Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις μονάδες

Την παρασκευή αν δεν κάνω λάθος  ορκίζονται,να υπολογίζεις και ~10 μέρες άδεια ορκομωσίας οπότε  περίπου στις 20 μήνα θα μπουν στις μονάδες.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως οι περισσότεροι λένε πως οι σειρές οι 3 τελευταίες σειρές ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν μπει.

Καλά αυτο πρεπει να ναι το μεγαλυτερο ψεμα εδω και 50 χρονια στον Ε.Σ

• Like 2
Δημοσ.

Καλά αυτο πρεπει να ναι το μεγαλυτερο ψεμα εδω και 50 χρονια στον Ε.Σ

Ισχύει αλλά... στις 3 τελευταίες ΕΣΣΟ τα χρονικά περιθώρια που υποτίθεται κόβεις την αναβολή για να μπεις με την επόμενη ΕΣΣΟ μειωθήκαν στο μισό.Διαχρονικά οι εσσο του Σεπτέμβρη/Νοέμβρη είναι οι μεγαλύτερες και αρκετοί που ήθελαν να μπουν Σεπτέμβρη μπήκαν Νοέμβριο και άλλοι αντί για Νοέμβριο φτάσαν...Ιανουάριο.Οι λόγοι που υπάρχει τόσος κόσμος ίσως να είναι οι φήμες για 12μηνο,ίσως πως κυλάει το θέμα της ιθαγένειας κτλ.

Δημοσ.

Διάβασε βιβλία η μάθε καμία ξένη γλώσσα μέσω duolingo. Το καλό με το στρατό είναι ότι έχεις άπειρο χρόνο για προσωπική καλλιέργεια.

Επίσης γνωρίζει κανείς πόσο μεγάλη σε σύγκριση με τις προηγούμενες ΕΣΣΟ είναι του Ιανουαρίου; αύριο μπαίνουν σωστά;

κάνε θητεία το καλοκαίρι, με 40 βαθμούς, 28 υπηρεσίες το μήνα και πες μου μετά "άνοιξε βιβλίο"

απλά κοιμήσου φίλε μου. Δεν μπορείς να έχεις ποιοτικό χρόνο μέσα γιατί κάθε λίγο θα σε διακόψουν από το διάβασμα. Καμιά λάτζα, ή κάνα άλλο χοσέ.

Άσε που το μόνο που θα θες μέσα είναι να κοιμηθείς μια φορά σαν άνθρωπος.

για 3-4 μήνες, τις 27-28/30 μέρες του μήνα είχα ένοπλη υπηρεσία. δλδ κενό διάστημα 4 ώρες (μέχρι να παραδώσεις, και ένα μισάωρο πριν να σηκωθείς να ετοιμαστείς... το πολύ 3 ωρες κοιμόμουν)

• Like 2
Δημοσ.

Καμιά πρόταση για να περάσει περισσότερο ποιοτικά και παραγωγικά ο ελεύθερος χρόνος στο στρατό?Κουράστηκα να σαπίζω στο ΚΨΜ...

Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή από μερικά βιβλία.

Εγω έχω ήδη προγραμματίσει να πάρω το Game of thrones το πρώτο βιβλίο όταν έρθει η ώρα να μπω :P

Δημοσ.

Καμιά πρόταση για να περάσει περισσότερο ποιοτικά και παραγωγικά ο ελεύθερος χρόνος στο στρατό?Κουράστηκα να σαπίζω στο ΚΨΜ...

Ναι, πέσε και παίρνε! :mrgreen: :lol:
Δημοσ.

Παιδιά παρακαλώ μια διευκρίνηση.

Είμαι 1.82 και 115 κιλά τι Ι θα με βάλουν;

Εισαι να το πουμε κομψα ευσωμος με προγουλια; Δυσκολευσαι να κινηθεις;

Εχεις καθολου θεματα υγειας;

Μπορει απο Ι1 εως ~Ι3-Ι4 υπερβαρο.

Αμα παλι εισαι σαν μποντυμπιλντερ λογικα Ι1 υπεροπλο. :D

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή από μερικά βιβλία.

Εγω έχω ήδη προγραμματίσει να πάρω το Game of thrones το πρώτο βιβλίο όταν έρθει η ώρα να μπω :P

Α πολυ ωραιο αυτο , πολλες σελιδες για οταν σε πιασει τσιρλιο ή για να μην παιρνει ο αερας το φαρασι του γοπιν ή για να καθεσαι σε κανα ΡΕΟ ή αν δεν μπορεις να περασεις το 13ωρακι στο καραβι !!

(Σε πειραζω εξαρταται που πως θα εισαι και.. τι θα εισαι ωστε να χεις χρονο :D )

Δημοσ.

Εισαι να το πουμε κομψα ευσωμος με προγουλια; Δυσκολευσαι να κινηθεις;

Εχεις καθολου θεματα υγειας;

Μπορει απο Ι1 εως ~Ι3-Ι4 υπερβαρο.

Αμα παλι εισαι σαν μποντυμπιλντερ λογικα Ι1 υπεροπλο. :D

Είμαι όσο εύσωμος μπορώ να είμαι για 115 κιλά.

Δεν δείχνω δηλαδή για 130 κιλά. Απλά έχω αρκετό λιπος κυρίως σε κοιλια, μπουτια κτλπ.

Ι4 δεν υπάρχει πιθανότητα θεωρώ γιατί δεν υπαρχει σοβαρος λογος. Το Ι3 ειναι αυτό που με φοβίζει περισσοτερο

Για μποντιμπιντερ ουτε λογος :P Αλλά δεν έχω κανενα θεμα με την αντοχή, τρέξιμο κτλ. (όχι πως τρέχω και μαραθωνιο φυσικα)

Αυτό που με απασχολεί πιο πολύ είναι αν στον στρατό πάνε με βάση το ΦΕΚ παντα,

Εξηγούμε, βάση του ΦΕΚ, αν ο ΔΜΣ ειναι αναμεσα σε 27 και 35 είσαι Ι2, εμένα ο ΔΜΣ μου αυτήν την στιγμή είναι 34. Άρα είμαι μέσα 100% για Ι2.

Αλλά φοβάμαι αν ο Ιατρός με βάλει Ι3 επειδή δείχνω λιγο περισσότερο από 115 κιλά.

Δημοσ.

Και τι φοβασαι μηπως δεν κουβαλησεις οπλο και τι εγινε; Παλι θα υπηρετησεις.

Τι ηλικια εχεις;

Και γιωτά να σε λενε, αν αυτο φοβασαι, ολοι ετσι θα αποκαλειτε ο ενας τον αλλον. :D

Δημοσ.

Παιδιά παρακαλώ μια διευκρίνηση.

Είμαι 1.82 και 115 κιλά τι Ι θα με βάλουν;

λογικά πας προς 2, εκτός και αν είναι λίγο μπουρδέλο και δεν ασχολούνται ιδιαίτερα και τα μοιράζουν στην ξεπέτα, οπότε ι1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...