Tsalikis177 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι υπηρετείς 3μηνο έτσι και αλλιώς...πόσο να μειωθεί ακόμα; θα πάρεις αναβολή. μια συμβουλή για να περάσει το 9μηνο... κοίτα να φιδιάζεις (να σε ξεχνάνε) στα φυλάκια.
dionisis1925 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμα οι πράσινοι αυτο δεν αλλάζει,δεν νομίζω πως γίνεται κιόλας αλλά απ όσα ακούω έχει "αναβαθμιστεί" το όλο θέμα. Πλέον όσο και να ζορίζονται τίποτα δεν αλλάζει χέρια.Με το ζόρι πήρε ένα νούμερο ΗΣΑ η ΣΣΞΓ και ακόμα και γιαυτο έγινε "αγώνας" μιας και ο τωρινός διοικητής είναι... Το ζόρι πάει στους πεζικάριους όπου δεν υπάρχουν άτομα και αναγκαστικά πήραν τα εστιατόρια οι πράσινοι Όσο για το "καλύτερα μακριά απ'το σπίτι σου" δεν ξέρω πόσα τέτοια στρατόπεδα στην Αθήνα αξίζουν αυτον τον χαρακτηρισμό αλλά το 951 είναι σίγουρα ένα από αυτα δυστυχώς 13ΔΕΕ 2008 μέχρι 2010 ήτανε παράδεισος..τα βύσματα μετά το Κέντρο και τα ΠΕΝ του ΚΕΕΔ πήγαιναν εκεί..και μετά πήγαιναν και 2-3 μήνες παραμεθόριο για τα μάτια του κόσμου
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 θα πάρεις αναβολή. μια συμβουλή για να περάσει το 9μηνο... κοίτα να φιδιάζεις (να σε ξεχνάνε) στα φυλάκια. Δεν νομίζω να του δώσουν αναβολή τόσο απλά στα 23 του. Φυσικά το ότι βρήκε δουλειά δεν είναι λόγος αναβολής. Σε αναβολή το μόνο που θα μπορούσε να πάρει είναι μαξ να μπει 1-2 ΕΣΣΟ αργότερα. Και αυτό παίζεται όμως.
JimxxZe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Χαίρεται παίδες, είμαι 25, το φθινόπωρο τελείωσα το μεταπτυχιακό. Επειδή δεν υπάρχει κάποια δουλειά και όσες βρήκα ζητούσαν εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία, λέω να μπω επιτέλους να τελειώνω με αυτήν την υπόθεση. Σκεφτόμουν να διέκοπτα την αναβολή αυτές τις ημέρες να έμπαινα με την ΕΣΣΟ του Μαϊόυ. Έκανα μια μικρή αναζήτηση και είδα ότι η Γ και Δ ΕΣΣΟ δεν είναι και οι καλύτερες για να καταταγείς, αφενός για το ότι χάνεις το καλοκαίρι και τρως όλη τη ζέστη στο στρατό ενώ ακόμη μπαίνουν λιγότερα άτομα άρα κάνεις περισσότερες υπηρεσίες. Όντως ισχύουν αυτά; Σκεφτόμουν να μπω τώρα τον Μάιο για να μη κάθομαι τσάμπα. Ωστόσο θα προτιμούσα κάποια ΕΣΣΟ όπου θα ήμουν ανάμεσα σε μεγαλύτερο πλήθος ατόμων πτυχιούχων κοντά στην ηλικία μου, μην μπω δηλαδή σε καμιά ΕΣΣΟ με όλα τα 19χρονα και μπλέξω... Έχω ακούσει ότι η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου είναι η καλύτερη για πτυχιούχους, όμως για εμένα είναι πολύ μακριά κι θα χάσω τσάμπα τόσους μήνες. Έλεγα για Σεπτέμβρη αλλά και αυτό φαίνεται μακρινό, 7 μήνες από τώρα.. Αν έμπαινα Μάιο θα έβγαινα 02/18 ενώ αν μπω Σεπτέμβριο θα βγω 06/2018 δηλαδή θα έχει καλοκαιριάσει και δε θα υπάρχει σίγουρα κάποια ανοιχτή θέση για δουλειά... Τι λέτε;
panosno1com Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 (παρε Ι5 ) Θα ελεγα μπες να ξεμπερδευεις , πιστευω το θεμα ειναι που θα πεσεις ,τουλαχιστον απο αποψη υπηρεσιων. Φαντασου στην Σπαρτη παντως Αυγουστο μηνα, το πρωι σκαγαμε στη ζεστη το βραδυ το ψιλοδαγκωναμε απ την υγρασια , οχι τσολοκρυο αλλα καλο κρυακι. Αν δε θες να καθεσαι μπες asap . Το καλο αν μπεις φθινοπωρο θα ειναι οτι δε θα κανεις παρελαση (προβες ειδικα) μεσα στο λιοπυρι .. Καλυτερα παντως μαιος με φλεβαρης να εχεις ξεμπερδεψει για την επομενη σεζον εστω..
JimxxZe Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλυτερα παντως μαιος με φλεβαρης να εχεις ξεμπερδεψει για την επομενη σεζον εστω.. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που σκέφτομαι για Μάιο... Αλλά αν όντως Μάιο, Ιούλιο μπαίνουν ελάχιστα άτομα με αποτέλεσμα να βγάλω όλο το καλοκαίρι με τη ζέστη στο στρατόπεδο να τρώω όλες τις υπηρεσίες και να έχεις και λιγότερες πιθανότητες να βρεις άτομα να ταιριάξεις για παρέα δε θα το ήθελα.... δίλλημα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Με διαφορά η χειρότερη ΕΣΣΟ...
Rmacobra Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 https://katataxi.army.gr/el/anazitisi παιδια παω να γραψω το επωνυμο και δεν αφηνει και σε εσας το ιδιο γινεται; ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗ εφοδιασμου μεταφορον ειμαι τι λεει παιδια γνωριζετε τιποτα;
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αυτός είναι ο κύριος λόγος που σκέφτομαι για Μάιο... Αλλά αν όντως Μάιο, Ιούλιο μπαίνουν ελάχιστα άτομα με αποτέλεσμα να βγάλω όλο το καλοκαίρι με τη ζέστη στο στρατόπεδο να τρώω όλες τις υπηρεσίες και να έχεις και λιγότερες πιθανότητες να βρεις άτομα να ταιριάξεις για παρέα δε θα το ήθελα.... δίλλημα... Συγνώμη κιόλας γιατί να μην βρεις παρέα να ταιριάξεις; 19 θα είναι τα παιδιά εκεί όχι 9. Επίσης για να γλυτώσεις υπηρεσίες κτλ. κοίτα μήπως σε χώσουν σε κανένα γραφείο μιας και έχεις και μεταπτυχιακό να βγάλεις την θητεία σου ζωή και κότα.
georgeboo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Με διαφορά η χειρότερη ΕΣΣΟ... Γιατι το λες αυτο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι το λες αυτο; Γιατί έχει παράδοση η ΕΣΣΟ του Μαΐου να είναι η μικρότερη, άσε που τρως το καλοκαίρι στη μάπα. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί έχει παράδοση η ΕΣΣΟ του Μαΐου να είναι η μικρότερη, άσε που τρως το καλοκαίρι στη μάπα. Ε το καλοκαίρι λίγο πολύ έτσι και αλλιώς θα το φας στην μάπα εκτός αν μπεις Φθινόπωρο.
Gtr34 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 https://katataxi.army.gr/el/anazitisi παιδια παω να γραψω το επωνυμο και δεν αφηνει και σε εσας το ιδιο γινεται; ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗ εφοδιασμου μεταφορον ειμαι τι λεει παιδια γνωριζετε τιποτα; Μεγάλο στρατόπεδο , υπερπλήρες κψμ, έχει ποδαρόδρομο. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά
georgeboo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σημερα ορκιστηκαμε και εμεις που μπηκαμε τον Ιανουαριο, εγω στο Μεσολογγι περασα παρα πολυ καλα με την παρεα που ειχα.Το στρατοπεδο εμενα μου φανηκε σχετικα καλο αν και ειναι παλιο.Μετα το συμβαν που εγινε με τους Αλβανους, τα στελεχη εγιναν πολυ αυστηροι με τα μη προβλεπομενα κινητα και ηθελε πολυ προσοχη για εμας τους λιγους που δεν τα παραδωσαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις