Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αυτοί μωρές ξέρουν ότι είμαστε εκεί επειδή επιβάλλεται και όχι επειδή το θέλουμε. τι να κάνουν δλδ... έχουν άλλα στο κεφάλι τους να ασχοληθούν...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τόσες μειώσεις σου λέει "ας του δώσουμε παραπάνω άδεια για να μην παραπονιέται". Αν και από τι καταλαβαίνω έρχονται και άλλες μειώσεις στις ένοπλες δυνάμεις , και για αυτό μάλιστα αυτό το "δωράκι".

Δωράκι στις πλάτες άλλων είναι, τις μισές μέρες θα έχουν άδεια, ειδικά όσοι μονιμαδες είναι ντόπιοι όλο και κάποια δεύτερη δουλειά κάνουν, είτε έχουν χωράφια, είτε καμία οικογενειακή επιχείρηση. Μια χαρά τους έρχεται, ας είναι καλά τα κορόιδα. περισσότερες άδειες από όλους τους στρατους του νατο.

Αυτό όμως είναι διάκριση εις βάρος όχι μόνο των φαντάρων, αλλά και όλων των υπολοίπων ΔΥ.

• Like 1
Δημοσ.

τρελο γελιο με τον βερυκιο...

:-D

να τον προσέχεις αυτόν... είναι του συστήματος μέχρι αηδίας.

Δωράκι στις πλάτες άλλων είναι, τις μισές μέρες θα έχουν άδεια, ειδικά όσοι μονιμαδες είναι ντόπιοι όλο και κάποια δεύτερη δουλειά κάνουν, είτε έχουν χωράφια, είτε καμία οικογενειακή επιχείρηση. Μια χαρά τους έρχεται, ας είναι καλά τα κορόιδα. περισσότερες άδειες από όλους τους στρατους του νατο.

Αυτό όμως είναι διάκριση εις βάρος όχι μόνο των φαντάρων, αλλά και όλων των υπολοίπων ΔΥ.

Τι να κάνεις... 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω 2 ερωτησεις και θα ηθελα βοηθεια.

1) Ειμαι 115 κιλα και υψος 1.82 τι Ι θα με βαλουν. Με βαση τα κιλα μου ειμαι σιγουρα Ι2 αλλα υπαρχει περιπτωση να με πανε Ι3 επειδη δειχνω λιγο πιο χοντρος επειδη παλια ημουν περισσοτερα κιλα (εχω σε σημεια αρκετο λιπος);

2) Τελειωσα περσι το σχολειο (τετοιο καιρο περσι περασα περιοδευων) και εκλεισα τα 18 τον Σεπτεμβριο που μας περασε. Δεν εχω παρει καμια αναβολη για κανενα λογο, ποτε να περιμενω λογικα το χαρτι καταταξης; Παιζει να μου ερθει και αυτον τον μηνα για τον Μαρτιο; 

ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι 30 μερες δεν παίρνουν τον χρόνο; Γενικά υπάρχει ενα θεματακι με τον στρατό σε αυτο το θεμα περίπου καμιά 100+ μέρες δεν δουλεύουν τον χρόνο αλλα πατάν πάνω στις υπηρεσίες γιαυτό συμβαίνει αυτό. Στο αλλο που λες δεν συμφωνώ αμα εχεις παιδιά να ταΐσεις και δεν φτάνουν θα πας να κανεις και 2η και 3η δουλειά   

Δημοσ.

Όχι τριάντα, είκοσι δικαιούνται, και αυτό είναι παραπάνω από αυτό του που δικαιούνται τα κορόιδα οι φαντάροι.

Για τις υπηρεσίες υπάρχουν οι απαλλαγες, ειδικά αν πέσει η υπηρεσία σε αργία παίρνουν διπλή απαλλαγή.

Οκ, έχουν παιδιά και ο φανταρος πρέπει να φορτωθεί όλη τη δουλειά στο στρατόπεδο, λες και τα έκαναν μαζί...

Δημοσ.

Όχι τριάντα, είκοσι δικαιούνται, και αυτό είναι παραπάνω από αυτό του που δικαιούνται τα κορόιδα οι φαντάροι.

Για τις υπηρεσίες υπάρχουν οι απαλλαγες, ειδικά αν πέσει η υπηρεσία σε αργία παίρνουν διπλή απαλλαγή.

Οκ, έχουν παιδιά και ο φανταρος πρέπει να φορτωθεί όλη τη δουλειά στο στρατόπεδο, λες και τα έκαναν μαζί...

διπλή απαλλαγή για υπηρεσία σε αργία εγώ πρώτη φορά το ακούω πάντως..

Δημοσ.

Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι 30 μερες δεν παίρνουν τον χρόνο; Γενικά υπάρχει ενα θεματακι με τον στρατό σε αυτο το θεμα περίπου καμιά 100+ μέρες δεν δουλεύουν τον χρόνο αλλα πατάν πάνω στις υπηρεσίες γιαυτό συμβαίνει αυτό. Στο αλλο που λες δεν συμφωνώ αμα εχεις παιδιά να ταΐσεις και δεν φτάνουν θα πας να κανεις και 2η και 3η δουλειά   

τα 30 ειναι μαζι με τα σκ, δεν ειναι 30 εργασιμες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...