FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Απ'οτι θυμάμαι αν είχαν υπηρεσία Σάββατο, δεν εμπαιναν Κυριακή και Δευτέρα Και τις μονοημερες άδειες δεν τις χρεώνουν καθόλου. την απαλλαγη για την υπηρεσια του σαββατου την παιρνουν δευτερα, και κυριακη δεν πατανε γιατι δεν εχουν υπηρεσια δεν ειναι διπλη απαλλαγη, μια απαλλαγη παιρνουν βεβαια την απαλλαγη την παιρνουν γιατι η υπηρεσια ειναι 24 ωρη. δεν κανουν 8 ωρο οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 lol, ντάξει τους αδικησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 η αδικια ειναι οτι δεν παιρνουν απαλλαγη οι φανταροι που κανουν υπηρεσιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 γιατι έχουνε ΣΚ; (εκτος απο εσένα που ειχες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Στο στρατόπεδο που ήμουν πάντως μια περίοδο είχαμε εποπ και εμθ να κάνουν θαλαμοφύλακες, μέχρι και αρχιλοχια εμθ σκοπια στην πύλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 γιατι έχουνε ΣΚ; (εκτος απο εσένα που ειχες) εγω ειχα ΣΚ (οποτε δεν ειχα υπηρεσια) γιατι ημουν 401 και εκανα 7 υπηρεσιες το μηνα περιπου. τον αλλο που τον παει 10/1 στον εβρο τι σκ εχει? τα περισσοτερα στρατοπεδα πεφτουν σε εμπλοκες. Στο στρατόπεδο που ήμουν πάντως μια περίοδο είχαμε εποπ και εμθ να κάνουν θαλαμοφύλακες, μέχρι και αρχιλοχια εμθ σκοπια στην πύλη... θα ειχατε φαει τρελη εμπλοκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το νόημα της φρουράς πριν και μετά τις υπηρεσίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το νόημα της φρουράς πριν και μετά τις υπηρεσίες? Αν γίνει οποιαδήποτε στραβή να μην έχει ευθύνη ο ΑΥΔΜ/Αρχιφύλακας ή όποιος είναι υπεύθυνος, επείδη σας έκανε υπενθύμιση των καθηκόντων σας, αλλά εσείς δεν ακούσατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 θα ειχατε φαει τρελη εμπλοκη Είχαν λιγοστέψει οι φαντάροι λόγω ΣΠΕΝ + καλοκαίρι. Η πύλη έγινε μονοσκοπιά αλλά και πάλι σε κάποια φάση αυξήθηκαν οι υπηρεσίες των στελεχών. Η "εμπλοκή" σε μας ήταν 2-1 με 1-1 το κανονικό. Δεν ήθελε ο στρατοπεδάρχης πάνω από 2 μέσα αλλά δεν έκανε και κάτι για να είμαστε καλύτερα από 1-1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freedom07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...εχω εναν φιλο ο οποιος ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου και δεν θελει να παει στο στρατο εχουμε ψαξει αρκετα και ειδαμε διαφορα οπως πρόστιμο 6000 ευρώ μπορει καποιος να με βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...εχω εναν φιλο ο οποιος ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου και δεν θελει να παει στο στρατο εχουμε ψαξει αρκετα και ειδαμε διαφορα οπως πρόστιμο 6000 ευρώ μπορει καποιος να με βοηθησει? 6000 διοικητικο προστιμο, πιστωνεται στην εφορια. δεν το γλυτωνεις τωρα δεν ξερω εαν παιζουν και τοκοι αλλα νομιζω πως ειναι εφαπαξ. μπορεις να μη πας στρατος, ως ανυποτακτο και θα εχεις 30 ημερες το χρονο νομιμα. μετα σε πιανουν τον στρατο δεν τον γλυτωνεις επειδη πληρωσες το προστιμο. οποτε εαν θες να εχεις ελευθερια κινησεων και οχι 30 ημερες το χρονο ελλαδα, πληρωνεις το προστιμο και πας στρατο για 35 ημερες οταν εισαι 35 χρονων. ή περιμενεις να πας 45 και δεν πας στρατο. δεν ξερω εαν οι μονιμοι κατοικοι εξωτερικου δικαιουνται τριμηνο στρατου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freedom07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 βασικα μιλαμε για 18χρονο ατομο το οποιο ως τωρα εχει συμπληρώσει 4 χρονια στην γερμανια ξερω οτι 7 χρονια εισια μονιμος κατοικος ξέρετε μηπως αμα υπαρχει περιπτωση για φυλακιση η κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m0i Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...εχω εναν φιλο ο οποιος ειναι μονιμος κατοικος εξωτερικου και δεν θελει να παει στο στρατο εχουμε ψαξει αρκετα και ειδαμε διαφορα οπως πρόστιμο 6000 ευρώ μπορει καποιος να με βοηθησει? Οταν λες μονιμος κατοικος, ποσα χρονια εχει εξωτερικο;Υπαρχει καποιο οριο δε θυμαμαι ακριβως νομιζω 10χρονια, αν εισαι κατοικος του εξωτερικου δεν υπηρετεις.(Ετσι ετυχε να μου πει ενα παλικαρι που εμενε γερμανια, δε το εχω ψαξει προσωπικα το θεμα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freedom07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ειναι 4 χρονια κατοικος γερμανιας και δικαιολογητικο παιρνει λογο σπουδων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m0i Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τοτε ας στειλει αυτα τα δικαιολογητικα για αναβολη, μετα δε θα χρειαστει να υπηρετησει αφου θα εχει περασει η 7ετια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις