Tsalikis177 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ναι ειδικα οποιος φιδιασε στο πολεμικο μουσειο και στο Πενταγωνο θα ειναι βραχος στα συνορα της χωρας. Δεν θα πολεμησουμε με το Δαρειο ή τον Ξερξη για να θελουμε απλα κορμια. Αν δεν εχουν ανταλλακτικα τα αεροπλανα και τα καραβια, τα φανταρια με τα απαρχαιωμενα οπλα θα μας σωσουν; Επισης ενας μορφωμενος (που το λες πολυ υποτιμητικα) μπορει να ειναι 10 φορες πιο χρησιμος σαν επιστημονας απο οτι σαν κρεας στην πρωτη γραμμη. βρε χριστιανέ μου, στον πόλεμο, τα μέσα που έχει μια χώρα είναι 10% αεροπλάνα και καράβια και το υπόλοιπο 90% είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΦΕΚΗ. άρα καλά λέω ότι οι επιστήμονες είναι άχρηστοι στον στρατό. θα επιβιώσει μόνο αυτός που έχει μάθει να επιβιώνει σε άθλιες καταστάσεις, που έχει την σωματική και πνευματική αντοχή. και γενικά είναι ΜΑΧΗΤΗΣ (είτε λίγο είτε πολύ) τι μαχητής να είναι ένας πανεπιστήμονας? μαχητής του καναπέ? ή θα μας χρησιμεύσει να μας βγάλει μαθηματικό τύπο πως να πετύχουμε στόχο στο κεφάλι στο 1χλμ με Γ3.
djcat Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 παιδες ορκιστηκα χτες στο ρεθυμνο στους Αερομεταφερομενους (κοκκινος μπερες), αλλα πηραμε τον μπλε μπερε σαν απλοι οπλιτες, κοκκινο μονο οσοι μεινουν στην μοναδα μετα τα ΣΠΕΝ. Ειχα δηλωσει ΕΛΔΥΚ και ειχα καταθεσει το πτυχιο μου (ΑΕΙ Πληροφορικη) και με πηραν σαν προγραμματιστη-αναλυτη -- ειδικη κατασταση ειδικοτητα. Ενας εποπ μου ειπε οτι λογικα θα εχω καποιο βαθμο και παιρνω τα 360. καμια ιδεα αν ισχυει? και που περιπου θα με στειλουν? Το μονο που ξερω ειναι οτι παρουσιαζομαι Αυλωνα. Αυλώνα θα μαζευτείτε για να σας στείλουν Κύπρο - δε θα κάτσετε εκεί σχεδόν καθόλου, μια-δυο μέρες. Η ΕΛΔΥΚ έχει 3 στρατόπεδα στο νησί - το Σύνταγμα στον Άγιο Ιωάννη, το 1ο τάγμα στη Μαλούντα και το 2ο τάγμα στην Αθαλάσσα στη Λευκωσία. Στέλνουν όμως και κάποιους σε στρατόπεδα μαζί με τους Κύπριους. Γραφείο πληροφορικής έχει σίγουρα στο Σύνταγμα, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν έχεις ένδειξη βαθμοφόρου. Θα περάσεις καλά όμως. Δικό σου γραφειάκι που κλειδώνεις και πόρτα.
Tsalikis177 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Όσες φορές τους το είπα αυτό μου είπαν "τώρα σε χρειαζόμαστε για Χ. Όπου Χ βάλε αγγαρείες, υπηρεσίες κλπ". Το ίδιο θα σε πουν και αν γίνει πόλεμος. Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει εκείνη την στιγμή, πόσα πτυχία έχεις. Για άμυνα θα σε θέλουν. Ρε μην κοιτάς τι γίνεται τώρα... και δλδ ποιος θα κάνει τις αγκαρίες? ο ΕΠΟΠ? ή οι αξιωματικοί. ΑΝΤΕ που όταν κάνουν ασκήσεις κλαίγεστε... και μετά λέτε "δεν κάνει τπτ ο ΕΣ". είστε παράλογοι!
jimakos234 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Αυλώνα θα μαζευτείτε για να σας στείλουν Κύπρο - δε θα κάτσετε εκεί σχεδόν καθόλου, μια-δυο μέρες. Η ΕΛΔΥΚ έχει 3 στρατόπεδα στο νησί - το Σύνταγμα στον Άγιο Ιωάννη, το 1ο τάγμα στη Μαλούντα και το 2ο τάγμα στην Αθαλάσσα στη Λευκωσία. Στέλνουν όμως και κάποιους σε στρατόπεδα μαζί με τους Κύπριους. Γραφείο πληροφορικής έχει σίγουρα στο Σύνταγμα, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν έχεις ένδειξη βαθμοφόρου. Θα περάσεις καλά όμως. Δικό σου γραφειάκι που κλειδώνεις και πόρτα. κομπλε,δεν με πειραζει αν δεν εχω βαθμο αν ειμαι χαλαρος. αν και τα 360 θα ηταν ωραια
m0i Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Σε δουλειες που ζητουν φωτοτυπια το απολυτηριο εσυ να πεις ιστοριες.Δε θα το διαβασουν.Κ επισης ειπε λιμενικο,ειναι δημοσιο οχι ο κυρ γιωργος απο το μπακαλικο που σε ξερει απο τοτε που γεννηθηκες.
Sarandis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Έγραψε σήμερα η στρατολογία κεεμ Σπάρτη. Έψαξα και λέει τα εξής: • Σχολή Οδηγών στη Σπάρτη. • Σχολή Μαγείρων στο Γύθειο. • Σχολή Αρτοποιών στη Σπάρτη. Τι φάση; Εκπαίδευση θα κάνω ή σχολή; PS. Ο στρατός με τρολλάρει πριν μπω, κοιτάω κάνα μήνα και η κατάταξη βγήκε στα γενέθλιά μου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ρε μην κοιτάς τι γίνεται τώρα... και δλδ ποιος θα κάνει τις αγκαρίες? ο ΕΠΟΠ? ή οι αξιωματικοί. ΑΝΤΕ που όταν κάνουν ασκήσεις κλαίγεστε... και μετά λέτε "δεν κάνει τπτ ο ΕΣ". είστε παράλογοι! Έλα ρε λογικε, δηλαδή τι θα πάθουν οι εποπ αν κάνουν τις αγγαρείες; Θα τους κοπεί το γάλα; Οι ξένοι στρατοι που δεν έχουν δουλακια πώς κάνουν τις αγγαρείες; 3
Skavenger Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα μάγκες επιτελούς άδεια 10ήμερων, θέλω να πω πως ως πρώτη εντύπωση πέρασα καλά γνώρισα πολύ καλά παιδιά,το κακό είναι πως ήταν αρκετά κουραστική η εκπαίδευση για έμενα τουλάχιστον που δεν ήμουν και πολύ γυμνασμένος και με έβαλαν Ι2(οκ για Κύπρο λέω). Είχα δήλωση Κύπρο λοιπόν από την πρώτη μέρα και δεν με πήραν +ότι με έβαλαν μάγειρα στην Σπάρτη απογοήτευση, και άλλοι που δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε(ήταν σαν εθελοντές) όταν ήρθε η επιτροπή τους πήρανε.. τι να πω μόνο έλεος... Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό κατά κάποιον τρόπο; Θα πάω και από Δευτέρα στο ρουφ να ρωτησω
dionisis1925 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα μάγκες επιτελούς άδεια 10ήμερων, θέλω να πω πως ως πρώτη εντύπωση πέρασα καλά γνώρισα πολύ καλά παιδιά,το κακό είναι πως ήταν αρκετά κουραστική η εκπαίδευση για έμενα τουλάχιστον που δεν ήμουν και πολύ γυμνασμένος και με έβαλαν Ι2(οκ για Κύπρο λέω). Είχα δήλωση Κύπρο λοιπόν από την πρώτη μέρα και δεν με πήραν +ότι με έβαλαν μάγειρα στην Σπάρτη απογοήτευση, και άλλοι που δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε(ήταν σαν εθελοντές) όταν ήρθε η επιτροπή τους πήρανε.. τι να πω μόνο έλεος... Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό κατά κάποιον τρόπο; Θα πάω και από Δευτέρα στο ρουφ να ρωτησω Δεν αλλάζουν αυτά.
Rmacobra Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα μάγκες επιτελούς άδεια 10ήμερων, θέλω να πω πως ως πρώτη εντύπωση πέρασα καλά γνώρισα πολύ καλά παιδιά,το κακό είναι πως ήταν αρκετά κουραστική η εκπαίδευση για έμενα τουλάχιστον που δεν ήμουν και πολύ γυμνασμένος και με έβαλαν Ι2(οκ για Κύπρο λέω). Είχα δήλωση Κύπρο λοιπόν από την πρώτη μέρα και δεν με πήραν +ότι με έβαλαν μάγειρα στην Σπάρτη απογοήτευση, και άλλοι που δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε(ήταν σαν εθελοντές) όταν ήρθε η επιτροπή τους πήρανε.. τι να πω μόνο έλεος... Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό κατά κάποιον τρόπο; Θα πάω και από Δευτέρα στο ρουφ να ρωτησω κατσε εσενα δεν σε πηραν κυπρο και τους υπολοιπους πηραν; και εγω μπαινω σπαρτη 13/3 και θελω να παω κυπρο
dimitris21gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Θήβα εγώ έκανα 9 υπηρεσίες. Σχετικά πολλές συγκριτικά με άλλους. 5 φορές εστιατόριο, 2 θαλαμοφυλίκια, 1 φορά τουαλέτες και 1 φορά καθαρισμό εσωτερικών χώρων. Έβγαιναν πολύ ΕΥ για άκυρους λόγους με αποτέλεσμα να χωθεί σε παραπάνω αγγαρείες αρκετός κόσμος. 1
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ένας φίλος μου που είναι ομογενής 3μηνο θα κάνει. μονο αν ειναι ομογενης
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 κατσε εσενα δεν σε πηραν κυπρο και τους υπολοιπους πηραν; και εγω μπαινω σπαρτη 13/3 και θελω να παω κυπρο Κάτσε εσύ δεν έχεις μπει ακόμα φαντάρος έτσι; Οταν πας στο ΚΕΝ θα δηλώσεις ότι θες να πας Κύπρο και μπορεί να σε πάρουν μπορεί και όχι. Για σιγουριά ψάξε βύσμα.
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Έβγαιναν πολύ ΕΥ για άκυρους λόγους με αποτέλεσμα να χωθεί σε παραπάνω αγγαρείες αρκετός κόσμος. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα δυστηχως αγαπητε στον στρατο.Ναι και απο στελεχη,εποπ ή και πιο πανω ειναι τι σου κατσει,αλλα το μεγαλυτερο βασανο ειναι οι ιδιοι οι φανταροι που εισαι μαζι. Χαίρεται παίδες, είμαι 25, το φθινόπωρο τελείωσα το μεταπτυχιακό. Επειδή δεν υπάρχει κάποια δουλειά και όσες βρήκα ζητούσαν εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία, λέω να μπω επιτέλους να τελειώνω με αυτήν την υπόθεση. Σκεφτόμουν να διέκοπτα την αναβολή αυτές τις ημέρες να έμπαινα με την ΕΣΣΟ του Μαϊόυ. Έκανα μια μικρή αναζήτηση και είδα ότι η Γ και Δ ΕΣΣΟ δεν είναι και οι καλύτερες για να καταταγείς, αφενός για το ότι χάνεις το καλοκαίρι και τρως όλη τη ζέστη στο στρατό ενώ ακόμη μπαίνουν λιγότερα άτομα άρα κάνεις περισσότερες υπηρεσίες. Όντως ισχύουν αυτά; Σκεφτόμουν να μπω τώρα τον Μάιο για να μη κάθομαι τσάμπα. Ωστόσο θα προτιμούσα κάποια ΕΣΣΟ όπου θα ήμουν ανάμεσα σε μεγαλύτερο πλήθος ατόμων πτυχιούχων κοντά στην ηλικία μου, μην μπω δηλαδή σε καμιά ΕΣΣΟ με όλα τα 19χρονα και μπλέξω... Έχω ακούσει ότι η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου είναι η καλύτερη για πτυχιούχους, όμως για εμένα είναι πολύ μακριά κι θα χάσω τσάμπα τόσους μήνες. Έλεγα για Σεπτέμβρη αλλά και αυτό φαίνεται μακρινό, 7 μήνες από τώρα.. Αν έμπαινα Μάιο θα έβγαινα 02/18 ενώ αν μπω Σεπτέμβριο θα βγω 06/2018 δηλαδή θα έχει καλοκαιριάσει και δε θα υπάρχει σίγουρα κάποια ανοιχτή θέση για δουλειά... Τι λέτε; Μην κανεις το λαθος και μπεις πριν τον Σεπτεμβριο.Θα βλαστημας την ωρα και την στιγμη οταν ερθει το καλοκαιρι,και ειδικα αν εισαι και παραμεθωρ. και σας πιασει καμια εμπλοκη,θα σου ερχεται να ζητησεις αναβολη. Ναι οντως το διαστημα αυτο μεχρι τον Σεπτεμβριο ειναι μεγαλο αλλα η ξενερα του καλοκαιριου με τις μεταθεσεις/εμπλοκη/ζεστη+στολες δεν παλευεται με τιποτα. Ασε που αν πας Σεπτεμβριο και βγεις κοντα Ιουνιο,μπορεις τον τελευταιο μηνα που συνηθως ο κοσμος παιρνει αδεια απολυσεως(απο τις μαζεμενες αδειες)να ψαξεις για καποια δουλεια για αργοτερα μετα τον στρατο. Οι καλυτερες περιοδοι παντως απο πλευρας πτυχιουχων ειναι Σεπτεμβριος(να μην φανε το καλοκαιρι μεσα στο στρατο,ειτε οταν πρωτομπαινουν ειτε στα τελειωματα οπως η επομενη σειρα Νοεμβριου)και μετα του Νοεμβριου που δεν θα χασουν την εξεταστικη του Σεπτεμβριου και δικαιουνται αργοτερα και φοιτητικη αδεια τον Γεναρη/Φλεβαρη για τα μαθηματα,αρα δεν χανουν και αυτη την εξεταστικη οπως αυτοι του Γεναρη.
jimakos234 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 ενταξει ρε παιδες, τις καθαριοτητες δεν τις μετρουσαμε καν σαν υπηρεσιες στο ρεθυμνο, 70 ατομα ημασταν εσσο, και καθε 3 μερες γινοταν κυκλος για τις καθαριοτητες. Απο ενοπλες καναμε αρκετες, ειδικα οταν εφυγαν τα ΣΠΕΝ (σκοπιες, θαλαμοφυλικια, περιπολο) και μαγειρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις