Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυνηγοί αρμάτων τη έκαναν ακριβώς?

Κανονικά όλοι έπρεπε να μάθαιναν αυτά που αναφέρεις

Τώρα πολεμικές τέχνες δεν μαθαίνουν ειδικές δυνάμεις?

Και μαθαίνουν οι στρατονομοι

lol.gif

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κυνηγοί αρμάτων τη έκαναν ακριβώς?

Κανονικά όλοι έπρεπε να μάθαιναν αυτά που αναφέρεις

Τώρα πολεμικές τέχνες δεν μαθαίνουν ειδικές δυνάμεις?

Και μαθαίνουν οι στρατονομοι

Κυνηγούς αρμάτων λέγαμε τους αντιαρματιστές, μάθαιναν τα τρωτά σημεία των τεθωρακισμένων και εκπαιδεύονταν στις τακτικές προσέγγισης και ακινητοποίησής τους. Μάθαιναν επίσης τεχνικές ενέδρας σε ουλαμούς.

Για το αν έπρεπε να μάθαιναν όλοι όλες τις ειδικότητες, σχετικό είναι...

Πολεμικές τέχνες μόνο στις επίλεκτες μονάδες μαθαίνουν, στις υπόλοιπες αρκούνται στις οπλοασκήσεις(εννοώντας τις ασκήσεις με ξιφολόγχη).

Οι στρατονόμοι δεν ήξερα αλλά μου φαίνεται και λογικό αν αναλογιστείς πως έχουν να κάνουν και με συλλήψεις :-)

• Like 1

Τι είδους εκπαίδευση είναι αυτή όταν οι εκπαιδευτές είναι στρατιώτες από την προηγούμενη ή προπροηγουμενη εσσο;

Το κρυφό σχολείο;

Οοοοχι φιλαράκι :-)

Έφεδροι είναι μόνο κατά τη θητεία στο κέντρο, στις μονάδες είναι πενταετείς και ειδικά για τις μάχημες ειδικότητες είναι μόνιμοι των αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Γιατί οι αστυνομικοί κάνουν πολεμικές τέχνες?

Οι ειδικές δυνάμεις τους σίγουρα, λογικά και οι υπόλοιποι αστυνομικοί κατά ένα ποσοστό θεωρω.

Αφού ελεύθεροι σκοπευτές δεν περνουν εφεδρους σε εσάς πως έγιναν?

Στα χρόνια μου και έφεδροι έπαιρναν την ειδικότητα, ακόμα και στο πεζικό.

Πολεμικές τέχνες το λέμε τώρα, μαθαίνουν μερικές χορευτικές κινήσεις για τα μάτια του κόσμου και ξαφνικά ο κάθε στρατιώτης - Αστυνομικός έγινε Bruce Lee 

• Like 1

Οοοοχι φιλαράκι :-)

Έφεδροι είναι μόνο κατά τη θητεία στο κέντρο, στις μονάδες είναι πενταετείς και ειδικά για τις μάχημες ειδικότητες είναι μόνιμοι των αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Οι ειδικές δυνάμεις τους σίγουρα, λογικά και οι υπόλοιποι αστυνομικοί κατά ένα ποσοστό θεωρω.

Στα χρόνια μου και έφεδροι έπαιρναν την ειδικότητα, ακόμα και στο πεζικό.

Μπα στο πεζικο σιγά μην περνουν και εκτός αν έχεις καλό στόχο και σε ονομάζουν ελεύθερο σκοπευτη

Είναι και μια ακροβολιστης

Μπα στο πεζικο σιγά μην περνουν και εκτός αν έχεις καλό στόχο και σε ονομάζουν ελεύθερο σκοπευτη

Είναι και μια ακροβολιστης

Ο αδελφός μου ήταν πεζικάριος και μου είχε πει πως υπήρξαν άτομα στη μονάδα του που πήραν την ειδικότητα.

Λογικό είναι αν σκεφτείς πως όλα τα χερσαία τμήματα θα συναντούσαν ένα στημένο πολυβόλο κάποια στιγμή στο δρόμο τους που θα έπρεπε να βγεί απο τη μέση ώστε να συνεχίσουν...

Ακροβολιστής είπαμε είναι ελεύθερος σκοπευτής με συγκεκριμένο ρόλο απλά.

(σε επόμενη φάση θα σου εξιστορίσω αν θες το καθεστώς της ειδικότητας, τώρα δεν έχω πολύ χρόνο...)

Sargio, έχεις μείνει πολλά χρόνια πίσω

Ναι προφανώς, αυτό βλέπω κι εγώ...

(οχι μόνο απο την σημερινή συζήτηση αλλά κι απο προηγούμενες που κάνατε και απλά διάβαζα...)

Ο αδελφός μου ήταν πεζικάριος και μου είχε πει πως υπήρξαν άτομα στη μονάδα του που πήραν την ειδικότητα.

Λογικό είναι αν σκεφτείς πως όλα τα χερσαία τμήματα θα συναντούσαν ένα στημένο πολυβόλο κάποια στιγμή στο δρόμο τους που θα έπρεπε να βγεί απο τη μέση ώστε να συνεχίσουν...

Ακροβολιστής είπαμε είναι ελεύθερος σκοπευτής με συγκεκριμένο ρόλο απλά.

(σε επόμενη φάση θα σου εξιστορίσω αν θες το καθεστώς της ειδικότητας, τώρα δεν έχω πολύ χρόνο...)

Ναι προφανώς, αυτό βλέπω κι εγώ...

(οχι μόνο απο την σημερινή συζήτηση αλλά κι απο προηγούμενες που κάνατε και απλά διάβαζα...)

Αν θες πες

καλησπέρα σε όλους,

επειδή θα κόψω την αναβολή για να μπω φαντάρος θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Εάν υπηρετήσω 6 μήνες μπορώ να πληρώσω τους υπόλοιπους? 
Δεν είμαι κάτοικος του εξωτερικού.

ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...