Flaoutistas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οι οδοντίατροι τι κανουν στο στρατο; Εγω πχ που ειμαι οδοντιατρος παιζει να με βαλουν οδοντιατρο στο στρατο; Γιατι κατι φιλοι μου βοηθοι μικροβιολογου μπηκαν ως νοσηλευτες (δεν ειχαν κοννε ουτε εγω εχω)
Undertaker25 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Στο νοσηλευτικό/ιατρικό σώμα θα πας, άμα επιλέξεις και Κύπρο θα κάνεις ζωάρα. Σε μας ο γιατρός ήταν φαντάρος και έμενε σε δικό του σπίτι/ιατρείο εντός του στρατοπέδου με ίντερνετ, τηλεόραση, ψυγείο δικό του κ.α.. Ούτε αναφορές πήγαινε, ούτε υπηρεσίες, ούτε τίποτα, έξοδο κάθε μέρα σχεδόν κτλ. Σε άλλα στρατόπεδα δεν ξέρω αν είναι έτσι αλλά κάνουν άλλη θητεία, καμία σχέση με τους απλούς οπλίτες.
michael92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Να προσφέρεις πραγματική εργασία χωρίς μισθό ή να κάνεις πως δουλεύεις χωρίς μισθό; Όποιος επιλέγει το πρώτο είναι κορόιδο.
Tetrabitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Να προσφέρεις πραγματική εργασία χωρίς μισθό ή να κάνεις πως δουλεύεις χωρίς μισθό; Όποιος επιλέγει το πρώτο είναι κορόιδο.Ετσι φίλος άμα δεν παίζει χρήμα δεν κανουμε τιποτα απο μονοι μας. Σοσιαλισμο εχουμε και τιποτα πεινασμενοι ειμαστε;
MikeJ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οι οδοντίατροι τι κανουν στο στρατο; Εγω πχ που ειμαι οδοντιατρος παιζει να με βαλουν οδοντιατρο στο στρατο; Γιατι κατι φιλοι μου βοηθοι μικροβιολογου μπηκαν ως νοσηλευτες (δεν ειχαν κοννε ουτε εγω εχω) Ανάλογα τις ανάγκες και τη μονάδα.... Στην μία μονάδα που ήμουν είχαμε ένα γιατρό και ένα οδοντίατρο αλλά και οι 2 ήταν σαν γιατροί μονάδας και αυτό που έκαναν μόνο θητεία δε το λες (απλά ήταν στα ιατρεία τπτ άλλο, σαν να έκαναν το αγροτικό τους τα παιδιά).. Αλλά ήξερα και άλλο παιδί οδοντίατρο που ήταν σε μονάδα τύπου ΣΤΕΠ όπου όλοι οι φαντάροι ήταν του υγειονομικού (γιατροί,οδοντίατροι, νοσηλευτές κλπ) και όπου προφανώς κάναν και σκοπέτα και υπηρεσίες- αγγαρείες... σε αντίθεση με όσους είναι οι μοναδικοί γιατροί στην μονάδα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Στο νοσηλευτικό/ιατρικό σώμα θα πας, άμα επιλέξεις και Κύπρο θα κάνεις ζωάρα. H τρελα μεγαλυτερη ζωαρα, ειναι: ΔΕΑ Υγειονομικου (Δεν γνωριζω το) αν παιρνουν ακομη σημερα, κανονικα?
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 παιρνεις κινητα με καμερα, τιποτα τραβας φωτο στο στρατοπεδο. τιποτα γραφεις οτι κοροιδια θελεις στα κοινωνικα δικτυα, κραζοντας το στρατο και τους αξιωματικους, τιποτα γραφεις οτι γελοια περιστατικα συναντας και γελας, τιποτα τραβας βιντεο γελοια και αστεια κοροιδευοντας το στρατο, τιποτα ανεβαζεις βιντεο και φωτος δημοσια σε youtube και κοινωνικα δικτυα, χλευαζοντας το στρατο, τιποτα πόζαρεις σχηματίζοντας με τα χέρια σου αετό με απλωμένα φτερά και ανεβαζεις φωτο, 5 χρονια φυλακη Συμπερασμα εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο στρατος
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 - Πώς κατάφεραν οι επτά αλβανικής καταγωγής νεοσύλλεκτοι να τραβήξουν αυτή τη φωτογραφία μέσα σε ελληνικό στρατόπεδο; - Ποιο είναι το όγδοο άτομο που τους φωτογράφισε μέσα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι; - Πώς κατάφεραν να περάσουν μέσα στο στρατόπεδο φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο παρά τις αυστηρές οδηγίες που απαγορεύουν τη χρήση φωτογραφικών μέσων εντός στρατιωτικών εγκαταστάσεων; Στα ερωτήματα αυτά θα απαντήσει η έρευνα που έχει ήδη ξεκινήσει έπειτα από οδηγίες της ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Tetrabitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 - Πώς κατάφεραν οι επτά αλβανικής καταγωγής νεοσύλλεκτοι να τραβήξουν αυτή τη φωτογραφία μέσα σε ελληνικό στρατόπεδο; - Ποιο είναι το όγδοο άτομο που τους φωτογράφισε μέσα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι; - Πώς κατάφεραν να περάσουν μέσα στο στρατόπεδο φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο παρά τις αυστηρές οδηγίες που απαγορεύουν τη χρήση φωτογραφικών μέσων εντός στρατιωτικών εγκαταστάσεων; Στα ερωτήματα αυτά θα απαντήσει η έρευνα που έχει ήδη ξεκινήσει έπειτα από οδηγίες της ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Σαν να βλεπω Στεφανο Χίο Αν δεν εβαζες και ΑΜΑΝ στο τελος για να διακομωδήσεις, θα νομιζα οτι εβλεπα τιτλους εκπομπης Καρατζαφέρη.
Thaninho Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 παιρνεις κινητα με καμερα, τιποτα τραβας φωτο στο στρατοπεδο. τιποτα γραφεις οτι κοροιδια θελεις στα κοινωνικα δικτυα, κραζοντας το στρατο και τους αξιωματικους, τιποτα γραφεις οτι γελοια περιστατικα συναντας και γελας, τιποτα τραβας βιντεο γελοια και αστεια κοροιδευοντας το στρατο, τιποτα ανεβαζεις βιντεο και φωτος δημοσια σε youtube και κοινωνικα δικτυα, χλευαζοντας το στρατο, τιποτα πόζαρεις σχηματίζοντας με τα χέρια σου αετό με απλωμένα φτερά και ανεβαζεις φωτο, 5 χρονια φυλακη Συμπερασμα εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο στρατος Δεν κατάλαβα δλδ είσαι η δεν είσαι υπέρ να τιμωρηθούν παραδειγματικα αυτά τα παιδιά τα οποία δεν έκαναν έναν οποιονδήποτε αετό αλλά τον αλβανικο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ βλέπω ότι παίζουν το μία ωραία πεταλούδα. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τιμωρουμε όλους τους Έλληνες μετανάστες που μοστραρουν την ελληνική σημαία στις χώρες που κατοικούν; 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τιμωρουμε όλους τους Έλληνες μετανάστες που μοστραρουν την ελληνική σημαία στις χώρες που κατοικούν; Απέλαση! 1
Thaninho Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν υπηρετούν στον στρατό τους ας τους τιμωρήσουν και αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις