JohnTehGreek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος Θα περάσω και θα χτυπιέσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος Θα περάσω και θα χτυπιέσαι Κατα βαθος σε ζηλευει. Ο Παμπλο παντα ονειρευοταν καριερα ΥπΑξ στο Στρατο Ξηρας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Όχι, αλλά οι υπαξ από σχολές μου ήταν πιο συμπαθεις από τα εποπια και τους δήθεν καριεριστες. Ίσως είναι ότι είχαν τα πιο λούφα πόστα πχ. υπεύθυνος κψμ και δεν επριζαν τους φαντάρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Με κραζεις με θαυμάζεις εννοειται, αφου εισαι μορφη ωρε Ιασων !! :) <3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Θα περιμενουμε και φωτο ορκομωσιας με την στολη σου ομως! Οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε χιλιάδες υπερωριών για τους μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου υπαλλήλους του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΣ. Η συνολική δαπάνη για τις υπερωρίες θα φτάσει ώς τα 620.000 ευρώ. Απόφαση που επανακαθορίζει τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής 'Αµυνας που λειτουργούν σε 24ωρη και 12ωρη βάση. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται επίσης έχοντας υπόψην την ανάγκη αντιµετώπισης από το Γενικό Επιτελείο Στρατού της υπερωριακής απασχόλησης καθώς και της εργασίας προς συµπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου των Μονίµων και µε Σχέση Εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Υπαλλήλων του, για κάλυψη εποχικών, έκτακτων ή επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών. http://www.onalert.gr/stories/yperwries-stratiwtikwn-poies-egkri8hkan-gia-poious/54330 Λεφτά υπάρχουν. καλά κάνουν και πληρώνουν υπερωρίες, αν φυσικά είναι πραγματικές και όχι εξαγορά ψήφων. Αλλά ποιος ο λόγος να πάει κανείς φανταρος όταν όλοι οι άλλοι πληρώνονται εκτός από αυτόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kr0m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 παιδιά είμαι του '99 και μας έχουν πει να πάμε σε ΚΕΠ να συμπληρώσουμε τα χαρτία για τον στρατόείμαι 1,83-85 περίπου, 69 κιλά και αρκετά λεπτός εμφανισιακά, και θα ήθελα να δηλώσω τις ειδικές δυνάμεις ως προτίμηση, διότι απ'οτι γνωρίζω ως τώρα, ναυτικό-αεροπορία-στρ. ξηράς πέφτει ξύσιμο, πράγμα που εγώ δε θα ήθελα.. αυτό που με ανησυχεί βέβαια είναι η ελαφριά αμβλυωπία και βλεφαρόπτωση στο αριστερό μου μάτι, αλλά και το γεγονός πως δεν έχω καθόλου καλή σχέση με ασκήσεις αντοχής όπως push-ups, κάμψεις κλπ, με εξαίρεση όμως του τρεξίματος. θα ήταν πιθανό να με δεχτούν στις ΕΔ λέτε; και εάν όχι, υπάρχει πιθανότητα να πάω σε κάποια "σοβαρή" μονάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτον, μη φανταστείς ότι στις Ειδικές Δυνάμεις δε θα πέφτει ξύσιμο και ότι δε θα γίνεις σκοπάνθρωπος με σφουγγαρίστρα από ένα σημείο και μετά. Δεύτερον, αν δηλώσεις Ειδικές Δυνάμεις και σου τύχει να παρουσιαστείς ΚΕΕΔ, δεν τίθεται θέμα να σε δεχτούν ή όχι. Είναι στο χέρι σου αν θα κοπείς ή όχι. Αν παρουσιαστείς οπουδήποτε αλλού και θες να πας από εκεί Ειδικές Δυνάμεις με τη διαδικασία των κλιμακίων, θα πρέπει να μην αποτύχεις οικτρά στα τυπικά αγωνίσματα. Για κάμψεις, έλξεις, κοιλιακούς, τρέξιμο κ.λπ., μην ανησυχείς, και να μην έχεις καλή σχέση, θα αποκτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kr0m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτον, μη φανταστείς ότι στις Ειδικές Δυνάμεις δε θα πέφτει ξύσιμο και ότι δε θα γίνεις σκοπάνθρωπος με σφουγγαρίστρα από ένα σημείο και μετά. Δεύτερον, αν δηλώσεις Ειδικές Δυνάμεις και σου τύχει να παρουσιαστείς ΚΕΕΔ, δεν τίθεται θέμα να σε δεχτούν ή όχι. Είναι στο χέρι σου αν θα κοπείς ή όχι. Αν παρουσιαστείς οπουδήποτε αλλού και θες να πας από εκεί Ειδικές Δυνάμεις με τη διαδικασία των κλιμακίων, θα πρέπει να μην αποτύχεις οικτρά στα τυπικά αγωνίσματα. Για κάμψεις, έλξεις, κοιλιακούς, τρέξιμο κ.λπ., μην ανησυχείς, και να μην έχεις καλή σχέση, θα αποκτήσεις. Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Προφανώς δεν περίμενα να είμαι και 9 μήνες στην τσίτα ή κάτι τέτοιο, απλά θα ήθελα να κάνω σοβαρή εκπαίδευση, και τέλος πάντων δεν θα ήθελα απλά να "πιάνω χώρο". Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό; Πως θα γίνει να "τύχει" να παρουσιαστώ ΚΕΕΔ; απο τι διακυβέυεται αυτό; Ωραία! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω: αν τελικά μου πουν οκ θα πας ειδικές δυνάμεις (αφού τελειώσω το ΤΕΙ όλα αυτά ε) 1ον αν έχω αλλάξει γνώμη και δε θέλω τι γίνεται; 2ον)αν δεν έχω αλλάξει και τελικά πάω, πόσο καιρό θα κρατήσει η ιστορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως οι "καταδρομείς" στο 951 είναι οι μεγαλύτεροι ξύστες ακόμη και από τους γιωτάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ με παρόμοια λογική δήλωσα και πήγα. Για ελληνικό στρατό μιλάμε. Δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, δεν υπάρχει λογική. Απλά θα δηλώσεις Ειδικές Δυνάμεις, και ό,τι δεις στο χαρτί της κατάταξης όταν έρθει η ώρα. Έχει τύχει να ακούσεις για τον περιβόητο ανεμιστήρα σε εξεταστικές; Κάπως έτσι θα παίρνονται αποφάσεις και στον ελληνικό στρατό, δεν εξηγείται αλλιώς. Με το ζόρι πάντως δε γίνεται τίποτα. Αν δε θες, το δηλώνεις. Όπου και να είσαι, εάν δηλώσεις ότι θες να κοπείς, κόβεσαι. Στη χειρότερη των περιπτώσεων να παρουσιαστείς ΚΕΕΔ (επειδή έτσι λέει το χαρτί κατάταξης) θέλοντας να κοπείς πριν ακόμα μπεις και να αναγκαστείς να κάτσεις κάποιες μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Τι εννοείς πόσο καιρό θα κρατήσει η ιστορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ε κάτσε μέχρι να τελειώσει το ΤΕΙ που θα περάσει...προλαβαίνεις να του εξηγήσεις.. Θα μας τρελάνετε μερικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως οι "καταδρομείς" στο 951 είναι οι μεγαλύτεροι ξύστες ακόμη και από τους γιωτάδες Μεγάλη μαυρίλα η μονάδα, χάλι μαύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μεγάλη μαυρίλα η μονάδα, χάλι μαύρο. Ναι δυστυχώς είναι από τις χειρότερες στρατονομικές μονάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Η στρατονομία ζωή και κότα ήταν από άποψη υπηρεσιών, κάτω από 3 έξω μία μέσα δεν έπεφταν, όταν οι καταδρομείς ήταν στο 10 μέσα μία έξω. Αλλά και πάλι είναι μαύρο το στρατόπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις