Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι, αλλά ουσιαστικά είναι εξαγορά γιατί δεν υπηρετείς. Νομίζω κιόλας, δεν ειμαι σιγουρος. Στην 35ΜΚ δεν μαθαίνεις να πολεμάς σωστά, μόνο στα ΟΥΚ γίνεσαι πράγματι κομάντο αν το θες έτσι. Τα υπόλοιπα απλά έχουν τρέξιμο, κάμψεις και καμιά πορεία ~50 χιλιόμετρα. Εντάξει, έχει μια άλφα εκπαίδευση, μαθαίνουν κάτι περισσότερο. Στα ΟΥΚ πας μόνο ως ΕΠΟΠ πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι, αλλά ουσιαστικά είναι εξαγορά γιατί δεν υπηρετείς. Νομίζω κιόλας, δεν ειμαι σιγουρος. Όχι, οφείλεις να υπηρετήσεις ακόμα κι αν το πληρώσεις. Αν παραμείνεις πχ εξωτερικό μέχρι τα 35, μετά θα δώσεις κι άλλα για εξαγορά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 αναρωτιέμαι τι θα γινόταν το '40 αν όλοι ήταν τόσο κλαψομούνηδες όπως σήμερα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) http://www.mixanitouxronou.gr/i-katantia-tou-ellinikou-stratou-molis-pente-chronia-prin-to-epos-tou-40-aniparktos-oplismos-ke-monimos-kinimaties-axiomatiki/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 (...)Θα πετάω εγώ χλωρίνη στον εχθρό και θα προσπαθώ να τον σφουγγαρίσω όταν αυτός θα με πυροβολάει?(...) (...)επειδή έμαθε να κάνει τέντα το κρεβάτι του. Θα κάνει έναν ωραίο αερολιμένα από κουβέρτες να προσγειωθούν τα αεροπλάνα... :lol: (...)Αν ήθελες να μάθεις να πολεμάς όπως εσύ θεωρείς σωστά, γιατί δεν δήλωσες 35ΜΚ ή έστω τους εγχώριους Καταδρομείς? (...) Αυτό με την 35 μκ και τους εγχώριους καταδρομείς, δεν το 'πιασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 αναρωτιέμαι τι θα γινόταν το '40 αν όλοι ήταν τόσο κλαψομούνηδες όπως σήμερα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) http://www.mixanitouxronou.gr/i-katantia-tou-ellinikou-stratou-molis-pente-chronia-prin-to-epos-tou-40-aniparktos-oplismos-ke-monimos-kinimaties-axiomatiki/ Θα ειχαμε μαθει γερμανικα και θα ειχμε ολοι μερσεντες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 :lol: Αυτό με την 35 μκ και τους εγχώριους καταδρομείς, δεν το 'πιασα... Η 35ΜΚ βρίσκεται στην Κύπρο. αναρωτιέμαι τι θα γινόταν το '40 αν όλοι ήταν τόσο κλαψομούνηδες όπως σήμερα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) http://www.mixanitouxronou.gr/i-katantia-tou-ellinikou-stratou-molis-pente-chronia-prin-to-epos-tou-40-aniparktos-oplismos-ke-monimos-kinimaties-axiomatiki/ Τίποτα. Απλά θα αρνούνταν να πολεμήσουν και θα αποκαλούσαν φασίστες όσους καλούσαν τους υπόλοιπους να πάνε στο μέτωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τίποτα. Απλά θα αρνούνταν να πολεμήσουν και θα αποκαλούσαν φασίστες όσους καλούσαν τους υπόλοιπους να πάνε στο μέτωπο. Αυτο, θα ειχαμε παει με τον Μουσολινι και τον Χιτλερ και λογικα θα πολεμουσαμε την Σοβιετικη ενωση! Σε ενα παραλληλο συμπαν θα μας φωναζαν μεσα στο θεμα Σταλινικους! Πιασε το αυγο και κουρευτο με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Lol, πάλι καλά που ο undertaker ξέρει να λύνει και να δένει το g3 σε κάτω από λεπτό και μπορούμε να κοιμομαστε ήσυχοι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πω πω, τι είπες τώρα ρε χιουμορίστα... Κλαπ, κλαπ, κλαπ... Πολύ εποικοδομητικό για τη συζήτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ζητω το Σοβιετ. ΟΥΓΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αυτό ήταν το δικό σου παράδειγμα για να μας αποδείξεις την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που έκανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Kαι πολλά άλλα ανέφερα, όχι μόνο αυτό, απλά εσύ μόνο αυτό κράτησες. :-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αυτο, θα ειχαμε παει με τον Μουσολινι και τον Χιτλερ και λογικα θα πολεμουσαμε την Σοβιετικη ενωση! Σε ενα παραλληλο συμπαν θα μας φωναζαν μεσα στο θεμα Σταλινικους! Πιασε το αυγο και κουρευτο με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενοι! Θα είχαμε 1 εκατομμύριο λιγότερους θανάτους. Σε έναν πόλεμο δεν κοιτάς το marketing ή το τι θα πουν κάποιοι 70 χρόνια μετά, αλλά το τι πραγματικά συνέφερε την χώρα. Μια πιο ουδέτερη στάση θα σήμαινε μη αποκλεισμό της χώρας και αποφυγή της πείνας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι σύμμαχοι μας οι Βρετανοί ξέχασαν να μας στείλουν τρόφιμα την ώρα που ψωμολυσσούσαμε. Ποιος έχει μεγαλύτερη ευθύνη; Ο κατακτητής ή ο σύμμαχος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Θα είχαμε 1 εκατομμύριο λιγότερους θανάτους. Σε έναν πόλεμο δεν κοιτάς το marketing ή το τι θα πουν κάποιοι 70 χρόνια μετά, αλλά το τι πραγματικά συνέφερε την χώρα. Μια πιο ουδέτερη στάση θα σήμαινε μη αποκλεισμό της χώρας και αποφυγή της πείνας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι σύμμαχοι μας οι Βρετανοί ξέχασαν να μας στείλουν τρόφιμα την ώρα που ψωμολυσσούσαμε. Ποιος έχει μεγαλύτερη ευθύνη; Ο κατακτητής ή ο σύμμαχος; Αμα ξεχασαν ηταν ξεχασιαριδες τι να κανουμε; Μπας και δεν τους περισσευαν γιατι ειχαν και αυτοι μετωπα, για ενα κρατος δορυφορο (Ελλαδα); Λεω εγω τωρα; Τσορτσιλ και Χιτλερ αφεντικα και δουλοι σκατα γινηκαμε ουλοι; Ευτυχως μετα την ληξη του πολεμου που μας βοηθησαν οι αμερικανοι φερνοντας μεχρι και γαιδουρακια για να κινηθει η αγροτικη οικονομια + τα λεφτα που εδωσαν το 20% θα πηραν πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αδερφέ, αν η Ελλάδα είχε ανοίξει τις αγκάλες στον Άξονα η Γερμανία δεν θα χαράμιζε ποτέ δυνάμεις για να βοηθήσει τον Μουσολίνι και να μας καταλάβει, θα είχε άμεσα μια πολύ σημαντική βάση στη Μεσόγειο που θα την βοηθούσε ανέλπιστα στο πόλεμο στην Αφρίκη και η Σ.Ε. θα έπεφτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις