pge-3- Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε να βοηθησετε. Ειμαι 8μηνος και εχω καταθεσει τα δικαιολογητικα για μειωμενη θητεια. Ειμαι παραμεθωριο και θελω να ρωτησω αν για τη μεταθεση κοντα στον τοπο κατοικιας μου πρεπει να κατεθεσω και κατι αλλο ή θα μου ερθει αυτοματα χαρτι στην μοναδα μου για να φυγω οταν ερθει η ωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 αμα πληρωσω το πρόστιμο για λιποτακτης μετα εχω ξεμπερδεψει με τον στρατο η πρεπει να γινω μονιμος κατοικος εξωτερικου και να στελνω το χαρτι του μονιμου κατοικου μεχρι τα 45 μου; Γνωριζεται μηπως αν οταν πληρωσω το προστιμο του στρατου εχω ξεμπερδεψει με το στρατο η αν πρεπει να γινω μονιμος κατοικος και να στελνω αναβολες μεχρι τα 45 μου? Όχι φίλε το πρόστιμο είναι σαν "τιμωρία" που έγραψες τα πάντα στα @@ σου και δεν πήγες. Και να το πληρώσεις δεν ξεμπερδεύεις με την υποχρέωση του στρατού εκτός αν φτάσεις στα 35 και κάνει 40-45 μέρες θητεία και εξαγοράσεις την υπόλοιπη αλλά αν είναι να χαλάσεις ένα σωρό χιλιάρικα για 9 μηνες δεν εχει κανενα νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ε ναι, έχει περισσότερο νόημα να χάσει μια δουλειά που έχει τώρα, για να πάει στρατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ε ναι, έχει περισσότερο νόημα να χάσει μια δουλειά που έχει τώρα, για να πάει στρατό. Γιατί έχει γενικά νόημα ο στρατός; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί έχει γενικά νόημα ο στρατός; Εχει, αν μενεις σε κανα κωλοχωρι με 20 κατοικους και πρωτη φορα ανακαλυπτεις νεα μερη και μιλας με αλλους ανθρωπους οταν πας στρατο. Ειναι μια κοινωνικοποιηση που στους περισσοτερους απο εμας (ειδικοτερα σε ολους οσους κατοικουν σε αστικα κεντρα) φαινεται δεδομενη αλλα για καποιους αλλους δεν ειναι. Οποτε το οτι κατεβηκε απο το βουνο, πηγε στην αλλη ακρη της Ελλαδας και συνυπηρξε με περισσοτερα ατομα σε ενα στρατοπεδο απο οσα μενουν σε ακτινα 20χλμ απο το σπιτι του, του φαινεται μια εμπειρια ζωης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε να βοηθησετε. Ειμαι 8μηνος και εχω καταθεσει τα δικαιολογητικα για μειωμενη θητεια. Ειμαι παραμεθωριο και θελω να ρωτησω αν για τη μεταθεση κοντα στον τοπο κατοικιας μου πρεπει να κατεθεσω και κατι αλλο ή θα μου ερθει αυτοματα χαρτι στην μοναδα μου για να φυγω οταν ερθει η ωρα; Αν θυμάμαι καλά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω, η μετάθεση θα έρθει αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Σαν σήμερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freedom07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι το ποσο μπορει να το δωσει το.θεμα ειναι μετα τι μπορει να κανει... αν πρεπει να στελνει χαρτια ως μονιμος κατοικος εξωτερικου και να παίρνει αναβολες μεχρι τα 35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί έχει γενικά νόημα ο στρατός; Ναι, για το τοπικο σουβλατζιδικο... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καμιά πρόταση για να περάσει περισσότερο ποιοτικά και παραγωγικά ο ελεύθερος χρόνος στο στρατό?Κουράστηκα να σαπίζω στο ΚΨΜ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
St4lker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καμιά πρόταση για να περάσει περισσότερο ποιοτικά και παραγωγικά ο ελεύθερος χρόνος στο στρατό?Κουράστηκα να σαπίζω στο ΚΨΜ...Διάβασε βιβλία η μάθε καμία ξένη γλώσσα μέσω duolingo. Το καλό με το στρατό είναι ότι έχεις άπειρο χρόνο για προσωπική καλλιέργεια. Επίσης γνωρίζει κανείς πόσο μεγάλη σε σύγκριση με τις προηγούμενες ΕΣΣΟ είναι του Ιανουαρίου; αύριο μπαίνουν σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Που μπαίνουν αύριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Άμα την παλεύεις με την αϋπνία να διαβάσεις βιβλία, οκ. Εγώ είχα προσπαθήσει αλλά μέχρι εφημερίδες και περιοδικά μπορούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Άμα την παλεύεις με την αϋπνία να διαβάσεις βιβλία, οκ. Εγώ είχα προσπαθήσει αλλά μέχρι εφημερίδες και περιοδικά μπορούσα. Δυστυχώς οι ώρες ύπνου είναι πολύτιμες... Διάβασε βιβλία η μάθε καμία ξένη γλώσσα μέσω duolingo. Το καλό με το στρατό είναι ότι έχεις άπειρο χρόνο για προσωπική καλλιέργεια. Επίσης γνωρίζει κανείς πόσο μεγάλη σε σύγκριση με τις προηγούμενες ΕΣΣΟ είναι του Ιανουαρίου; αύριο μπαίνουν σωστά; Duolingo δοκίμασα λίγο αλλά με ένα κινητό που κάθε τόσο πρέπει να το "κρύβεις" και πάντα να υπάρχει κάποιος/κάτι που θα σου αποσπά την προσοχή δεν μπορείς να μείνεις απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό.Μόνο κάποιες σκόρπιες λέξεις συγκράτησα... Η σειρά του Ιανουαρίου έχει μπει έχει μπει εδώ και 2-3 εβδομάδες,την παρασκευή ορκίζονται αν δεν κάνω λάθος.Πάντως οι περισσότεροι λένε πως οι σειρές οι 3 τελευταίες σειρές ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν μπει. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως σε όλα τα στρατόπεδα υπάρχει ένας ιδιώτης που είναι κράτος εν κράτει.Και μέχρι στιγμής έχω αλλάξει 3 μονάδες και 1 κέντρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
St4lker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Που μπαίνουν αύριο? Στις μονάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις