα θες να πάρεις άδεια την τάδε μέρα, και δεν θα μπορείς γιατί θα βολεύει το δρομολόγιο από το στρατόπεδο, θα πηγαίνεις Αλεξ/λη και το τρένο θα έχει φύγει, κτλ. Τζάμπα ταλαιπωρία και τα κωλοβυσματα υπηρετούν απέναντι από το σπιτάκι τους...
dimitris21gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ναι φίλε άστα να πάνε. Εκεί μέσα σιχάθηκα τελείως πια την νοοτροπία των βολεψάκιδων με αυτά που είδα και κατά την διάρκεια της παραμονής μου στο κέντρο και την τελευταία μέρα που μάθαμε τις μεταθέσεις μας και είδα κάτι παλικάρια της φακής που το παίζαν ιστορία και τσίμπησαν μεταθέσεις σε ΓΕΣ, Άγιο Στέφανο, Καπανδρίτι κλπ
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αναβολή / απαλλαγή, αν δεν έχεις βύσμα θα σου βγει η Παναγία χωρίς λόγο. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αναβολή / απαλλαγή, αν δεν έχεις βύσμα θα σου βγει η Παναγία χωρίς λόγο. Ισχύει 100%. Αλλά αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση το παιδί έχει ήδη ορκιστεί δεν έχει νόημα να κυνηγήσει κάτι τέτοιο. Τον γάιδαρο τον έφαγε. Η προσαρμογή είναι το σχετικά δύσκολο κομμάτι. Μετά κωλοβαράς στην κυριολεξία μέχρι να περάσει η θητεία.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 εχει φάει τον γαϊδαρο επειδη ορκιστηκε; ναι, κωλοβαράς σβηνοντας μερες απο την ζωη σου.
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 εχει φάει τον γαϊδαρο επειδη ορκιστηκε; ναι, κωλοβαράς σβηνοντας μερες απο την ζωη σου. Έχει δρόμο μπροστά του αλλά αφού μπήκε στην διαδικασία να καταταγεί και να περάσει έναν μήνα περίπου δεν έχει κανένα νόημα να μπει σε διαδικασία αναβολής / απαλλαγής. Το ότι κωλοβαράς σβήνοντας μέρες από την ζωή σου φυσικά και ισχύει 200%. Γιατί υπάρχει άνθρωπος που να νομίζει ότι μαθαίνεις όντως κάτι σημαντικό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Η ατάκα "έφαγε το γαΐδαρο" που χρησιμοποίησες πριν όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες τώρα... 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 το δεξι ρουθούνι του γαϊδαρου έχει φάει μέχρι τώρα. αποψη σου ειναι ότι δεν έχει νοημα να φύγει τώρα, το κέντρο δεν ειναι στρατός, στην μονάδα αρχίζει...
dimitris21gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Σε περιπτώσεις σαν τις δικές μου που θέλω ταξίδι 35+ ωρών για πάω και να έρθω Σαμοθράκη από το σπίτι μου με τρένο και πλοίο παίζει αν είναι να πάρω 5 μέρες άδεια πχ να μου δίνουν 1 έξτρα επειδή το ταξίδι κρατά πολύ ή μπα; Επίσης, εφόσον πιάνεται για παραμεθόριο έχω κάθε μήνα που υπηρετώ εκεί 2 μέρες τιμητική και διπλάσια κανονική άδεια;
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 διπλάσια κανονική δεν υπάρχει, κατά τα αλλα ναι, τ.ά.π. 2 μέρες το μηνα και μια μέρα προαναχωριση όταν έχεις άδεια.
Thaninho Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Στην περίπτωση σου φαίνεται να είναι ζόρικη η Σαμοθράκη οπότε προσπάθησε να κάνεις φιλαράκια και καντε οτι παπαρια σας κατέβει στο κεφάλι ( παντα με μέτρο και ασφάλεια ) γιατι αν εισαι ολη μερα και σιχτιριζεις δεν θα περνάν και οι μερες. Ερχεται και καλοκαιράκι εξοδο και με την μια παραλία για φωτοσύνθεση
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι να ζεστανει ο καιρός εκεί πάνω έχει ακόμα κάνα τετράμηνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις