billsnake21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Η στρατονομία ζωή και κότα ήταν από άποψη υπηρεσιών, κάτω από 3 έξω μία μέσα δεν έπεφταν, όταν οι καταδρομείς ήταν στο 10 μέσα μία έξω. Αλλά και πάλι είναι μαύρο το στρατόπεδο. Για ποια εποχή μιλάς? Διότι με τα τωρινά δεδομένα οι στρατονόμοι έχουν όλες τις υπηρεσίες εκτός από ΑΜ. και ούτε όταν έχουμε "πληρότητα" δεν τριπλώνει κάποιος έξω :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Για 2012 λέω. Στο φυλάκιο στη Δεκέλεια πήγαιναν μόνο από 13 ΛΔΒ, ούτε καν απ' τη 13 ΔΕΕ. Βασικά αν πριν αναφερόσουν στη 13 ΔΕΕ έχεις δίκιο, το πήξιμο το έτρωγε ο 13 ΛΔΒ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πλέον δεν είναι τόσο χάλια για τους πράσινους κ τις υπηρεσίες τις έχουν φορτωθεί όλες οι στρατονόμοι οι οποίοι παραμυθιάζονται ότι θα ξεχάσουν το όπλο σαν στρατονόμοι μέχρι να μπουν στο 951 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεκέλεια ποιοι πάνε πλέον; Εγώ πάντως θυμάμαι που όταν άρχιζαν να ζορίζονται οι στρατονόμοι έπαιρνε υπηρεσίες του στρατοπέδου και ο 13 ΛΔΒ που ήταν ούτως ή άλλως σε εμπλοκή. Πάντως το συγκεκριμένο στρατόπεδο είναι από εκείνα που λες «καλύτερα μακριά απ' το σπίτι σου». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kr0m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ με παρόμοια λογική δήλωσα και πήγα. Για ελληνικό στρατό μιλάμε. Δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, δεν υπάρχει λογική. Απλά θα δηλώσεις Ειδικές Δυνάμεις, και ό,τι δεις στο χαρτί της κατάταξης όταν έρθει η ώρα. Έχει τύχει να ακούσεις για τον περιβόητο ανεμιστήρα σε εξεταστικές; Κάπως έτσι θα παίρνονται αποφάσεις και στον ελληνικό στρατό, δεν εξηγείται αλλιώς. Με το ζόρι πάντως δε γίνεται τίποτα. Αν δε θες, το δηλώνεις. Όπου και να είσαι, εάν δηλώσεις ότι θες να κοπείς, κόβεσαι. Στη χειρότερη των περιπτώσεων να παρουσιαστείς ΚΕΕΔ (επειδή έτσι λέει το χαρτί κατάταξης) θέλοντας να κοπείς πριν ακόμα μπεις και να αναγκαστείς να κάτσεις κάποιες μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Τι εννοείς πόσο καιρό θα κρατήσει η ιστορία; θέλω να πω ότι : υποθέτουμε πως έχω τελειώσει το ΤΕΙ, και με καλούν να παρουσιαστώ Ιανουάριο (αν αυτό είναι αδύνατο να γίνει απλά υπέθεσε πως είναι δυνατό γιατί το φέρνω ως παράδειγμα για να καταλάβω), και σύμφωνα με το χαρτί μου να'μαι όντως ΕΔ. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι, τι θα γίνει σε αυτούς τους 9 μήνες; πχ 2 μηνες "κανονική"εκπαίδευση και μετά 7 στις ΕΔ ή τι;; ή πόσο καιρό χονδρικά περνάω και που τον περνάω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πλέον νομίζω πως έχει ως εξής: Στο κέντρο κάθεσαι ~3-4 εβδομάδες. Στο ΚΕΕΔ έχει τα ζόρια του, αλλά δεν έχει πολύ τρέξιμο. Πριν φύγεις απ' το κέντρο παίρνεις ειδικότητα, άδεια ορκομωσίας και όταν επιστρέφεις φεύγεις για μονάδα. Αν μιλάμε για Ειδικές Δυνάμεις, στη μονάδα που θα πας θα περάσεις ΤΠΕΝ που αν το τελειώσεις θα πάρεις το μπερέ. Αν δεν το τελειώσεις, θα είναι είτε επειδή θα έχεις κοπεί, άρα και θα έχεις φύγει από τις Ειδικές Δυνάμεις, είτε θα σε βάλουν να το ξαναπεράσεις με την επόμενη φουρνιά. Το ΤΠΕΝ κρατάει ~3 εβδομάδες. Σε στάζουν, ανάλογα και με τη μονάδα και το διοικητή βέβαια. Αφού πάρεις το μπερέ ακολουθεί τιμητική άδεια και μετά επιστρέφεις στη μονάδα και ξεκινά το κλασικό αιώνιο πανηγύρι: Τι υπηρεσία θα έχει ο καθένας και αν θα έχει έξοδο. Ενίοτε θα γίνεται και καμιά άσκηση να σπάει η μονοτονία. Αλλά όπως λέει κι ο Διονύσης, είναι αρκετά νωρίς αφού έχεις άλλα σχέδια για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 παιδιά είμαι του '99 και μας έχουν πει να πάμε σε ΚΕΠ να συμπληρώσουμε τα χαρτία για τον στρατό είμαι 1,83-85 περίπου, 69 κιλά και αρκετά λεπτός εμφανισιακά, και θα ήθελα να δηλώσω τις ειδικές δυνάμεις ως προτίμηση, διότι απ'οτι γνωρίζω ως τώρα, ναυτικό-αεροπορία-στρ. ξηράς πέφτει ξύσιμο, πράγμα που εγώ δε θα ήθελα.. αυτό που με ανησυχεί βέβαια είναι η ελαφριά αμβλυωπία και βλεφαρόπτωση στο αριστερό μου μάτι, αλλά και το γεγονός πως δεν έχω καθόλου καλή σχέση με ασκήσεις αντοχής όπως push-ups, κάμψεις κλπ, με εξαίρεση όμως του τρεξίματος. θα ήταν πιθανό να με δεχτούν στις ΕΔ λέτε; και εάν όχι, υπάρχει πιθανότητα να πάω σε κάποια "σοβαρή" μονάδα; Επειδή σε βλέπω λίγο να διστάζεις θα κάνεις το πολύ απλό. ΔΕΝ θα δηλώσεις Ε.Δ στο χαρτί και θα παρουσιαστείς κανονικά εκεί που θα σου πουν. Όταν με το καλό πας, μέσα σε λίγες μέρες περνάει κλιμάκιο των Ειδικών δυνάμεων και ρωτάει ποιος θέλει να πάει. Αν μέχρι τότε είσαι σίγουρος πολύ απλά δήλωσε το, πέρνα τα -αρκετά απλά- αθλήματα και σχεδόν σίγουρα είσαι μέσα. Γιατί η αλήθεια είναι αν δηλώσεις από την αρχή και σε στείλουν ΚΕΕΔ δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν και πως μπορείς να φύγεις αλλά έχω ακούσει όσοι το έκαναν μετά μέχρι να τους στείλουν σε άλλη μονάδα τους είχαν κάνει τα παιδιά για όλα τα θελήματα. Γιαυτό σου λέω καλύτερα κάντο όπως λέω και μην βιάζεσαι. Και τέλος όπως είπαν τα παιδιά τζάμπα σκας, αν κατάλαβα καλά είσαι Γ Λυκείου και έχεις και άλλα 3 χρόνια το λιγότερο σπουδών. Δεν είναι καθόλου απίθανη η περίπτωση να μην υπάρχει καν θητεία μεχρι να τελειώσεις. Οπότε πάρτο στο χαλαρό και μην σκας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί η αλήθεια είναι αν δηλώσεις από την αρχή και σε στείλουν ΚΕΕΔ δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν και πως μπορείς να φύγεις αλλά έχω ακούσει όσοι το έκαναν μετά μέχρι να τους στείλουν σε άλλη μονάδα τους είχαν κάνει τα παιδιά για όλα τα θελήματα. Κοίτα, δε θυμάμαι κάτι τέτοιο απαραίτητα. Είτε επειδή γίνεται Ο χαμός εκεί μέσα, ώστε είναι δύσκολο να ασχοληθούν με συγκεκριμένες περιπτώσεις, είτε επειδή κόβονται πολλοί στο ΚΕΕΔ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfish777 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά θέλω λίγο τα φώτα σας.. οσονουπο βγαίνει η ελληνική ιθαγένεια είμαι 23 αλλά τώρα έσκασε μια δουλειά πολύ καλή.. δεν αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες οι γονείς μου είναι άνεργοι.. και βοηθάω αν πάω χάνω την δουλειά λογικά ανεπιστρεπτί.. όποτε ούτε οι γονείς θα έχουν κάποιο στήριγμα. Τι επιλογές έχω για να το τρενάρω η ξέρω γω μείωση θητείας η κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά θέλω λίγο τα φώτα σας.. οσονουπο βγαίνει η ελληνική ιθαγένεια είμαι 23 αλλά τώρα έσκασε μια δουλειά πολύ καλή.. δεν αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες οι γονείς μου είναι άνεργοι.. και βοηθάω αν πάω χάνω την δουλειά λογικά ανεπιστρεπτί.. όποτε ούτε οι γονείς θα έχουν κάποιο στήριγμα. Τι επιλογές έχω για να το τρενάρω η ξέρω γω μείωση θητείας η κάτι τέτοιο? Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Πολύ απλά το τρενάρεις ή το παίζεις τρελίτσα και παίρνεις απαλλαγή Ι5. Φυσικά θα είναι μεγάλη μαλακία να αφήσεις τέτοια δουλειά σε τέτοια κατάσταση για να πας φανταρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά θέλω λίγο τα φώτα σας.. οσονουπο βγαίνει η ελληνική ιθαγένεια είμαι 23 αλλά τώρα έσκασε μια δουλειά πολύ καλή.. δεν αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες οι γονείς μου είναι άνεργοι.. και βοηθάω αν πάω χάνω την δουλειά λογικά ανεπιστρεπτί.. όποτε ούτε οι γονείς θα έχουν κάποιο στήριγμα. Τι επιλογές έχω για να το τρενάρω η ξέρω γω μείωση θητείας η κάτι τέτοιο? Έχω την εντύπωση ότι υπηρετείς 3μηνο έτσι και αλλιώς...πόσο να μειωθεί ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfish777 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 9μηνο* 3 κάτι θα γινοταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlickNick Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά θέλω λίγο τα φώτα σας.. οσονουπο βγαίνει η ελληνική ιθαγένεια είμαι 23 αλλά τώρα έσκασε μια δουλειά πολύ καλή.. δεν αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες οι γονείς μου είναι άνεργοι.. και βοηθάω αν πάω χάνω την δουλειά λογικά ανεπιστρεπτί.. όποτε ούτε οι γονείς θα έχουν κάποιο στήριγμα. Τι επιλογές έχω για να το τρενάρω η ξέρω γω μείωση θητείας η κάτι τέτοιο? Ξεκίνα τη διαδικασία για Ι5. Επίσης, γιατί θέλεις να πάρεις Ελληνική Ιθαγένεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 9μηνο* 3 κάτι θα γινοταν Ένας φίλος μου που είναι ομογενής 3μηνο θα κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεκέλεια ποιοι πάνε πλέον; Εγώ πάντως θυμάμαι που όταν άρχιζαν να ζορίζονται οι στρατονόμοι έπαιρνε υπηρεσίες του στρατοπέδου και ο 13 ΛΔΒ που ήταν ούτως ή άλλως σε εμπλοκή. Πάντως το συγκεκριμένο στρατόπεδο είναι από εκείνα που λες «καλύτερα μακριά απ' το σπίτι σου». Ακόμα οι πράσινοι αυτο δεν αλλάζει,δεν νομίζω πως γίνεται κιόλας αλλά απ όσα ακούω έχει "αναβαθμιστεί" το όλο θέμα. Πλέον όσο και να ζορίζονται τίποτα δεν αλλάζει χέρια.Με το ζόρι πήρε ένα νούμερο ΗΣΑ η ΣΣΞΓ και ακόμα και γιαυτο έγινε "αγώνας" μιας και ο τωρινός διοικητής είναι... Το ζόρι πάει στους πεζικάριους όπου δεν υπάρχουν άτομα και αναγκαστικά πήραν τα εστιατόρια οι πράσινοι Όσο για το "καλύτερα μακριά απ'το σπίτι σου" δεν ξέρω πόσα τέτοια στρατόπεδα στην Αθήνα αξίζουν αυτον τον χαρακτηρισμό αλλά το 951 είναι σίγουρα ένα από αυτα δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις