redfish777 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκίνα τη διαδικασία για Ι5. Επίσης, γιατί θέλεις να πάρεις Ελληνική Ιθαγένεια; SlickNick όταν λες διδαδικασια πως ακριβώς ποτέ ξεκινάει πριν παρουσιαστώ?, θα επειρεασει την δουλειά μου κατά κάποιο τρόπο ? Γιατί δουλεύω σε ναυπηγεία όπου περνώ άδεια εργασίας και από λιμενικό.. τώρα γιατί θέλω να την πάρω θα αρκεστώ να σου πω γιατί σιχάθηκα να πληρώνω παράβολα κάθε τόσο για να είμαι ´´νομιμος´´ γιατί ζω εργάζομαι σπούδασα εδώ και η ζωή μου είναι εδώ με λίγα λόγια. Όσο για το στρατό δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον υπηρετήσω εκτός του οικονομικού.. αν έβγαινε Λίγα χρόνια πριν θα πήγαινα με χαρά κι όλας ΑΛΛΑ πλέον το θεωρώ χάσιμο χρονου στην κατάσταση που βρίσκομαι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 SlickNick όταν λες διδαδικασια πως ακριβώς ποτέ ξεκινάει πριν παρουσιαστώ?, θα επειρεασει την δουλειά μου κατά κάποιο τρόπο ? Γιατί δουλεύω σε ναυπηγεία όπου περνώ άδεια εργασίας και από λιμενικό.. τώρα γιατί θέλω να την πάρω θα αρκεστώ να σου πω γιατί σιχάθηκα να πληρώνω παράβολα κάθε τόσο για να είμαι ´´νομιμος´´ γιατί ζω εργάζομαι σπούδασα εδώ και η ζωή μου είναι εδώ με λίγα λόγια. Όσο για το στρατό δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον υπηρετήσω εκτός του οικονομικού.. αν έβγαινε Λίγα χρόνια πριν θα πήγαινα με χαρά κι όλας ΑΛΛΑ πλέον το θεωρώ χάσιμο χρονου στην κατάσταση που βρίσκομαι.. Όταν έρθει το χαρτί της κατάταξης σου 5 μέρες πριν την ημερομηνία που πρέπει να παρουσιαστείς πας στο φρουραρχείο με χαρτί από Δημοσιο Νοσοκομείο (κατα προτίμηση) και ζητάς αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Αν την εγκρίνει η επιτροπή θα σου δώσουν λογικά 6 μήνες αναβολής, 1 χρόνο αναβολή ή 2 χρόνια αναβολής ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος. Συνήθως δίνουν 1 χρόνο αναβολής οπότε πρέπει να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία μόλις τελειώσει η αναβολή. Μόλις συμπληρώσεις 2 χρόνια αναβολών για ψυχολογικούς λόγους πας και παίρνεις την οριστική απαλλαγή Ι5 και τελείωσες. Το μόνο "Δύσκολο" (σε πολλά εισαγωγικά) είναι να πάρεις το χαρτί από το δημόσιο νοσοκομείο μιας και η επιτροπή κατα 99% απλά θα αντιγράψει αυτήν την γνωμάτευση και θα εγκρίνει το αίτημα. Δεν θα επηρεάσει την δουλειά σου για κανένα λόγο και το χαρτί απαλλαγής δεν γράφει τον λόγο της απαλλαγής (σε περίπτωση που φοβάσαι ότι θα σε φωνάζουν τρελό). Το μόνο που σου απαγορεύει είναι να μπεις σε σώματα ασφαλείας (αστυνομία κτλ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfish777 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 αν πάω δηλαδή σε ιδιώτη γιατρό δεν το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 αν πάω δηλαδή σε ιδιώτη γιατρό δεν το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη? Λογικά το λαμβάνουν απλά ίσως είναι πιο καχύποπτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά ορκίστηκα και εγώ Θήβα σήμερα και πήρα μετάθεση για Σαμοθράκη. Οκ μου έκατσε κάπως αλλά τι να γίνει, αυτό είναι τώρα. Έχει κανείς καμιά χρήσιμη πληροφορία σχετικά με το στρατόπεδο ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να με βοηθήσει; Καλή θητεία σε όλους όσους ορκίστηκαν σήμερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m0i Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 SlickNick όταν λες διδαδικασια πως ακριβώς ποτέ ξεκινάει πριν παρουσιαστώ?, θα επειρεασει την δουλειά μου κατά κάποιο τρόπο ? Γιατί δουλεύω σε ναυπηγεία όπου περνώ άδεια εργασίας και από λιμενικό.. τώρα γιατί θέλω να την πάρω θα αρκεστώ να σου πω γιατί σιχάθηκα να πληρώνω παράβολα κάθε τόσο για να είμαι ´´νομιμος´´ γιατί ζω εργάζομαι σπούδασα εδώ και η ζωή μου είναι εδώ με λίγα λόγια. Όσο για το στρατό δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον υπηρετήσω εκτός του οικονομικού.. αν έβγαινε Λίγα χρόνια πριν θα πήγαινα με χαρά κι όλας ΑΛΛΑ πλέον το θεωρώ χάσιμο χρονου στην κατάσταση που βρίσκομαι.. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα σε επηρεασει στη δουλεια αν παρεις ι5, τωρα αν δεν αναγραφεται ο λογος οπως λεει ο John,δε πιστευω να εχει και τοσο μεγαλη σημασια. Θα το λαμβανουν σαν ανικανοτητα, τωρα εχεις δεν εχεις και ποια ειναι δε θα τους ενδιαφερει και τοσο.(Ξαναλεω, προσωπικη μου αποψη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsalikis177 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα σε επηρεασει στη δουλεια αν παρεις ι5, τωρα αν δεν αναγραφεται ο λογος οπως λεει ο John,δε πιστευω να εχει και τοσο μεγαλη σημασια. Θα το λαμβανουν σαν ανικανοτητα, τωρα εχεις δεν εχεις και ποια ειναι δε θα τους ενδιαφερει και τοσο.(Ξαναλεω, προσωπικη μου αποψη) Όταν πας σε μια δουλειά και σε ρωτήσει που υπηρέτησες τι θα πεις? Ψέματα, πχ Έβρο. (τελεία) (που όντως υπηρέτησες 1-2 βδομάδες μέχρι να βγει το i5) ή Αλήθεια, Έβρο για 2 βδομάδες και πήρα i5 Και αν μπει σε λεπτομέρειες "πως ήταν, έσταξες, ζορικα κλπ" με απότερο σκοπό να δει τον χαρακτήρα σου, τι θα του πεις. Εκει αναγκαστικά του λες "πήρα ι5". πήρες ι5? άρα είσαι -ανίκανος-. Δεν αντέχεις κάποιες καταστάσεις και 1002 που θα σκεφτεί. Άρα λυπάμαι αλλά δεν κάνετε για αυτή την δουλειά. Εκτός και αν σκοπός ζωής σας είναι να δουλέψετε σε εργοστάσιο ή να γίνετε ακόμα ένας Έλληνας επιχειρηματίας με δάνειο 500.000 ευρώ. Θα έχετε αμάξι γκόμενα σπίτι επιχείρηση με δάνειο, δεν θα μπορείτε να το ξεχρεώσετε και στο τέλος όταν θα θέλει το κράτος να σας πάρει το σπίτι (που πήρατε με δανεικά) θα βρίζετε το κράτος. Για σοβαρευτείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μην λέτε σαχλαμάρες, το πολύ πολύ να σας ρωτησουν αν είναι εκπληρώμενες οι στρ. Υποχρεώσεις. Σιγά μην σας ρωτησουν να πείτε και καμιά ιστορία από τα στρατα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsalikis177 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μην λέτε σαχλαμάρες, το πολύ πολύ να σας ρωτησουν αν είναι εκπληρώμενες οι στρ. Υποχρεώσεις. Σιγά μην σας ρωτησουν να πείτε και καμιά ιστορία από τα στρατα. Ούτε αυτό θα σε ρωτήσουν. το βλέπουν στο βιογραφικό. Εκτός και αν πας ζητήσεις δουλειά στο μιλητό. Ναι έχεις δίκαιο. Ποια η πιθανότητα να συμβεί αυτό που λεω... 1/1000. Και δλδ να υποστεις 9μηνο γιατί μπορεί 1/1000 ένας μλκας να σε ρωτήσει κάτι παραπάνω. Γνώμη μου πάντως είναι ότι δεν πρέπει να δίνονται ι5 για πλάκα. Πρέπει όλοι να περάσουμε το 9μηνο για να μάθουμε σε κάποιες χ-συνήθκες. Αλλιώς, αν αύριο γίνει κάνα μπαμ είμαστε χαμένοι. Θα είμαστε μια χώρα με γιοτάδες-ανίκανους. Και στον πόλεμο οι μορφωμένοι (που λένε δεν θέλω στρατό για να σπουδάσω) είναι οι πιο άχρηστοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, άμα γίνει μπαμ με την εκπαίδευση στο σφουγγάρισμα και στις σκοπιες θα σώσεις την χώρα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 SlickNick όταν λες διδαδικασια πως ακριβώς ποτέ ξεκινάει πριν παρουσιαστώ?, θα επειρεασει την δουλειά μου κατά κάποιο τρόπο ? Γιατί δουλεύω σε ναυπηγεία όπου περνώ άδεια εργασίας και από λιμενικό.. τώρα γιατί θέλω να την πάρω θα αρκεστώ να σου πω γιατί σιχάθηκα να πληρώνω παράβολα κάθε τόσο για να είμαι ´´νομιμος´´ γιατί ζω εργάζομαι σπούδασα εδώ και η ζωή μου είναι εδώ με λίγα λόγια. Όσο για το στρατό δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον υπηρετήσω εκτός του οικονομικού.. αν έβγαινε Λίγα χρόνια πριν θα πήγαινα με χαρά κι όλας ΑΛΛΑ πλέον το θεωρώ χάσιμο χρονου στην κατάσταση που βρίσκομαι.. Ισχύει ότι έγραψε ο JohnTehGreek. Μια χαρά είναι το χαρτί από ιδιώτη. Τέλος μην μπαίνεις στην διαδικασία να νιώθεις ότι πρέπει να κρύβεσαι η να δικαιολογείσαι αν πάρεις το Ι5. Αν σε ρωτήσουν πες ότι είχες οικονομικά προβλήματα, που ισχύει, και πως έπρεπε να δουλεύεις. Άμα πέσεις σε πατριωτικόπληκτο ψεκασμένο εργοδότη που στραβώσει, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα ήθελες να δουλεύεις για αυτόν τον άνθρωπο έτσι και αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 παιδες ορκιστηκα χτες στο ρεθυμνο στους Αερομεταφερομενους (κοκκινος μπερες), αλλα πηραμε τον μπλε μπερε σαν απλοι οπλιτες, κοκκινο μονο οσοι μεινουν στην μοναδα μετα τα ΣΠΕΝ. Ειχα δηλωσει ΕΛΔΥΚ και ειχα καταθεσει το πτυχιο μου (ΑΕΙ Πληροφορικη) και με πηραν σαν προγραμματιστη-αναλυτη -- ειδικη κατασταση ειδικοτητα. Ενας εποπ μου ειπε οτι λογικα θα εχω καποιο βαθμο και παιρνω τα 360. καμια ιδεα αν ισχυει? και που περιπου θα με στειλουν? Το μονο που ξερω ειναι οτι παρουσιαζομαι Αυλωνα. Παντως στο ρεθυμνο καναμε αρκετη εκπαιδευση και υπηρεσιες γιατι ειμασταν λιγα ατομα σαν στρατοπεδο (3 βολες--1 νυχτερινη και 5 ενοπλες υπηρεσιες εκανα, πορεια σε φαραγγι και αλλα τετοια με full εξαρτισεις οπλα κλπ--ΛΕΝ τωρα) που σε καποια κεντρα καλα καλα τα ΣΠΕΝ δεν τα κανουνε. Ωραια ηταν, κομπλε τα παιδια, ολοι κρητικοι ειμασταν εκτος απο 5-6 ατομα, οσοι πανε για ΣΠΕΝ εκει ή μοναδα εχουν κατι πορειες να κανουν σε φαραγγια, γενικα θα λιωσουν λιγο, αλλα ολοι ειναι συνεννοησιμοι οι βαθμοφοροι, λιγο ο διοικητης ειναι περιεργος αλλα οκ. Σχετικα καλο φαι (αν και υπηρχαν και κατι φολες φαγητα) και οχι τοσο πολυ φιδιασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ούτε αυτό θα σε ρωτήσουν. το βλέπουν στο βιογραφικό. Εκτός και αν πας ζητήσεις δουλειά στο μιλητό. Ναι έχεις δίκαιο. Ποια η πιθανότητα να συμβεί αυτό που λεω... 1/1000. Και δλδ να υποστεις 9μηνο γιατί μπορεί 1/1000 ένας μλκας να σε ρωτήσει κάτι παραπάνω. Γνώμη μου πάντως είναι ότι δεν πρέπει να δίνονται ι5 για πλάκα. Πρέπει όλοι να περάσουμε το 9μηνο για να μάθουμε σε κάποιες χ-συνήθκες. Αλλιώς, αν αύριο γίνει κάνα μπαμ είμαστε χαμένοι. Θα είμαστε μια χώρα με γιοτάδες-ανίκανους. Και στον πόλεμο οι μορφωμένοι (που λένε δεν θέλω στρατό για να σπουδάσω) είναι οι πιο άχρηστοι. Ναι ειδικα οποιος φιδιασε στο πολεμικο μουσειο και στο Πενταγωνο θα ειναι βραχος στα συνορα της χωρας. Δεν θα πολεμησουμε με το Δαρειο ή τον Ξερξη για να θελουμε απλα κορμια. Αν δεν εχουν ανταλλακτικα τα αεροπλανα και τα καραβια, τα φανταρια με τα απαρχαιωμενα οπλα θα μας σωσουν; Επισης ενας μορφωμενος (που το λες πολυ υποτιμητικα) μπορει να ειναι 10 φορες πιο χρησιμος σαν επιστημονας απο οτι σαν κρεας στην πρωτη γραμμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Επισης ενας μορφωμενος (που το λες πολυ υποτιμητικα) μπορει να ειναι 10 φορες πιο χρησιμος σαν επιστημονας απο οτι σαν κρεας στην πρωτη γραμμη. Όσες φορές τους το είπα αυτό μου είπαν "τώρα σε χρειαζόμαστε για Χ. Όπου Χ βάλε αγγαρείες, υπηρεσίες κλπ". Το ίδιο θα σε πουν και αν γίνει πόλεμος. Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει εκείνη την στιγμή, πόσα πτυχία έχεις. Για άμυνα θα σε θέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Tol5 επηρεάζει μόνο αστυνομία πυροσβεστική λιμενικο και τίποτα άλλο. Κανείς δεν θα σε ρωτήσεις που υπηρετήσες και δεν έχεις και λόγο να του απαντήσεις σε κάτι τέτοιο. Τα άλλα περί ανάγκης για 9μηνο για περίπτωση πολέμου τα λέγαμε σελίδες πριν μην επαναλαμβάνομαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις